- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #310.741
Bencede öyle yapalım daha sağlıklı olacak benim içinde. Teşekkür ederimtatlım hiç haber vermeden yok oldun o yüzden listeden çıkardım seni düzene girdiğin zaman direk listeye alırız ama düzenli gireceğine söz vermen lazım şu taşınma işini hallet bir an önce canım
Ay bayıldım bu tarife :)Benimkiler de parkta yere düşen boncuk misali ordan araya nasıl koşuşturuyorlar. Eve dönünce bi süre kendime gelemiyorum
İyi yolculuklar kaptanım..İyi geceler kızlar dün hastane misafir derken çok koşturdum normalde ptesi ankara dışına çıkacaktım oğlanlar zorladı sabah valileri toparlayıp yola çıkacağım 8 saat yol yardımcı şöfor yok fırsat olursa mola verince yazarım
Evet muhtemelen Ankara daha sıkıcı bir sehir ama yaşaması daha kolay bence :)Ön yargılı gitme herşey güzel olsun inş :)
İstanbullular Ankara'yı sevmez ya hep derler ayy deniz yok ay orda hep kara bulut içim daralıyor flaann.. ben geldim hemde ilkk defa gelişimdi düşün ki işim ailem arkadaşlarım hepsi İstanbul'da geride kalmış olmalarına rağmen sevdim ısındım buraya şimdi İstanbulda yapamıyorm :)inş sende benim gibi ısınır seversin hiç belli olmuyor o durumlar yani :) benim gözümü baya korkutmuşlardı :))
Artı özellikleri bunlar evetŞeyma cım İstanbul zor bir şehir olabilir ama bir o kadar da keyifli bir şehir bence. Alıştıktan sonra sen de seveceksin bence.. Ankara’ya göre daha sıcak, Deniz var.. Bunlar size iyi gelecek bence :)
Evin konumunu iyi ayarlamanız lazım :)Evet muhtemelen Ankara daha sıkıcı bir sehir ama yaşaması daha kolay bence :)
Umarım ben de severim ama her gün trafik çekecek olmak şu an hiç hoş gelmiyor
Ah ah sorma zaten şu an ev bakmaktan illallah demek üzereyim. Bir sürü faktörü göz önünde bulunduruyorum cocuk da olduğu için. Kendimden feragat edip cocukla nispeten daha kolay yaşanabilecek yerlere bakıyorum. Is yerinin servisi vs varmış zaten. Şu an bana İstanbul kurtlar sofrası gibi geliyorEvin konumunu iyi ayarlamanız lazım :)
İstanbul'u tanıyan bilen fikir alabileceğin birileri var mı canım ? Bizim mezun olan rint vardı ya burada ben kızdan öğrendim Ankara'yı :)) hiç tanıdık falanda yoktu sağolsun o Cevizlidere iyi dedi ordan tutup çokta memnun kalmıştık @toplight kaptanımda meğer oradaymış :))) biz şimdi taşındık gerçiAh ah sorma zaten şu an ev bakmaktan illallah demek üzereyim. Bir sürü faktörü göz önünde bulunduruyorum cocuk da olduğu için. Kendimden feragat edip cocukla nispeten daha kolay yaşanabilecek yerlere bakıyorum. Is yerinin servisi vs varmış zaten. Şu an bana İstanbul kurtlar sofrası gibi geliyor
Var canım sagolsunİstanbul'u tanıyan bilen fikir alabileceğin birileri var mı canım ? Bizim mezun olan rint vardı ya burada ben kızdan öğrendim Ankara'yı :)) hiç tanıdık falanda yoktu sağolsun o Cevizlidere iyi dedi ordan tutup çokta memnun kalmıştık @toplight kaptanımda meğer oradaymış :))) biz şimdi taşındık gerçi
Hamile :))) yeni erkek bebiş geliyor ona yine Kasım annnesi olacak inş :)Var canım sagolsunfancynancy ve balpamuk yardımcı oldular biraz :) onların önerdiği semtlere bakıyorum ama net bir karar veremedim.
Rint napiyor bu arada? Haberlesiyor musunuz?
Nerede ev bakıyorsunuz ? Dışarıdan bakınca İstanbul seni yutacak gibi duruyor olabilir. İçinde yaşarken çok başka olacak ama :)Ah ah sorma zaten şu an ev bakmaktan illallah demek üzereyim. Bir sürü faktörü göz önünde bulunduruyorum cocuk da olduğu için. Kendimden feragat edip cocukla nispeten daha kolay yaşanabilecek yerlere bakıyorum. Is yerinin servisi vs varmış zaten. Şu an bana İstanbul kurtlar sofrası gibi geliyor
Bugün bana hiç gün ayamadı.. geç kalktım aptal gibiyim. Parka yürüyüşe gidelim diye diye koltuğa yayıldıkça yayıldım.. uzandım kaldım :)Günaydınnn millet iyi pazarlar
Çocuk yok herhalde canım ? Bizede aymıyordaBugün bana hiç gün ayamadı.. geç kalktım aptal gibiyim. Parka yürüyüşe gidelim diye diye koltuğa yayıldıkça yayıldım.. uzandım kaldım :)
Selam canım nerelerdesin yahu :) dengelemek iyi olmuş bizce sorun yok sadece seni acıktır okadar :))Merhaba arkadaşlar
Bi kac gündür biraz kaçıyordu buraya yazmaya utandım o yuzden
Öğle yemeği yerine 2 büyük kurabiye yedim tanesi yaklaşık 150 kalori gun içinde de ara öğün yapmadım dengelemek için
Bugun yediklerim bunlar:
Eki Görüntüle 2290990
Suyu takip etmiyorim ama cok fazla su içiyorum gun içinde 2 litreyi geciyordur.
Sabah da ac karna yarım litre limonlu su ictim zayıflamaya etkisi var mı bilmiyorum ama insallah vardır
Evet çocuk olmadığı için kafama vuran da olmuyor :) sekiz ay sonra bu günleri ararım belki. Şimdilik tadını çıkarayım en iyisiÇocuk yok herhalde canım ? Bizede aymıyorda( oğlan kafama vura vura beni ayıltıyor :))
Ay pardon kafa gitti hamileydin :)) okadar yorgunum kiiii :) dinlenmene bak tabi çok normal böyle olman ilk aylar çok tatlı uyku basar :)Evet çocuk olmadığı için kafama vuran da olmuyor :) sekiz ay sonra bu günleri ararım belki. Şimdilik tadını çıkarayım en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?