Pochinki
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 11 Haziran 2019
- 263
- 290
- 18
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.681
Maşallah kizlariniza11 kilo çok değil canım en geç 3 ayda halledersin. Boylarımız seninle aynı ama benim yolum daha uzun. Benim de biri 5 biri 2 yaşında iki kızım var 9 senedir evliyim. 2. Kızımdan sonra balon gibi şiştim. Hala o kiloları vermeye çalışıyorum
Ben şu an 91,5 kiloyum. İlk hedef 70. Asıl hedefim 60. Geçen ağustosta 78 kiloya kadar düştüm ama maalesef sonra yine aldım. Bu defa çok kararlıyım asıl hedefime ulaşana kadar savaşa devam.Maşallah kizlarinizakaç kilosunuz acaba ve hedef kaç ?
Kızlar kurabiye istediler ısrarla. Onlarla birlikte yaptık şimdi. Tadına bile bakmicam kararlıyım.
Kizimda cornet dondurmasının kulahini kirptirirdi hep yapmadım çöpe attım aglicam galiba hhahahaoğlanda bana piZZA Kek yaptırıyor devamlı :)) iradeye devam kuzum :))
Birlikte basaricazzzzzzzBen şu an 91,5 kiloyum. İlk hedef 70. Asıl hedefim 60. Geçen ağustosta 78 kiloya kadar düştüm ama maalesef sonra yine aldım. Bu defa çok kararlıyım asıl hedefime ulaşana kadar savaşa devam.
Aynen canım. Bu zamana kadar çok yedik tadını biliyoruz.oğlanda bana piZZA Kek yaptırıyor devamlı :)) iradeye devam kuzum :))
Hahah ya aynı şey benimde başıma geldi kenarları yiyemiyor diye anne ısır dedi elimle kopardım attım :) ne günlere kaldıkKizimda cornet dondurmasının kulahini kirptirirdi hep yapmadım çöpe attım aglicam galiba hhahaha
He valla sanki farklı birşey :)Aynen canım. Bu zamana kadar çok yedik tadını biliyoruz.
Sayfada kaytaranlar mi var acaba niye üç kişiyizHahah ya aynı şey benimde başıma geldi kenarları yiyemiyor diye anne ısır dedi elimle kopardım attım :) ne günlere kaldık
o istediğim şey neyse azcık tadına bakarım ama genelde meyve yerim.Tatlı krizleriyle nasıl başediyorsunuz kızlar biraz fikir alışverişi yapalım..( Tarçınlı süt hariççççç)
Maalesef canım o yüzden cuma günü sonuncu olduk ama ben bu hafta etap birincisi olmayı düşünüyorummmSayfada kaytaranlar mi var acaba niye üç kişiyiz
Telefondan niye giremiyorsun canım sorun ne ? Ben sana inanıyorum bu hafta min 300 400 eksi ile geleceksinselam kızlar nasılsınız
ben bilgisayar başına oturmakta sıkıntı çekiyorum ya zamanmı kalmıyo üşeniyomuyum bilemedim
bugün bayağı bi temizlik yaptım yanık olmayan elimle,hareketli olıyım diye.
menü fotosu atamıyorum ama dikkat ediyorum tabi,dengelemeye çalışıyorum daha doğrusu.
bu hafta derece alıyomuyuz ne dersiniz ptesiden belli oluyo unutmayın
inşallah cumaya eksi gelebilrim ne iyi olur
canım seni tebrik ederim bu arada gayet iyi vermişsin böyle devam et maşallahMaalesef canım o yüzden cuma günü sonuncu olduk ama ben bu hafta etap birincisi olmayı düşünüyorummm
açılmıyo..tatile ihtiyacı vardır belki dinleniyo...olmazsa emekli olucakTelefondan niye giremiyorsun canım sorun ne ? Ben sana inanıyorum bu hafta min 300 400 eksi ile geleceksin
Sağol canım şuanda da güzel eksiler var ya bu Karatay işe yarıyor sanki öğünler arası 5 saat koyuyorum ama acıkmıyorumcanım seni tebrik ederim bu arada gayet iyi vermişsin böyle devam et maşallah
o 5 saat arayı bu hafta koyabilirsem bende yapıcam bu hafta olmadıSağol canım şuanda da güzel eksiler var ya bu Karatay işe yarıyor sanki öğünler arası 5 saat koyuyorum ama acıkmıyorum
Böylece insülin direnci kırılıp leptin ( zayıflama) hormonu devreye giriyormuş. Leptinde bizim depodaki yağlarımızdan enerji alıp kalori yakıyormuş ..eğer o hormonu çalıştırmazsanız mümkün değil kilo veremezsiniz verseniz bile hemen geri alırsınız anlık bir kilo olur diyoro 5 saat arayı bu hafta koyabilirsem bende yapıcam bu hafta olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?