Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kızlar

Ben şu an 70 kiloyum boy 1,70 ocak ayına kadar düzenli ketojenik beslenerek 3 ay sıfır şeker ile 67 kiloya düştüm ama sonra tekrar başlayamadım

Hedef 65 evet az bi rakam ama ben 8 yıldır 70 kilodayım düşmesi zor

Hoşbuldum. Şey ben 96 kiloydum 93 e bir ayda zor indim. Çok sıkı bir diyet yapıyorum (Diyetisyen eşliğinde). Gidişat beni korkutuyor açıkçası. Hedefim 01 Haziran 2019 da 60 kg. olmak :)

Hoşbuldum. Şey ben 96 kiloydum 93 e bir ayda zor indim. Çok sıkı bir diyet yapıyorum (Diyetisyen eşliğinde). Gidişat beni korkutuyor açıkçası. Hedefim 01 Haziran 2019 da 60 kg. olmak :)
Huuu çok yakın bi tarih değil mi o yaahoşgeldin canım hadi bakalım rakip olalım o zaman benim hedef o kadar dar değil ama

Merhabalar herkese güzel mutlu haftalar:) haftasonu menü bildiremedim hemen bildiriyorum
cumartesi kahvaltı:2 yumurta k-lorlu ve salatalık
öğlen mevya
akşam balık salata

pazar sabahı:yulaf süt muz tarçınlı
öğlen 1 köfte sadece ve salata
akşam tarçınlı zencefilli zerdeçallı yoğurt

bu sabah regl karşıladı:) cuma günü 65,700 idim bu sabah 66
ama ödemeden ötürü:)

bu sabah 1 portakal
arada leblebi ve filtre kahve
birazdan da ton balıklı salata yiyeceğim

sevgiler

herkese güzel bir hafta diliyorum

kaptanım cuma günü yazdığınız o 65 gelecek:) inşallah biraz daha fazlası gelir

hoşgeldin :) Hazirana kadar ki hedefini biraz yukarı mı çeksen, her ay on kilo vermen gerekiyor. Yapamadığın zaman hayal kırıklığına uğrayıp vazgeçebilirsin.

Öğlen ketojenik kahve zamanı
Ben espresso veya filtre kahve kullanıyorum

1 yarım bardak süt microda ısıtıyorum
Üstüne kahve
1 tatlı kaşığı coconut yağı
Bağışıklık ve karaciğer için 1 tatlı kaşığı zerdeçal

Ketojenik diyette doldurmamız gereken yağ miktarı mevcut gün içinde eksik kalan yağ miktarını tamamlıyor ️ afiyet olsun

herkese selam anca yeni yazabildim.
cumartesi menüm
sabah sucuklu tereyağlı peynirli yumurta kapama zeytin peynir yeşillik şekersiz çay biraz ekmek ölçü veremiyorum
öğlen muz
akşam bir kase çorba yeşillik
aralarda kuru kayısı
gece tarçınlı süt 2 bardak

pazar sabahı görevliydim

biraz açma biraz simit
öğle gelen yemek kavurmu pirinç pilavı domates salatalık acı biber ayran mecburen yedim
akşam kayısı tarçınlı süt ...çok yorucu bir gündü.

Ketojenik diyet

Aslında hücrelerimiz günümüz dünyasında şeker ve karbonhidrat yakarak yaşıyor fakat bu kanser hücrelerininde tükettiği besin şeker ve karbonhidrat ve diğer tüm hastalıklı hücrelerde her iki besini çok seviyor

3. Gün boyunca düzenli sağlıklı yağlar içeren az peoteinli bir diyet ile hücreler yağ yakmaya başlıyor bu durumda vücurdumuzdaki kurtulmak istediğimiz yağlarıda hücreler yakıt olarak kullanıyor.

Bu diyetin içeriğini tam anlamanız için MÜCİZE İLAÇ isimli belgeseli öneririm

Bir çok hastalık ve ilaç sektörü sizi bilinçsizleştirerek kendilerine bağımlı yapıyor aslında bu diyet ile tüm sektörlerden uzak hastalıklardan uzak ilaçlardan uzak yaşayabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…