- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.221
canım kaçamakları mümkün olduğunca azaltırsan, tatlıyı ve şekeri bırakabıilirsen, çünkü sen bırakamıyosun sanırım bi kez yiyince ve iştahını açıyo senin, o yüzden onları bıraksan, vücudunu buna alıştırıp daha sonra azar azar yiyerek devam edebilsen daha iyi olur senin için
hedef olarak da yaklaşık 1 ay var, bence üç kilo falan vermelisin, ideal olur çünkü, kendini de fazla zorlamazsın ayrıca hedefine daha kolay ulaşacağın için ulaşamadığın takdirde moralin bozulmaz, benim fikrim bu ama bakalım diğer kızlar ne diyecekler
Merhaba arkadaşlar.. 2 gündür ofiste eğitime giriyorum o yüzden hiç uğrayamadım buraya(
Dün yediklerim:
Sabah: nesfit
Öğle: domates salatalık peynir
Ara: çabuk çorba
Akşam: 1 k-bar, 200 ml light süt
Çooook acıktım eve gidince çok az aşure yedim, az şekerliydi zaten :)
bugün de nesfitimi hazırladım ama yarısını bile yiyemeden eğitim başladı. Şimdi bitirdim resmen bebek maması kıvamına gelmiş :) Doymadım gerçi yemeğe de çıkmayacağım, o yüzden biraz daha nesfit yapıyorum hemen kendime :))
Kesinlikle katılıyorummmm :82:
22'si de benim doğumgünüm ve benim de 3 kilo kadar vermem gerekiyooorrrr
uzay yürüyüşü ne oluyorki :? telafi edeceğinden şüphem yok zati :))haklısın canım aslında ama acıktım, aç karna yatmiyim dedim, bide diğer elmayı yediğimde saat 8 civarıydı, çok sağlıklı bi beslenme olmadı, yarın telafi ederim artık
bu arada ben uzay yüryüşü aleti aldım ama gelmedi daha, çok iyi bi şekillendirici o da özellikle bacak bölgesi için :)
iyi geceler canım dün akşam yine kapandı burası giremedim ben :) iyi geceler deyince uykum geldi şimdi :)))takyoncum ben çıkıyorum canım, iyi geceler, allah rahatlık versin kaptancım :))
senacım hoşgeldin canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım çok özletme kendini :)canım arkadaşlarım herkese günaydın. inanın ki sanki hayatımda birşeyler eksilmiş gibi hissettim.aranızda olmayınca. yokluğunuzu hissettim.işe geldim birazdan çıkacağım.hastana işleri malum. ama herşey yolunda . fırsat buldukça girmeye çalışacağım. herkes gayet güzel gidiyor. takyon, ferihann. begümd,atc2005,shelly.amonra esw,adigenisse bütün arkadaşlarıma sevgilerimi gönderiyorum. kendinize iyi bakın.
maşallah canım bakalım bende cuma günü tartılacam çok kilo aldım kızlar ilaçlar çok kilo aldırdı bana kilomu yazınca şok olmayın sakın :)canım benim herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim
ben de sana ve oğluna sevgilerimi yolluyorum
bu arada bu sabah bi değişiklik yapıp 1 dilim kepek ekmek,
1 kk beyaz peynir,
2 yeşil zeytin
1 salatalk
2-3 lokma tahin pekmez ve 1 kupa yeşil çayla kahvaltı yaptım
ara olarak da 5 kuru üzüm, 5 fındık yedim ve 1 tane 5i1yerde içtim kızlar
veeeeeeeeeeee bu sabah 60,6 kilo geldimmmm
her zaman birbirimizin destekçisiyiz canım :)) maşallah herkes tahin pekmez mi yemiş bugün :)) bende yedim de""...Canım zate ben buraya kadar bile destekle gelebildim. Kendime kalsa ilk diyeti bozuşumda tamam herşey bitti diye düşünürdüm. ama her seferinde geri toparlanarak yoluma devam edebiliyorum o da burda sizler sayesinde oluyo. :82:
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 2 lokma tahin pekmez.
ara: 1 portakal, küçük bir parça simit
bugün su içmeye azami dikkat göstereceğim. Şimdiye kadar yarım litre içtim. Çıkışa kadar 1 litre daha içmem lazım.
hoşgeldin ebrehecim maşallah çok az yiyosun açlık hissediyormusun ? yoksa mideni alıştırdınmı ?Merhaba arkadaşlar.. 2 gündür ofiste eğitime giriyorum o yüzden hiç uğrayamadım buraya(
Dün yediklerim:
Sabah: nesfit
Öğle: domates salatalık peynir
Ara: çabuk çorba
Akşam: 1 k-bar, 200 ml light süt
Çooook acıktım eve gidince çok az aşure yedim, az şekerliydi zaten :)
Bugün de nesfitimi hazırladım ama yarısını bile yiyemeden eğitim başladı. Şimdi bitirdim resmen bebek maması kıvamına gelmiş :) Doymadım gerçi yemeğe de çıkmayacağım, o yüzden biraz daha nesfit yapıyorum hemen kendime :))
yine kimseler yok yaa
uzay yürüyüşü ne oluyorki :? telafi edeceğinden şüphem yok zati :))
iyi geceler canım dün akşam yine kapandı burası giremedim ben :) iyi geceler deyince uykum geldi şimdi :)))
senacım hoşgeldin canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım çok özletme kendini :)
maşallah canım bakalım bende cuma günü tartılacam çok kilo aldım kızlar ilaçlar çok kilo aldırdı bana kilomu yazınca şok olmayın sakın :)
her zaman birbirimizin destekçisiyiz canım :)) maşallah herkes tahin pekmez mi yemiş bugün :)) bende yedim de""...
hoşgeldin ebrehecim maşallah çok az yiyosun açlık hissediyormusun ? yoksa mideni alıştırdınmı ?
slm kızlar geçmişi okudum ancak gelebildim
SENANAZCIMbizde seni çok seviyoruz canım özletme kendini arada gel böyle çay kahvemizden ikram edelim
ESWcim canım senin adına çok sevindim inş daha fazla kilolar verirsin
SHELLYcim inş hedefin olur bu doğum gününe istediğin kiloya ulaşırsın bu arada azimin çok güzel devamını dilerim
TAKYON cum canım kilo nu gerçekten merak ettim üzme kendini bu formda oldumuz sürece kilolar zaten gidiyo canım cnm bide ben özelden msj hiç atmadı tarif edermisin zaten kullandım kremle kemer cnm çok etkili tarif edersen özelden atayım şu an kampanyalı fiyatı düştükçe düşüyor
EBREHE CİM menün banada biraz az geldi gerçekten kendini tok hissettiriyomu merak ettim
FERİHANCIM kendini güzel tutuyosun kaçamaksız bi hafta geçirdiğin içinde seni tebrik ederim
canım arkadaşlarım herkese günaydın. inanın ki sanki hayatımda birşeyler eksilmiş gibi hissettim.aranızda olmayınca. yokluğunuzu hissettim.işe geldim birazdan çıkacağım.hastana işleri malum. ama herşey yolunda . fırsat buldukça girmeye çalışacağım. herkes gayet güzel gidiyor. takyon, ferihann. begümd,atc2005,shelly.amonra esw,adigenisse bütün arkadaşlarıma sevgilerimi gönderiyorum. kendinize iyi bakın.
Canlarım dün ve bugün öğle yemeğine çıkamadım. Dün sütüm yoktu, peynirim vardı onu yedim, akşam da ayakkabı bakmaya gittim o yüzden marketten light ürünler aldım :)
Çok fazla acıktım dün ama 2-3 gün böyle devam etsem midem alışıyor, çok fazla guruldamıyor
Bu kadarcık yemeye son 3 günde kilom artmış, çok üzülüyorum
Bugün yediklerimi de yazayım:
Sabah: yarım kase nesfit
Öğle: Yarım kalanı yedim, 1 kase daha hazırladım ama 1 porsiyondan küçüktü
Ara: 1 elma.
Bu aradaaaaa bu akşam oryantal kursuna gidiyorum, dışarıda salata filan yerim vaktim olursa. Olmazsa sadece kahve filan içeceğim. Ofisten kızlarla gidiyoruz bakalım nasıl olacak
merhaba canım bizde seni özlüyoruz,unutma bunu
canım yoğun bir tempoda çalışıyorsun belli ama yemen gerçekten çok az ve hiç ekmek yok.diğer arkadaşlara katılıyorum.Bu şekilde sağlıksız oluyor sanki.Bence öncelikle az yemekten çok sağlıklı,dengeli olmasına dikkat et arkadaşım..Sevgiler
ferihancım bu sefer gerçekten kararlı gördüm seni maşallah arkadaşıma diğer zamanlar çoktan kaçamak yapmıştın bu sefer uzun zamandır direniyosun inşallah hep böyle gidersin canım maşallah
canım arkadaşlarım herkese günaydın. inanın ki sanki hayatımda birşeyler eksilmiş gibi hissettim.aranızda olmayınca. yokluğunuzu hissettim.işe geldim birazdan çıkacağım.hastana işleri malum. ama herşey yolunda . fırsat buldukça girmeye çalışacağım. herkes gayet güzel gidiyor. takyon, ferihann. begümd,atc2005,shelly.amonra esw,adigenisse bütün arkadaşlarıma sevgilerimi gönderiyorum. kendinize iyi bakın.
merhaba kızlar,
Benim bu aralar motivasyon eksikliğim varşöyle birisi benimle iyi bir dalga geçse şişkosun falan dese keşke
bugün sabah kahvaltım iyiydi, arada küçük bir parça simit yedim,
öğle: çorba, 5-6 kaşık kuru fasulye, 1 küçük tulumba tatlısı
akşam (17:30) hamsi tava, salata, bir dilim ekmek
ara: 1 muz
ara: 1 sütlü nescafe
Malesef bu güzel olma ihtimali olan diyetim tatlı isteği yüzünden berbat oldu. nerden baksan 250 kalorilik bir çikolata yedimbana ceza verin arkadaşlar yada bir yol gösterin. Ben akşam yemeği dahil gayet iyi gidiyorum, ama akşam 8 den sonra gözüm dönmüş gibi abur cubur yeme isteği başlıyo. özellikle de tatlı. böyle devam ederse ben geri kilo almaya başlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?