Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ebrehecim günaydın canım
afiyet olsun, sporla dengelemişsindir eminim yediklerini
ben de dün 40 dk yürüdüm ama o kadar kaçamaktan sonra az bile yürüdüm aslında ya neyse artık

iç canım iç, yarasın :))

ebrehecim günaydın canım
afiyet olsun, sporla dengelemişsindir eminim yediklerini
ben de dün 40 dk yürüdüm ama o kadar kaçamaktan sonra az bile yürüdüm aslında ya neyse artık

Ay valla dün hiç hareket etmedim desem yeridir. Ama bu sabah yürüdüm, bu hafta araba kullanmicam her sabah yürümeyi düşünüyorum. 64 olmam lazım cuma günü

afiyet olsun. bence abartmamışsın hayatım

yarar mı yaramaz mı bilmem ama tuvalet ve masam arasında mekik dokuyorum
sanki akşamdan bi bidon turşu yemişim gibi kurumuş içim

demekki yarıyor )

Ay valla dün hiç hareket etmedim desem yeridir. Ama bu sabah yürüdüm, bu hafta araba kullanmicam her sabah yürümeyi düşünüyorum. 64 olmam lazım cuma günü

inşallah canım ya, ben de artık 62 olmak sitiyorum bu cuma
dün tartıldığımda yarım kilo daha gitmişti ama bugün sabah tartılmadım, zaten söylemesi ayıp tuvalete de çıkamadım, karnım falan şiş o yüzden (
spora yeniden başladım ya artık daha rahat kilo veririm yani umarım

slm kızlar herkese güzel bi hafta sonu diliyorum dün site ye giremedim bebişi babasıyla bırktım kendimde az değişikler yaptım kızıl oldum hep sarı olmaktan sıkılmıştım işin gerçeği bu renkte güzel oldu ama alışmam biraz zaman alcak heralde eeeeeee bakımda lazım ama değilmi kilolar biraz gidince insan herşeye hevesleniyo valla yeni kıyafetler saç değişiklikleri hadi kızlar gayret biraz daha kilo verelim inanın insan böle çok mutlu oluyo yoksa kilocuklarım varken canım hiç bişiy istemiyodu neyse kızlar menümü akşaş yazacam hepinize kolay gelsin bay bayyyyy:80::80::80:

Tamam canım o zaman sporu bırakmıyoruz bu hafta ve heyecanla cumayı bekliyoruz :)

Bu arada ben yeniden örgüye başladım, akşamları yemek yememeye alıştım ama haftasonları zorlanıyorum. Artık elim dolu olunca yemek yemeye fırsatım olmaz :)))

günaydın kızlar nasılsınız ben işler yoğun olduğu için artık uğrayamıyorum kusura bakmayın inanın günlerin nasıl geçtiğini bilmiyorum bildirim de yapamadım tamamen aklımdan çıktı iş yerinde işler çooook evde de internetim yok

ben bu arada sabah 1 simit 1 peynir 1 yumurta yedim
ara da bir portakal yiyeceğim öğlen de
haşlanmış et ve salata yiyeceğim akşam bozmazsam eğer yemekten 5 kaşık 1 dilim ekmek yemeye çalışacağım

ayrıca egzersiz de yapacağım
20 dk yürüyüş 40 dakika da egzersiz programına başladım

merhaba arkadaşlar nasılsınız haftasonunuz iyi geçmiştir umarım . ben evdeydim temizlikten başka bişey yapmadım . ama diyetime çok dikkat ettim . börek yaptım ama tadına bile bakmadım tabi içim gitti ama yemeyeceğim diye söz verince kendime daha önceden sözümü tutmak adına yemedim . bakalım cuma günü ne kadar gidecek kilolar inşallah gider . bu sabah birkaç dilim salam ve bir küçük peynir yedim 2 karbonhidrat aldım . öğle için yanımda yoğurt var akşamada büyük ihtimalle yoğurt yerim . yarım litre su içtim . herkezi çok öpüyorum . geçmişe bakayım . tekrar yazarım.

ben de örgü yapıyorum bana keyif verdiği için kendimi tok hissediyorum kendime ve eşime bir kazak öreceğim

ebrehecim çok şıkmış şal yapta keyifle giyer gezersin . ben hiç yapamıyorum malesef canım çok sıkılıyor elişi yaparken aslında dinlendirirmiş insanı ama bana ters etki ediyor :90:

eswcim canım form çayımın içinde sinameki var ama günde 2 tane diyor üzerinde çayın ben 1 tane içiyorum yemeği azalttığım için sıkıntı oluyor wc problemi yaşıyorum . bir tane içince sorun kalmıyor ama inşallah bişey yapmaz barsak tembelliği gibi artık günde 2 ltsu içmeye başladım . alışıcam inşallah .

amonracım sana oy verdim canım inşallah kazanırsın pek fark yok diğer arkadaşlarda oy verirse ilk sıraya geçersin bence hayırlısı canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…