- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.681
Merhaba anka cimm nasilsinnn...Selam 5. Takım nasılsınız? Bizim takım uyudu galiba sizin ışıkları açık görünce size geldim
Yapabildiniz mi indirmeyi? Telefonunuzun markası neydi?
içine biraz da yulaf tarçın olsa aşure olacak:)harika bir tarif teşekkürlerSlm kizlarrrr herkes iyi mi.. Tatli isteği olanlara tavsiye edecegim süper bir tarif denedimm inanilmaz doyurucu hatta birazdan yapacagim akşam yemeği de yemem muhtemelen çünkü beni baya bi tok tutuyo hemm bugün spora da gideceğim yeme işi biraz geçe kalıyor o yuzden yemesem daha iyi olacakk..
Tarifimi de yazayim
2 incir 3 gün kurusu sicak suda bekletiyoruz yumuşayın ca içine 1 avuç ceviz findik koyup robottan geciriyoruz 1 bardak kadar süt ekleyip hafif pisiriyoruzz soğuyunca yiyoruz . Tatli düşkünü biri olarak çok beğendim..
4 aylık falan oldu galiba değil mi? Tam yorucu zamanlar :) Çok çok kolay gelsin vallahiİyiyim canım çok şükür. Sen nasılsın. Bebiş de büyüdü baya. Yoruyorlar beni
Hoşgeldin tekrardan. Ketojenik diyet yapıyorsun anladığım kadarıyla :) Bence inebilirsin biz de elimizden geldiğince motive etmeye calısırız :)Merhaba kızlar
Ben şu an 70 kiloyum boy 1,70 ocak ayına kadar düzenli ketojenik beslenerek 3 ay sıfır şeker ile 67 kiloya düştüm ama sonra tekrar başlayamadım
Hedef 65 evet az bi rakam ama ben 8 yıldır 70 kilodayım düşmesi zor
Tekrardan hoşgeldin sen de :)Hoşbuldum. Şey ben 96 kiloydum 93 e bir ayda zor indim. Çok sıkı bir diyet yapıyorum (Diyetisyen eşliğinde). Gidişat beni korkutuyor açıkçası. Hedefim 01 Haziran 2019 da 60 kg. olmak :)
Az şekerli ama ne kadardı o ayva tatlısı? Akşam olması kötü olmus bir de o sebeple az da olsa ceza yazacagım 30 puanEki Görüntüle 2252982
Selamlar
morordek ayvacicegi @parkbyull
Adetim yaklaşıyo iştahım çok açık malesef zorlanıyorum kilom şimdilik sabit
Afiyet olsuuun :) Senden ketojenik diyetle ilgili çok şey öğreneceğiz gibi görünüyor :)Öğlen ketojenik kahve zamanı
Ben espresso veya filtre kahve kullanıyorum
1 yarım bardak süt microda ısıtıyorum
Üstüne kahve
1 tatlı kaşığı coconut yağı
Bağışıklık ve karaciğer için 1 tatlı kaşığı zerdeçal
Ketojenik diyette doldurmamız gereken yağ miktarı mevcut gün içinde eksik kalan yağ miktarını tamamlıyorafiyet olsun
Bu güzel tarifleri kaydedemiyor muyuzSlm kizlarrrr herkes iyi mi.. Tatli isteği olanlara tavsiye edecegim süper bir tarif denedimm inanilmaz doyurucu hatta birazdan yapacagim akşam yemeği de yemem muhtemelen çünkü beni baya bi tok tutuyo hemm bugün spora da gideceğim yeme işi biraz geçe kalıyor o yuzden yemesem daha iyi olacakk..
Tarifimi de yazayim
2 incir 3 gün kurusu sicak suda bekletiyoruz yumuşayın ca içine 1 avuç ceviz findik koyup robottan geciriyoruz 1 bardak kadar süt ekleyip hafif pisiriyoruzz soğuyunca yiyoruz . Tatli düşkünü biri olarak çok beğendim..
Hemen denicem harika görünüyorSlm kizlarrrr herkes iyi mi.. Tatli isteği olanlara tavsiye edecegim süper bir tarif denedimm inanilmaz doyurucu hatta birazdan yapacagim akşam yemeği de yemem muhtemelen çünkü beni baya bi tok tutuyo hemm bugün spora da gideceğim yeme işi biraz geçe kalıyor o yuzden yemesem daha iyi olacakk..
Tarifimi de yazayim
Sen onu 60 puan yap kaptanım4 aylık falan oldu galiba değil mi? Tam yorucu zamanlar :) Çok çok kolay gelsin vallahi
Benim nasıl olsun, çok yoğunum aslında. Tez çok zorluyor beni artık. Yaza doktorayı bitirmeyi hedefliyorum ama bazen bi karamsarlık geliyorAy neyse bir sor bin ah işit gibi oldu
Hoşgeldin tekrardan. Ketojenik diyet yapıyorsun anladığım kadarıyla :) Bence inebilirsin biz de elimizden geldiğince motive etmeye calısırız :)
Tekrardan hoşgeldin sen de :)
Hedef bana da biraz yüksek geldi, hazirana kadar 30 kg vermek oldukca büyük bir hedef ve sağlıklı oldugunu da düsünmüyorum. Diyetisyen takibindeymissin, o da sana yol gösterir elbet, biz de yardımcı olmaya calısırız takımda :)
Az şekerli ama ne kadardı o ayva tatlısı? Akşam olması kötü olmus bir de o sebeple az da olsa ceza yazacagım 30 puanayvacicegi
Afiyet olsuuun :) Senden ketojenik diyetle ilgili çok şey öğreneceğiz gibi görünüyor :)
Güzel menülerMerhabalar herkese güzel mutlu haftalar:) haftasonu menü bildiremedim hemen bildiriyorum
cumartesi kahvaltı:2 yumurta k-lorlu ve salatalık
öğlen mevya
akşam balık salata
pazar sabahı:yulaf süt muz tarçınlı
öğlen 1 köfte sadece ve salata
akşam tarçınlı zencefilli zerdeçallı yoğurt
bu sabah regl karşıladı:) cuma günü 65,700 idim bu sabah 66
ama ödemeden ötürü:)
bu sabah 1 portakal
arada leblebi ve filtre kahve
birazdan da ton balıklı salata yiyeceğim
sevgiler
herkese güzel bir hafta diliyorum
kaptanım cuma günü yazdığınız o 65 gelecek:) inşallah biraz daha fazlası gelir
HoşgeldinizGünaydın herkeseve Ketojenik diyete yeniden merhaba
Sabah hemen menemen ve ketojenik ekmekle başlıyorum
Şubat ayından bedi düzenli keto yapamamıştım sizin grup sayesinden tekrar azim geldi
HoşgeldinizGünaydın arkadaşlarım. Ben de aranıza katılma kararı aldım. Dilerim doğru linke tıklayıp geldim.
Sizde hoşgeldinizGünaydın arkadaşlarım. Ben de aranıza katılma kararı aldım. Dilerim doğru linke tıklayıp geldim.
Ben bunları önüme koyar yerim hiç uğraşmam:)Slm kizlarrrr herkes iyi mi.. Tatli isteği olanlara tavsiye edecegim süper bir tarif denedimm inanilmaz doyurucu hatta birazdan yapacagim akşam yemeği de yemem muhtemelen çünkü beni baya bi tok tutuyo hemm bugün spora da gideceğim yeme işi biraz geçe kalıyor o yuzden yemesem daha iyi olacakk..
Tarifimi de yazayim
Fotosunu çek telefondaysanBu güzel tarifleri kaydedemiyor muyuz
Hoşgeldin canım, arkadaşlar söylemiş, kızmazsın umarım bana da ama çok gerçekçi bir hedef değil çok sağlıklı da görünmüyor 3 ayda 30 kilo vermek, daha makul hedeflerle uzun vadede tamamından kurtulursun umarım, şimdiden başarılar :)Hoşbuldum. Şey ben 96 kiloydum 93 e bir ayda zor indim. Çok sıkı bir diyet yapıyorum (Diyetisyen eşliğinde). Gidişat beni korkutuyor açıkçası. Hedefim 01 Haziran 2019 da 60 kg. olmak :)
Canim heralde video yu soruyorsun bana doğru mu anladımketojonik diyetin içeriği ne anlatabilir misiniz
bir de
E elacicegim23 nasıl indirdin uğraşmadan sana sorayım dedim
onlari koymadan da direk aşure tadi veriyor ya ayni şeyi yerken eşime söyledim bende.. Cok begendimm valla bundan sonra favorimm..içine biraz da yulaf tarçın olsa aşure olacak:)harika bir tarif teşekkürler
favorilere eklemeyi denesen belki olur ben direk ekran fotu cekiyorum.. ama dene mutlakaaaBu güzel tarifleri kaydedemiyor muyuz
kesinliklee harika bir tadi var deneHemen denicem harika görünüyor
kesinlikle ayni tadi vermiyor..Ben bunları önüme koyar yerim hiç uğraşmam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?