- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.641
Şeymacım çok sevindim yeni işin hayırlı uğurlu olur inşallah.Evet baya stresliydi geçen haftaya kadar diyebilirim. Simdi tezi yazıp hocaya yolladım onun verdiği düzeltmeleri yapacağım, işin zor kısmı geride kaldı.
Sonrası için de baya belirsizlik vardı ama bir iş başvurum olumlu sonuçlandı galiba oraya başlayacağım bir aksilik olmazsa :)
Umut'un bence de en güzel zamanları, bazen inat yapma kısmında zorlasa da genel olarak bence baya sevimlibence bir çocuğun en zor zamanları ilk aylar, sonrasında iletişim vs arttıkça daha kolaylaşıyor :)
Geçmiş olsun canım. Allah Acil şifalar versinArkadaşlar oğlumda dizanteri virüsü görülmüş acile geldik şimdi siteye girmeyebilirim haber vereyim dedim
Hayırlı olsunn neresi çiçek gönderelimEvet baya stresliydi geçen haftaya kadar diyebilirim. Simdi tezi yazıp hocaya yolladım onun verdiği düzeltmeleri yapacağım, işin zor kısmı geride kaldı.
Sonrası için de baya belirsizlik vardı ama bir iş başvurum olumlu sonuçlandı galiba oraya başlayacağım bir aksilik olmazsa :)
Umut'un bence de en güzel zamanları, bazen inat yapma kısmında zorlasa da genel olarak bence baya sevimlibence bir çocuğun en zor zamanları ilk aylar, sonrasında iletişim vs arttıkça daha kolaylaşıyor :)
Kucaklıyoruz :))) hoşgeldin aramıza beraber nice kilo vermelere inş :)Okudum kabul ediyorum ve bugün 66 kilo ile aranıza katılmak istiyorum. Kabul edin beni, sarılın bana
Hoşgeldin sefalar getirdin.Okudum kabul ediyorum ve bugün 66 kilo ile aranıza katılmak istiyorum. Kabul edin beni, sarılın bana
Bana çok iyi geliyordu umarım sen de seversin ve tatlı krizlerine iyi gelir. Ben hiç sevmezdim ama diyetisyen önerdi ve adet döneminde iyi gelince de sevmeye başladım. Sonra dereotlu ayran favori içeceğim oldu :)Evet benimkide kesinlikle adet döneminden adet sürem bitmek üzere ama tatlı krizlerim hala bitmiyordere otunu deneyeceğim tadını çok severim zaten
Hoşbulduk hanimlarrrr iki mantı üstüne cornflakes de yerim düşüncesinden bunaldım artık daha evvel annemle ya da başka birileriyle WhatsApp üzerinden yarisiyoduk ve annem 88 den 74 e bende 68 den 61 e dusmustum şimdi yine devamHoşgeldin sefalar getirdin.
Ye ye nereye kadar bu yaşımıza kadar çok şükür yedik içtik artık yeter :)) güzel kilo vermişsin yine olur inşHoşbulduk hanimlarrrr iki mantı üstüne cornflakes de yerim düşüncesinden bunaldım artık daha evvel annemle ya da başka birileriyle WhatsApp üzerinden yarisiyoduk ve annem 88 den 74 e bende 68 den 61 e dusmustum şimdi yine devam
Kaptanım çok geçmiş olsunArkadaşlar oğlumda dizanteri virüsü görülmüş acile geldik şimdi siteye girmeyebilirim haber vereyim dedim
Şeymacım çok sevindim yeni işin hayırlı uğurlu olur inşallah.
Çok teşekkür ederim hanımlar çok naziksiniz. Çiçek göndermiş kadar oldun emniscim dusunmen yeter ❤ İstanbul'da bir özel firma diyeyim. Şehir değiştirmem falan gerekecek gibi bakalım. Korkuyorum birazHayırlı olsunn neresi çiçek gönderelim
Hoşgeldin ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazar mısın?Bende katilmak istiyorum
Aaa gidiyor musun buradan.. ben İstanbul'dan Ankara'ya geldim sen Ankara'dan İstanbul'a kader :)) hayırlı olsun tekrardan şehir değiştirmek zor hele çocukla daha zor Allah yardımcın olsun şimdiden işleriniz rast gitsin inşÇok teşekkür ederim hanımlar çok naziksiniz. Çiçek göndermiş kadar oldun emniscim dusunmen yeter ❤ İstanbul'da bir özel firma diyeyim. Şehir değiştirmem falan gerekecek gibi bakalım. Korkuyorum biraz
Hoşgeldin :)Kilom 86 suan boy 168 benide alin
Canım benim hakkında hayırlısı olsun. Kolayca alışırsın inşallah. Umutcum için de hayırlısı. Ordayken annen ilgileniyordu İstanbulda nasıl olacak. Kreşe başlar herhalde. Biraz fazla yorucu olacak sanırım senin için. Ama sen üstesinden gelirsin tatlımmm.Kaptanım çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim hanımlar çok naziksiniz. Çiçek göndermiş kadar oldun emniscim dusunmen yeter ❤ İstanbul'da bir özel firma diyeyim. Şehir değiştirmem falan gerekecek gibi bakalım. Korkuyorum biraz
Hoşgeldin ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazar mısın?
Bir de kendinden bahsedebilirsin seni tanımamız için. Kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun?
Hoşgeldin canımBende katilmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?