- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.921
günaydın kızlar
yeni bi hafta ve ben nihayet kendi şubemdeyim
ohh masamı pc mi herşeyimi özlemişim
sabahki menüm 2 dilim buğday ekmeği az eski kaşar
5-6 zeytin ve yarım domates yanında da açık şekersiz çay
sabahtan beri de 1,5 litre su içtim
içtikçe içesim geliyo
iç canım iç, yarasın :))
ebrehecim günaydın canım
afiyet olsun, sporla dengelemişsindir eminim yediklerini
ben de dün 40 dk yürüdüm ama o kadar kaçamaktan sonra az bile yürüdüm aslında ya neyse artık
yarar mı yaramaz mı bilmem ama tuvalet ve masam arasında mekik dokuyorum
sanki akşamdan bi bidon turşu yemişim gibi kurumuş içim
afiyet olsun. bence abartmamışsın hayatımKızlaaar günaydın herkeseeeGüzel bir hafta diliyorummm
Haftasonu cumartesi günü çok iyi geçti, diyetimi bozmadım.. Ama dün teyzemlere çaya gitmiştik, yarım dilim börek, 2 tane zeytinyağlı sarma, 1 adet de küçük ekler yedim. Akşam yemeği yemedim.
Bugün sabah 1 adet küçük ev poğaçası yedim, 35 dakika tempolu yürüyüş yaptım. Birazdan da 1 kupa çorba içeceğim.
yarar mı yaramaz mı bilmem ama tuvalet ve masam arasında mekik dokuyorum
sanki akşamdan bi bidon turşu yemişim gibi kurumuş içim
Ay valla dün hiç hareket etmedim desem yeridir. Ama bu sabah yürüdüm, bu hafta araba kullanmicam her sabah yürümeyi düşünüyorum. 64 olmam lazım cuma günü
demekki yarıyor)
inşallah canım ya, ben de artık 62 olmak sitiyorum bu cuma
dün tartıldığımda yarım kilo daha gitmişti ama bugün sabah tartılmadım, zaten söylemesi ayıp tuvalete de çıkamadım, karnım falan şiş o yüzden(
spora yeniden başladım ya artık daha rahat kilo veririm yani umarım
ben de örgü yapıyorum bana keyif verdiği için kendimi tok hissediyorum kendime ve eşime bir kazak öreceğimTamam canım o zaman sporu bırakmıyoruz bu hafta ve heyecanla cumayı bekliyoruz :)
Bu arada ben yeniden örgüye başladım, akşamları yemek yememeye alıştım ama haftasonları zorlanıyorum. Artık elim dolu olunca yemek yemeye fırsatım olmaz :)))
ben de örgü yapıyorum bana keyif verdiği için kendimi tok hissediyorum kendime ve eşime bir kazak öreceğim
amonracım sana oy verdim canım inşallah kazanırsın pek fark yok diğer arkadaşlarda oy verirse ilk sıraya geçersin bence hayırlısı canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?