- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.661
Dün yazılmamış ondan demiştim eski diye. :)Hoşgeldin canım :) çok eski değil aslında birkacgun önce yazmıştım indirdim şükür sonunda: )
Hayırlı olsun canım. Ördekciğimin kollarında zayıflamak zevkli olacaktırBende yeniyim çok merak ediyorum bu grubu
Tamam karabibercim cuma günü sabahtan bildirim yap ekleyeyim seni listeye :)
68'di değil mi kilon? O zaman sana da 67.5 hedefi koyalım. Zaten yüzde bölünecek bu hafta :)
Hoşgeldin ankacım :) ne güzel bir ziyaret olmus ❤
Nasılsın nasıl gidiyor hayat? Bebis nasıl?
Hoşgeldin sen de :)
Burada yarışmak istiyorsun anladığım kadarıyla :) ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Şu an kaç kilosun ve kaç kilo olmak istiyorsun? Tanıyalım seni biraz :)
Sen de hosgeldin. Kurallarımızı okumuştun sanırım kabul ettiğini yazar mısın? Seni de tanıyalım, kaç kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun? :)
Huuu çok yakın bi tarih değil mi o yaaHoşbuldum. Şey ben 96 kiloydum 93 e bir ayda zor indim. Çok sıkı bir diyet yapıyorum (Diyetisyen eşliğinde). Gidişat beni korkutuyor açıkçası. Hedefim 01 Haziran 2019 da 60 kg. olmak :)
hoşgeldin :) Hazirana kadar ki hedefini biraz yukarı mı çeksen, her ay on kilo vermen gerekiyor. Yapamadığın zaman hayal kırıklığına uğrayıp vazgeçebilirsin.Hoşbuldum. Şey ben 96 kiloydum 93 e bir ayda zor indim. Çok sıkı bir diyet yapıyorum (Diyetisyen eşliğinde). Gidişat beni korkutuyor açıkçası. Hedefim 01 Haziran 2019 da 60 kg. olmak :)
hoşgeldin :)Günaydın arkadaşlarım. Ben de aranıza katılma kararı aldım. Dilerim doğru linke tıklayıp geldim.
Hoşgeldin:)hoşgeldin :)
AslındaEki Görüntüle 2252982
Selamlar
morordek ayvacicegi parkbyull
Adetim yaklaşıyo iştahım çok açık malesef zorlanıyorum kilom şimdilik sabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?