- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.721
Tamam canım. Doktor onay verirse alırız seni listeyeCanım
Beni şimdilik ekleme istersen, Çarşamba kontrolde doktora soracağım spor yapabilir miyim diye.. izin verirse düzenli yapmak istiyorum. O zaman spor amaçlı aktivitelerimi ben de paylaşırım. Bugün spor amaçlı değildi zAten, dışarıdaydım, işlerim vardı, gezdim dolaştım toplam 17 bin adım yürümüşüm.
Valla biz çok yakında göndereceğiz bu kiloları süper menün canımDünkü menümtoplight melita09
Sabah
Öğle
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim çavdar ekmeği
- Domates, salatalık
- 4 zeytin
- Yeşil çay
Akşam
- Yoğurt
- 2 kaşık kuru üzüm
- 1 avuç leblebi
3 lt su
- Tavuk şiş
- 1 bardak ayran
1 saat yürüyüş
Bugünkü menüm
Sabah
Öğle
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim çavdar ekmeği
- Domates, salatalık
- Maydonoz, biber
- 1 kaşık lor peyniri
- Yeşil çay
Akşam
- Tavuk şiş
- 1 bardak ayran
3 lt su
- 3 kaşık yoğurt
- 2 Kaşık yulaf ezmesi
- 1 kaşık kuru üzüm
1 saat yürüyüş
İnşallah canım teşekkür ederim. Takımda böyle aktif olduğumuzda motivasyonum artıyor. Daha özenli davranıyorum. Hep böyle devam edelim bu savaştan galip çıkalım tatlımValla biz çok yakında göndereceğiz bu kiloları süper menün canım
Koşubandında yürüyorum canım. İki afacanla dışarda çok zor. Küçük uyuyunca yapıyorumyani sayfa o kadar boş ki kk daki günlükler varya kendimi onlara yazıyor gibi hissediyorumneyse hafta sonu olması sebebiyle inş arkadaşlar pazartesi sağlam şekilde dönerler..
kardelelen321 sen koşu bandında mı yürüyorsun dışarıda mı ?dışarıda ise çocuklarla nasıl beceriyorsun o işi :)
İnşallah canım teşekkür ederim. Takımda böyle aktif olduğumuzda motivasyonum artıyor. Daha özenli davranıyorum. Hep böyle devam edelim bu savaştan galip çıkalım tatlım
He tmm şimdi oldu sende benim gibi aynıyız haaha napalım başka yapacak şey yok.ben parktada baya helak oluyorum tabi ama ona spor denmez :)Koşubandında yürüyorum canım. İki afacanla dışarda çok zor. Küçük uyuyunca yapıyorum
Mart sonu çıkmıştım maalesef canım 2 ay daha beklemem gerekiyo. Ben de çok isterdim faydamın dokunmasınıinş inş canım sen hangi tarihte izne çkmıştın 6ay dolmadı mı listeye girsen keşke takıma faydan olur yoksa işler yaş görünüyor :))
Benimkiler de parkta yere düşen boncuk misali ordan araya nasıl koşuşturuyorlar. Eve dönünce bi süre kendime gelemiyorumHe tmm şimdi oldu sende benim gibi aynıyız haaha napalım başka yapacak şey yok.ben parktada baya helak oluyorum tabi ama ona spor denmez :)
Bana bir tane yetiyor :))) seni düşünemiyorum Allah kolaylık versin tatlımBenimkiler de parkta yere düşen boncuk misali ordan araya nasıl koşuşturuyorlar. Eve dönünce bi süre kendime gelemiyorum
Amin canım SağolasınBana bir tane yetiyor :))) seni düşünemiyorum Allah kolaylık versin tatlım
Hepsini yazdım ekledim arkadaşlar kusura bakmayın su regl konusu çok canımı sıktıN Nurumcan94 canım sen etap sonuncusu oldunyabununla ilgili yazı ve bir diyet yemek tarifi paylaşman gerekiyor kolaylık olsun diye ben linkleri kopyalıyorum bu hafta regli olup derece yaparsın inş ama beni geçme :))
Ben Nerede Hata Yaptım?
Merhaba arkadaslar Evet sonuncu oldum aslında baba stres yaradı diyelim yediklerime dikkat ettim ama biraz sıkıntılı bir dönem geçirdim neden nasıl oldu bende anlamadım millete stres yaramaz bana tam tersi artı ile gösterdi kendini ama bu Bana güzel bir azim olduwww.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Olsun canım çok haklısın çünkü orada yazanlara göz gezdirdin mi genellikle regli gecikmesi sebep o yüzden çok normal yani moralin bozulmasın. :)Hepsini yazdım ekledim arkadaşlar kusura bakmayın su regl konusu çok canımı sıktı
Ben de hala olamadım maalesef çok sıkıntılı bir durumOlsun canım çok haklısın çünkü orada yazanlara göz gezdirdin mi genellikle regli gecikmesi sebep o yüzden çok normal yani moralin bozulmasın. :)
Valileri toparlamak bir an dedim noluyorİyi geceler kızlar dün hastane misafir derken çok koşturdum normalde ptesi ankara dışına çıkacaktım oğlanlar zorladı sabah valileri toparlayıp yola çıkacağım 8 saat yol yardımcı şöfor yok fırsat olursa mola verince yazarım
Hakkaten ya valiz yazdıydım vali nereden çıktıValileri toparlamak bir an dedim noluyoriyi yolculuklar dikkatli gidin :)
İyi geceler canım iyi yolculuklarHakkaten ya valiz yazdıydım vali nereden çıktı
Ben yatıyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?