Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

anladım canım, sen kendini rahat hissediyosan o zaman zayıflama canım daha fazla
bide karnın için mekik falan çek o kremle beraber o da sıkılaşır hem krem de kullanıyosun krem de daha çok etki eder böylece

yaaaaaa bir sürü alıntı yaptım mesaj yazdım herkese hepsi bi anda 1 saattir giremiyorum zaten nooluyo böyle kızlar tekrar yazmıyim baştan :))) ferihancım inşallah burda olursun çok çok sevinirim canım ben mezitlideyim inşallah mevki olarakta yakın oluruz :))
shelly dur bakalım daha yeni başladık hemen öyle pes etmek yok topla kendini :))
esw
ebrehe
begüm
atceken hepinizin listesi gayet güzel kızlar atceken ne kullanıyosun karın için sıkılaştrıcı özelden atsana banada ismini
katzi cim ilk günden iyi bir başlangıç yapmışsın canım

merhaba takımcığım nasılsınız ben eve geldim birazdan yemek yiyeceğim . yemek diyeitme uygun olmadığı için peynir ve salam yemeyi planlıyorum . tüm gün boyunca yoğurt yedim karbonhidrat miktarımı az olarak ayarlamalıyım . toplamda sanırım 30 kh ile günü biitiricem . hepinizi öpüyorum canım takımım görüşmek üzree .

İyi geceler kızlar,

Hafta sonu yediklerimin hesabını ben bile bilmiyorum Telafi edicem ama, takyoncum vazgeçmiyorum canım, ama endişeleniyorum bazen irademi kaybediyomuşm gibi geliyo.

Sabah ideal bir kahvaltı yaptım.

öğle: çorba, 5-6 çatal türlü

ara: 4 ceviz, 2 kuru incir

akşam: az çorba, 5-6 çatal karnabahar

ara: sütlü nescafe

gün boyunca 1,5 litre su içebildim. Bir de spora gittim bir saati geçti yine. Şimdi çok yorgunum ama işlerim var hala.

Güzel bir gün diliyorum yarın için. ..

canım listen çok güzel ideal bence boşuna endişeleniyorsun sen merak etme yorulduğun zman enerji veririz arkadışımıza sonuçta takımız birbirimizin destekçisiyiz çok güzel gidiyosun haytım hiç boşuna şevkini kırma

ferihancım bu sefer gerçekten kararlı gördüm seni maşallah arkadaşıma diğer zamanlar çoktan kaçamak yapmıştın bu sefer uzun zamandır direniyosun inşallah hep böyle gidersin canım maşallah

kızlar akşam yemekten sonra 2 elma ve 1er kupa 5i1 yerde ve yeşil çay içtim, bide yarım kaseden az fındık ve ceviz yedim
bugün spor yapmadım, yarın yapıcam tekrar

ayrıca shellycim ekmek yemediğin için çok çabuk acıkıyo olabilirsin ve tatlıyı olabildiğince hayatından çıkarmalısın çünkü iştah açıyor, bi kere yedin mi gerisi geliyor gerçekten

esw cim keşke elmayı bi tane yeseydin daha iyi olurdu sanki

esw cim keşke elmayı bi tane yeseydin daha iyi olurdu sanki

haklısın canım aslında ama acıktım, aç karna yatmiyim dedim, bide diğer elmayı yediğimde saat 8 civarıydı, çok sağlıklı bi beslenme olmadı, yarın telafi ederim artık

bu arada ben uzay yüryüşü aleti aldım ama gelmedi daha, çok iyi bi şekillendirici o da özellikle bacak bölgesi için :)

canım arkadaşlarım herkese günaydın. inanın ki sanki hayatımda birşeyler eksilmiş gibi hissettim.aranızda olmayınca. yokluğunuzu hissettim.işe geldim birazdan çıkacağım.hastana işleri malum. ama herşey yolunda . fırsat buldukça girmeye çalışacağım. herkes gayet güzel gidiyor. takyon, ferihann. begümd,atc2005,shelly.amonra esw,adigenisse bütün arkadaşlarıma sevgilerimi gönderiyorum. kendinize iyi bakın.

canım benim herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim
ben de sana ve oğluna sevgilerimi yolluyorum

bu arada bu sabah bi değişiklik yapıp 1 dilim kepek ekmek,
1 kk beyaz peynir,
2 yeşil zeytin
1 salatalk
2-3 lokma tahin pekmez ve 1 kupa yeşil çayla kahvaltı yaptım
ara olarak da 5 kuru üzüm, 5 fındık yedim ve 1 tane 5i1yerde içtim kızlar

veeeeeeeeeeee bu sabah 60,6 kilo geldimmmm

Canım zate ben buraya kadar bile destekle gelebildim. Kendime kalsa ilk diyeti bozuşumda tamam herşey bitti diye düşünürdüm. ama her seferinde geri toparlanarak yoluma devam edebiliyorum o da burda sizler sayesinde oluyo. :82:

Sabah: 1 yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 2 lokma tahin pekmez.
ara: 1 portakal, küçük bir parça simit

bugün su içmeye azami dikkat göstereceğim. Şimdiye kadar yarım litre içtim. Çıkışa kadar 1 litre daha içmem lazım.

Tebrik ederim canım süpersin. Ben de yıl başına kadar bir hedef koyayım istiyorum. Hem bana da ekstradan bir motivasyon olur. Ya da doğum günüme kadar da bir hedef koyabilirim.

afiyet olsun canım, sakın bırakma kendini, küçük kaçamakları da fazla kafaya takmamaya çalış artık
su içmeye devam et, böyle shedefler koyarak daha rahat içersin belki

Tebrik ederim canım süpersin. Ben de yıl başına kadar bir hedef koyayım istiyorum. Hem bana da ekstradan bir motivasyon olur. Ya da doğum günüme kadar da bir hedef koyabilirim.

sağol canım çok teşekkür ederim
inşallah sen de kavuşursun, gerçekten hedef koymak çok önemli, doğumgünün ne zaman peki canım?

afiyet olsun canım, sakın bırakma kendini, küçük kaçamakları da fazla kafaya takmamaya çalış artık
su içmeye devam et, böyle shedefler koyarak daha rahat içersin belki

Evet kaçamakları mecburen yapıyoruz, illa ki oluyo yani :84: ama aslolan dengeleyebilmek. ama işte bu kaçamakları da en aza indirmek lazım.

sağol canım çok teşekkür ederim
inşallah sen de kavuşursun, gerçekten hedef koymak çok önemli, doğumgünün ne zaman peki canım?

Doğum günüm 17 Ocakta. Bakalım artık gidişata göre bir hedef koymak istiyorum. Siz ne dersiniz? Kaç olsun hedefim 17 ocağa kadar? :26:

Doğum günüm 17 Ocakta. Bakalım artık gidişata göre bir hedef koymak istiyorum. Siz ne dersiniz? Kaç olsun hedefim 17 ocağa kadar? :26:

canım kaçamakları mümkün olduğunca azaltırsan, tatlıyı ve şekeri bırakabıilirsen, çünkü sen bırakamıyosun sanırım bi kez yiyince ve iştahını açıyo senin, o yüzden onları bıraksan, vücudunu buna alıştırıp daha sonra azar azar yiyerek devam edebilsen daha iyi olur senin için
hedef olarak da yaklaşık 1 ay var, bence üç kilo falan vermelisin, ideal olur çünkü, kendini de fazla zorlamazsın ayrıca hedefine daha kolay ulaşacağın için ulaşamadığın takdirde moralin bozulmaz, benim fikrim bu ama bakalım diğer kızlar ne diyecekler

Merhaba arkadaşlar.. 2 gündür ofiste eğitime giriyorum o yüzden hiç uğrayamadım buraya (

Dün yediklerim:

Sabah: nesfit
Öğle: domates salatalık peynir
Ara: çabuk çorba
Akşam: 1 k-bar, 200 ml light süt

Çooook acıktım eve gidince çok az aşure yedim, az şekerliydi zaten :)

Bugün de nesfitimi hazırladım ama yarısını bile yiyemeden eğitim başladı. Şimdi bitirdim resmen bebek maması kıvamına gelmiş :) Doymadım gerçi yemeğe de çıkmayacağım, o yüzden biraz daha nesfit yapıyorum hemen kendime :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…