- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.201
cnm yorumun içn teşekkürler zaten sporumu ve diyetimi asla bırakmıcam formumu korucam ama hani zayıflamayayım diyorum haklısın canım anneler kiloyu seviyolar bu arada sıkılatım düşüncesindeyim hani sadece biraz karnım yumuşak oda sezeryandan ama onun içinde sıkılaştırıcı kullanıyorum etkisi oluyo gibi
İyi geceler kızlar,
Hafta sonu yediklerimin hesabını ben bile bilmiyorumTelafi edicem ama, takyoncum vazgeçmiyorum canım, ama endişeleniyorum bazen irademi kaybediyomuşm gibi geliyo.
Sabah ideal bir kahvaltı yaptım.
öğle: çorba, 5-6 çatal türlü
ara: 4 ceviz, 2 kuru incir
akşam: az çorba, 5-6 çatal karnabahar
ara: sütlü nescafe
gün boyunca 1,5 litre su içebildim. Bir de spora gittim bir saati geçti yine. Şimdi çok yorgunum ama işlerim var hala.
Güzel bir gün diliyorum yarın için. ..
merhaba takımcığım nasılsınız ben eve geldim birazdan yemek yiyeceğim . yemek diyeitme uygun olmadığı için peynir ve salam yemeyi planlıyorum . tüm gün boyunca yoğurt yedim karbonhidrat miktarımı az olarak ayarlamalıyım . toplamda sanırım 30 kh ile günü biitiricem . hepinizi öpüyorum canım takımım görüşmek üzree .
kızlar akşam yemekten sonra 2 elma ve 1er kupa 5i1 yerde ve yeşil çay içtim, bide yarım kaseden az fındık ve ceviz yedim
bugün spor yapmadım, yarın yapıcam tekrar
ayrıca shellycim ekmek yemediğin için çok çabuk acıkıyo olabilirsin ve tatlıyı olabildiğince hayatından çıkarmalısın çünkü iştah açıyor, bi kere yedin mi gerisi geliyor gerçekten
esw cim keşke elmayı bi tane yeseydin daha iyi olurdu sanki
canım arkadaşlarım herkese günaydın. inanın ki sanki hayatımda birşeyler eksilmiş gibi hissettim.aranızda olmayınca. yokluğunuzu hissettim.işe geldim birazdan çıkacağım.hastana işleri malum. ama herşey yolunda . fırsat buldukça girmeye çalışacağım. herkes gayet güzel gidiyor. takyon, ferihann. begümd,atc2005,shelly.amonra esw,adigenisse bütün arkadaşlarıma sevgilerimi gönderiyorum. kendinize iyi bakın.
canım listen çok güzel ideal bence boşuna endişeleniyorsun sen merak etme yorulduğun zman enerji veririz arkadışımıza sonuçta takımız birbirimizin destekçisiyiz çok güzel gidiyosun haytım hiç boşuna şevkini kırma
canım benim herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim
ben de sana ve oğluna sevgilerimi yolluyorum
bu arada bu sabah bi değişiklik yapıp 1 dilim kepek ekmek,
1 kk beyaz peynir,
2 yeşil zeytin
1 salatalk
2-3 lokma tahin pekmez ve 1 kupa yeşil çayla kahvaltı yaptım
ara olarak da 5 kuru üzüm, 5 fındık yedim ve 1 tane 5i1yerde içtim kızlar
veeeeeeeeeeee bu sabah 60,6 kilo geldimmmm
Canım zate ben buraya kadar bile destekle gelebildim. Kendime kalsa ilk diyeti bozuşumda tamam herşey bitti diye düşünürdüm. ama her seferinde geri toparlanarak yoluma devam edebiliyorum o da burda sizler sayesinde oluyo. :82:
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 2 lokma tahin pekmez.
ara: 1 portakal, küçük bir parça simit
bugün su içmeye azami dikkat göstereceğim. Şimdiye kadar yarım litre içtim. Çıkışa kadar 1 litre daha içmem lazım.
Tebrik ederim canım süpersin. Ben de yıl başına kadar bir hedef koyayım istiyorum. Hem bana da ekstradan bir motivasyon olur. Ya da doğum günüme kadar da bir hedef koyabilirim.
afiyet olsun canım, sakın bırakma kendini, küçük kaçamakları da fazla kafaya takmamaya çalış artık
su içmeye devam et, böyle shedefler koyarak daha rahat içersin belki
sağol canım çok teşekkür ederim
inşallah sen de kavuşursun, gerçekten hedef koymak çok önemli, doğumgünün ne zaman peki canım?
Doğum günüm 17 Ocakta. Bakalım artık gidişata göre bir hedef koymak istiyorum. Siz ne dersiniz? Kaç olsun hedefim 17 ocağa kadar? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?