- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.761
Geldim tekrar buralardym yineSelam canım nerelerdesin yahu :) dengelemek iyi olmuş bizce sorun yok sadece seni acıktır okadar :))
Bu arada çok iyi kalori açığı oluşturmuşsun
Aslında sabah çok erken kalkıyorum. 6;30 bazen de 7;30.. bu sabah da öyle kalktım ama bir saat geçmeden tekrar uyumuşum geç saate kadar :)Ay pardon kafa gitti hamileydin :)) okadar yorgunum kiiii :) dinlenmene bak tabi çok normal böyle olman ilk aylar çok tatlı uyku basar :)
2 günde800 gram efsane güzel2 günde 800 Gr vermiş olabilir miyimmmmmmcananımmm karatayıımm
Ay yapma yapma uyu bol bol uyu tadını çıkar benim yerime de uyu :))Aslında sabah çok erken kalkıyorum. 6;30 bazen de 7;30.. bu sabah da öyle kalktım ama bir saat geçmeden tekrar uyumuşum geç saate kadar :)
Ay valla ilk defa bu kadar hızlı veriyorum ve gün içinde hep tokum bu süper birşey Karatay sebebiyle olmalı yoksa sporlarım hemen hemen aynı2 günde800 gram efsane güzeltebrik ederim
Evet ya bu günlerin kıymetini biliyorum. Uyuyorum, uyumazsam hiç bir şey yapmadan öylece durmanın keyfine varıyorum. Sonuçta şu an rahatım :)Ay yapma yapma uyu bol bol uyu tadını çıkar benim yerime de uyu :))
Protein ağırlıklı beslenme daha tok tutuyor ve sanırım metabolizma da hızlanıyor. ödem atmaya da yarım ediyor. Daha doğrusu karbonhidrat alımı azalınca ödem de azalıyor.Ay valla ilk defa bu kadar hızlı veriyorum ve gün içinde hep tokum bu süper birşey Karatay sebebiyle olmalı yoksa sporlarım hemen hemen aynı
Maşallah canım hep böyle gitsin inş bulantı falan yok herhaldeEvet ya bu günlerin kıymetini biliyorum. Uyuyorum, uyumazsam hiç bir şey yapmadan öylece durmanın keyfine varıyorum. Sonuçta şu an rahatım :)
Sağol canım valla umutların yeşerdi :)))Protein ağırlıklı beslenme daha tok tutuyor ve sanırım metabolizma da hızlanıyor. ödem atmaya da yarım ediyor. Daha doğrusu karbonhidrat alımı azalınca ödem de azalıyor.
Tebrikler haftanın birincisi olmak için emin adımlarla ilerliyorsun :)
Karatayda meyve ve yulaf tüketimi hakkında neler diyo peki internette bakmıştım ama bulamamstmAy valla ilk defa bu kadar hızlı veriyorum ve gün içinde hep tokum bu süper birşey Karatay sebebiyle olmalı yoksa sporlarım hemen hemen aynı
Meyve günde en fazla bir tane oda erken saatlerde. Yulafı kitapta bende göremedim bir bakayım tekrardan canımKaratayda meyve ve yulaf tüketimi hakkında neler diyo peki internette bakmıştım ama bulamamstm
Anladım. Karataydan memnun kalan cok kisi var bi ara ben de araştırmıştım biraz da bana göre degil pek =) bakalm senin tecrubelerin nasıl olacak simdilik senin de baya iyi gibi =)Yulafı önermiyor canımalwaysnforever ama ben yiyebilirim acıkır bişey bulamazsam :)
2 günde 800 Gr vermiş olabilir miyimmmmmmcananımmm karatayıımm
Ay valla ilk defa bu kadar hızlı veriyorum ve gün içinde hep tokum bu süper birşey Karatay sebebiyle olmalı yoksa sporlarım hemen hemen aynı
Aaa gerçekten miii?Hamile :))) yeni erkek bebiş geliyor ona yine Kasım annnesi olacak inş :)rint
Ahah aynen öyle hissediyorum Denizcim, dışarıdan beni yutacak gibi :)Nerede ev bakıyorsunuz ? Dışarıdan bakınca İstanbul seni yutacak gibi duruyor olabilir. İçinde yaşarken çok başka olacak ama :)
Sağol tatlımmm
haydiiiii halaya gelin
Harikasın canım
Evet galiba böylede kalacak ben konuya ısınsam bile eşim karşı o yüzden herhalde böyle devam :)Sen de henüz 2.ye cesaret edemeyenlerden misin emniscim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?