Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kesinlikle katılıyorummmm :82:

22'si de benim doğumgünüm ve benim de 3 kilo kadar vermem gerekiyooorrrr

canım sen çok az yiyosun, metabolizmanı yavaşlatırsan daha zor olur, bi kere ekmek yemiyosun, sağlıklı beslenmiyosun, k-barla falan zayıflanmız, ondan olsa olsa ara öğün olur ama ana yemek olmaz, etini de sebzeni de yemelisin, sütünü yoğurdunu eksik etmemelisin, ekmek yemediğin için çok çabuk acıkıyosun ve daha sağlıksız besleniyosun, dikkat et kendine vücut direncin düşmesin, bak ber ayın kasımın 22sinde tekrar başladım ve bugün itibariyle 3,5 kilo verdim ama herşeyi yiyorum ben, yoğurdu özellikle hiç eksik etmiyorum,hergün 1 kase pulbiberli yiyorum, meyvemi de kuruyemişimi de yiyorum, tatlıdan da 1-2 çatal alıyorum alırsam, sana tavsiyem kendine dikkat et

Kesinlikle katılıyorummmm :82:

22'si de benim doğumgünüm ve benim de 3 kilo kadar vermem gerekiyooorrrr

canım 3 kiloyu verirsin ama dengeli ve sağlıklı beslenirsen sağlıklı zayıfladığın için giden kilolar kalıcı olur, vücudundaki yağları atarsın

öğle yemeğimi yazayım bu arada
2 servis kaşığı bezelye
2 tahta kaşığı kepekli pirinç pilavı
1 kase pul biberli yoğurt, hemen hemen 1 bardak gelir, süzme yoğurttu çünkü
yarım dilim kepekli ekmek

uzay yürüyüşü ne oluyorki :? telafi edeceğinden şüphem yok zati :))
takyoncum ben çıkıyorum canım, iyi geceler, allah rahatlık versin kaptancım :))
iyi geceler canım dün akşam yine kapandı burası giremedim ben :) iyi geceler deyince uykum geldi şimdi :)))
senacım hoşgeldin canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım çok özletme kendini :)
maşallah canım bakalım bende cuma günü tartılacam çok kilo aldım kızlar ilaçlar çok kilo aldırdı bana kilomu yazınca şok olmayın sakın :)
her zaman birbirimizin destekçisiyiz canım :)) maşallah herkes tahin pekmez mi yemiş bugün :)) bende yedim de""...
hoşgeldin ebrehecim maşallah çok az yiyosun açlık hissediyormusun ? yoksa mideni alıştırdınmı ?

slm kızlar geçmişi okudum ancak gelebildim
SENANAZCIMbizde seni çok seviyoruz canım özletme kendini arada gel böyle çay kahvemizden ikram edelim
ESWcim canım senin adına çok sevindim inş daha fazla kilolar verirsin
SHELLYcim inş hedefin olur bu doğum gününe istediğin kiloya ulaşırsın bu arada azimin çok güzel devamını dilerim
TAKYON cum canım kilo nu gerçekten merak ettim üzme kendini bu formda oldumuz sürece kilolar zaten gidiyo canım cnm bide ben özelden msj hiç atmadı tarif edermisin zaten kullandım kremle kemer cnm çok etkili tarif edersen özelden atayım şu an kampanyalı fiyatı düştükçe düşüyor
EBREHE CİM menün banada biraz az geldi gerçekten kendini tok hissettiriyomu merak ettim
FERİHANCIM kendini güzel tutuyosun kaçamaksız bi hafta geçirdiğin içinde seni tebrik ederim

Canlarım dün ve bugün öğle yemeğine çıkamadım. Dün sütüm yoktu, peynirim vardı onu yedim, akşam da ayakkabı bakmaya gittim o yüzden marketten light ürünler aldım :)

Çok fazla acıktım dün ama 2-3 gün böyle devam etsem midem alışıyor, çok fazla guruldamıyor
Bu kadarcık yemeye son 3 günde kilom artmış, çok üzülüyorum

Bugün yediklerimi de yazayım:

Sabah: yarım kase nesfit
Öğle: Yarım kalanı yedim, 1 kase daha hazırladım ama 1 porsiyondan küçüktü
Ara: 1 elma.

Bu aradaaaaa bu akşam oryantal kursuna gidiyorum, dışarıda salata filan yerim vaktim olursa. Olmazsa sadece kahve filan içeceğim. Ofisten kızlarla gidiyoruz bakalım nasıl olacak

merhaba canım bizde seni özlüyoruz,unutma bunu

canım yoğun bir tempoda çalışıyorsun belli ama yemen gerçekten çok az ve hiç ekmek yok.diğer arkadaşlara katılıyorum.Bu şekilde sağlıksız oluyor sanki.Bence öncelikle az yemekten çok sağlıklı,dengeli olmasına dikkat et arkadaşım..Sevgiler

selam kızlar bende bugün yoğunluktan anca girebildim menümü yazıyım hemen;

Sabah;1,5 dilim light ekmek
1 kk kadar beyaz peynir
1 çay kaşığı vişne reçeli
2 çay kaşığı sürme çikolata
2 fincan çay

Ara:1 kase tarçınlı yoğurt

Öğlen:4 yemek kaşığı domatesli makarna
az yoğurt

ara:1 mandalina,2 tane light bisküvi

akşama brokoli ve karnabahar haşlama yaptım.Üzerine kaşar rendeleyip fırına vericem.1 porsiyon ondan yerim.

AMAAAAAAA BEN DÜN GECE TATLI KRİZİNE YAKALANDIM VEEEE BİRKAÇ TANE BİSKÜVİ YEDİM YANINDA DA 1 FİNCAN SALEP İÇTİM

Ben de hiç memnun değilim canım ya, vitamin eksik, protein eksik.. Ama dediğim gibi yarın normal yeme düzenime dönücem

Birazdan çıkıyorum ofisten arkadaşlar, hepinizi öptüm. Yarın görüşürüz

merhaba canım takımım şizleri çok özledim . bugün çok yoğun bir gündü gelemedim hiç ben bugün hiç bişey yemedim vaktim olmadı ancak şimdi müşait oldum şaat çok geç olduğu için eve gidene kadar şabredeyim iştedim . evde köfte domateş ve şalatalık yemeyi planlıyorm .

şabah şalam ve peynir yedim
öğle 1 mandalina yedim . yoğurdum vardı ama vakit darlığından yiyemedim .

darışı akşama .

hepinzi çok öpüyorum geçmişe bakyım biraz görüşmek üzere .

ferihancım bu sefer gerçekten kararlı gördüm seni maşallah arkadaşıma diğer zamanlar çoktan kaçamak yapmıştın bu sefer uzun zamandır direniyosun inşallah hep böyle gidersin canım maşallah

takyoncum direncim kırılmak üzere gözümün önünden paştalar börekler tatlılar geçmekte ama 15 gün daha dayanayım diyorum . inşallah dayanabilirim yokşa her an biri aklımı çelebilir. lütfen yardım edin yılbaşına kadar dayanayım . daha öncede geldim bu kiloma bırakınca alıyorum hiç olmazsa 5 kilo daha gitşe bari belki daha azimle devam edeirm o zaman yeni yılda kalan kiloları vermek için . yardımınızı bekliyorum motivaşyona ihtiyacım var .

canım bizde şana şevgilerimizi yolluyoruz . işlerin yolunda gitmeşine çok şevindim . inşallah bir an önce hallederşin canım öpüyorum .

selam selam. herkesi tebrik ederim çok iyisiniz..bugun yediklerimi yazayım..
sabah:yarım simit+1parça kaşar peynir+şekersiz çay+4yeşil zeytin
ara: 2mandalina
öğle: 2küçük tahta kaşık bulgur pilavı+salatalık+yoğurt
ara:mandalina+1kuru incir
akşam: haşlanmış karnabahar+2kaşık bulgur pilavı+yoğurt+salatalık:84:

adet oldum bir de. inanılmaz agrı cekiyorum. sivilcelendim filan. hadi hayırlısı..:86::86::86::86:

herkese merhabalar
akşam yemeğinde
1 biber dolması
1 dilim ekmek
5 yk pul biberli yoğurt yedim

merhaba kızlar,

Benim bu aralar motivasyon eksikliğim var şöyle birisi benimle iyi bir dalga geçse şişkosun falan dese keşke

bugün sabah kahvaltım iyiydi, arada küçük bir parça simit yedim,

öğle: çorba, 5-6 kaşık kuru fasulye, 1 küçük tulumba tatlısı

akşam (17:30) hamsi tava, salata, bir dilim ekmek

ara: 1 muz

ara: 1 sütlü nescafe

Malesef bu güzel olma ihtimali olan diyetim tatlı isteği yüzünden berbat oldu. nerden baksan 250 kalorilik bir çikolata yedim bana ceza verin arkadaşlar yada bir yol gösterin. Ben akşam yemeği dahil gayet iyi gidiyorum, ama akşam 8 den sonra gözüm dönmüş gibi abur cubur yeme isteği başlıyo. özellikle de tatlı. böyle devam ederse ben geri kilo almaya başlarım.

canım benim acaba sen de insülin direnci falan mı var
çünkü sen tatlı yedikçe yiyesin geliyo, tarçınlı türk kahvesini denesene bide
geçen gün ebreheye de söyledim ekmek yemiyosunuz, o yüzden acıkıyosunuz sonra da herşeyi yemek istiyosunuz
ayrıca yoğurdu da eksik etme, en azından günde 1 kase yoğurt yemeye çalış
böyle düzensiz beslenirsen evet geri kilo alırsın sonra yine şişko shelly olursun ona göre :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…