Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kizlarrrr herkes iyi mi.. Tatli isteği olanlara tavsiye edecegim süper bir tarif denedimm inanilmaz doyurucu hatta birazdan yapacagim akşam yemeği de yemem muhtemelen çünkü beni baya bi tok tutuyo hemm bugün spora da gideceğim yeme işi biraz geçe kalıyor o yuzden yemesem daha iyi olacakk..
Tarifimi de yazayim
2 incir 3 gün kurusu sicak suda bekletiyoruz yumuşayın ca içine 1 avuç ceviz findik koyup robottan geciriyoruz 1 bardak kadar süt ekleyip hafif pisiriyoruzz soğuyunca yiyoruz . Tatli düşkünü biri olarak çok beğendim..

içine biraz da yulaf tarçın olsa aşure olacak:)harika bir tarif teşekkürler

İyiyim canım çok şükür. Sen nasılsın. Bebiş de büyüdü baya. Yoruyorlar beni
4 aylık falan oldu galiba değil mi? Tam yorucu zamanlar :) Çok çok kolay gelsin vallahi
Benim nasıl olsun, çok yoğunum aslında. Tez çok zorluyor beni artık. Yaza doktorayı bitirmeyi hedefliyorum ama bazen bi karamsarlık geliyor Ay neyse bir sor bin ah işit gibi oldu
Hoşgeldin tekrardan. Ketojenik diyet yapıyorsun anladığım kadarıyla :) Bence inebilirsin biz de elimizden geldiğince motive etmeye calısırız :)
Hoşbuldum. Şey ben 96 kiloydum 93 e bir ayda zor indim. Çok sıkı bir diyet yapıyorum (Diyetisyen eşliğinde). Gidişat beni korkutuyor açıkçası. Hedefim 01 Haziran 2019 da 60 kg. olmak :)
Tekrardan hoşgeldin sen de :)
Hedef bana da biraz yüksek geldi, hazirana kadar 30 kg vermek oldukca büyük bir hedef ve sağlıklı oldugunu da düsünmüyorum. Diyetisyen takibindeymissin, o da sana yol gösterir elbet, biz de yardımcı olmaya calısırız takımda :)
Eki Görüntüle 2252982
Selamlar
morordek ayvacicegi @parkbyull
Adetim yaklaşıyo iştahım çok açık malesef zorlanıyorum kilom şimdilik sabit
Az şekerli ama ne kadardı o ayva tatlısı? Akşam olması kötü olmus bir de o sebeple az da olsa ceza yazacagım 30 puan ayvacicegi
Afiyet olsuuun :) Senden ketojenik diyetle ilgili çok şey öğreneceğiz gibi görünüyor :)

Bu güzel tarifleri kaydedemiyor muyuz

Hemen denicem harika görünüyor

Sen onu 60 puan yap kaptanım ayvacicegi

Güzel menüler

Günaydın herkese ve Ketojenik diyete yeniden merhaba
Sabah hemen menemen ve ketojenik ekmekle başlıyorum
Şubat ayından bedi düzenli keto yapamamıştım sizin grup sayesinden tekrar azim geldi
Hoşgeldiniz

Ben bunları önüme koyar yerim hiç uğraşmam:)

Hoşbuldum. Şey ben 96 kiloydum 93 e bir ayda zor indim. Çok sıkı bir diyet yapıyorum (Diyetisyen eşliğinde). Gidişat beni korkutuyor açıkçası. Hedefim 01 Haziran 2019 da 60 kg. olmak :)
Hoşgeldin canım, arkadaşlar söylemiş, kızmazsın umarım bana da ama çok gerçekçi bir hedef değil çok sağlıklı da görünmüyor 3 ayda 30 kilo vermek, daha makul hedeflerle uzun vadede tamamından kurtulursun umarım, şimdiden başarılar :)

Benim tartım yok tartılamıyorum, regl şişkinliğimde var, ya kuzular ben davul gibi şişiyprum en az 1 kilo, yok mudur bu şişe bi çözüm bilen???

Menüm
Sabah
Limonlu su
1 yumurta
1 dilim peynir
1.5 dilim ekmek
Yarim dilim sucuk
4 zeytin

Ara
Filtre kahve
2 kuru kayısı
7 fındık

Açma yapmıştım 2 lokma aldım cok guzel koktu diye.
Akşam
6 7 kasik taze bezelye yemeği
3 kasik yoğurt

3 litre su morordek A Ahsen59 Leyl-i-fer

Spor: 35 dakika zumba ayvacicegi

içine biraz da yulaf tarçın olsa aşure olacak:)harika bir tarif teşekkürler
onlari koymadan da direk aşure tadi veriyor ya ayni şeyi yerken eşime söyledim bende.. Cok begendimm valla bundan sonra favorimm..
Bu güzel tarifleri kaydedemiyor muyuz
favorilere eklemeyi denesen belki olur ben direk ekran fotu cekiyorum.. ama dene mutlakaaa
Hemen denicem harika görünüyor
kesinliklee harika bir tadi var dene
Ben bunları önüme koyar yerim hiç uğraşmam:)
kesinlikle ayni tadi vermiyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…