Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ot çöp suyu içmekten bi hal olduk valla
bu akşam yapayım madem
arada değişiklik olsun

dene bakalım

begüm ve ebrehe burdaymış :) selam kızlar. esw cim sen yazıp çıktın mı?

canım çok geçmiş olsun yaa, dikkat et artık, çok yormamaya çalış kendini, iyice dinlen sonra devam edersin spora
ekmek yiyince acıkmadın bak, abur cıuburdan daha iyi değil mi :))
inşallah 70 olursun canım, biz de sana yardımcı oluruz elimizden geldiğince

paylaşımların azlığından sanırım takımların kapanma sebebi yoksa dereceyle alakası yok gibi geliyo bana

bide şu videoların linkini bana da yollarmısın, ben de indireyim canım

geçmiş olsun canım
paylaşımların az olmasından dolayı
böyle bişey ben takımda deneme sürecindeyken olmuştu
daha önce de olmuş sanırsam

hehe :))
canım içinden karabiber ve karanfilleri toplayabilirsen tadı çok hoş oluyo ama diğer türlü midemi bulandırıyo resmen, çok içemiyorum
akşam yap sen de, olmaz mı :))

Ben yapmıştım bunu ama çok etkisini göremedim maalesef. Tadını beğeniyorum ama, hatta tatlandırıcı atıp meyve suyu gibi içtiğimi bilirim :))

begüm ve ebrehe burdaymış :) selam kızlar. esw cim sen yazıp çıktın mı?

Merhaba shellycim Geçmiş olsun, umarım daha iyisindir şimdi.

Callanetics 80lerden kalma bi egzersiz videosu, biraz pilatese benziyor ama daha etkilisi. 10 gün devamlı yaptığımda kilo vermememe rağmen göbek ve basenden 2'şer cm incelmiştim. Ancak sonrasında bariz incelme göremedim. Düzenli yapanlarda 10 cm filan değişme oldu (1 ay filan yaptılar).

Akşam eve gittiğimde linki bulup vereceğim.

merhabaa canım takımım naılınız ben çok haştayım grip oldum hafta şonu ama dinlenemediğim için çok ağır geçiyor dahada ağırlaşırşam izin alıp eve gidicem . haftaşonu diyetimi bozdum ama öyle abartmadım çünkü c vitamini almadığım için dirençşiz kalmıştım . bugün 3 günlük bir şok diyet yapmaya başladım pirinç lapaşı diyeti aşlında diyette değil detokş diyelim şimdi biraz işim var aşlında hiç halimde yok ama neyşe çabuk biter inşallaha günüm tekrar görüşmek üzere hoşçakalın .

bu pastayı nasıl yapıyosun canım banada öğretebilirmisin ?

merhabalar aranıza yeni katıldım 9.takımdaydım daha önce boyum 175 kilom 72-73 2 ayda 67ye inmem lazım bebek düşünüyorum.ama tatlı krizlerim çok sık geliyor bu aralar

hoşgeldin aramıza

sağol canım benim ,sen nasılsın asıl,senin işlerin nasıl gidiyor hastane v.s ,oğluşun nasıl ?

bende bu sabah standart bi kahvaltı yaptım.ama son çayımla çeyrek dilim çörek yedim bu yüzden ara yapmıyorum

ayrıca kendimi tebrik ediyorum.Cumartesi ve pazar günü misafirlerim vardı ama diyetim hiç kaçmadı diyebilirim.

Düzenli bir kahvaltı ye akşam yemeği yedim.Sadece pazar günü aşure yaptığım için yarım kase aşure yedim ara öğün olarak o kadar.Pek te güzel yapmışım :)

canım çok geçmiş olsun da keşke hastayken böyle bi şok diyet işine girmeseydim
bence kendine çok yükleniyosun ve eksik beslendiğin için halsiz kaldın ve hastalandın, kendine dikkat et tatlım

hoşgeldin aramıza

sağol canım benim ,sen nasılsın asıl,senin işlerin nasıl gidiyor hastane v.s ,oğluşun nasıl ?

canım çok çok basit :)))))
10lu halleylerden aldım
2 tane krem şantiyi 2 çay bardağı sütle çırptım, içine halleyleri parçaladım, evde 1 tane muz kalmıi, onu da küçük küçük doğradım, karıştırıp tepsiye döktüm, buzluğa attım, bu kadar, 10 dk sürüyo yapması:)))))
geç vakitte haber veren misafir için çok pratik bi tatlı :)))

eline sağlık canım ve afiyet olsun :)))
o kadarcık kaçamaktan bişi olmaz, sen yine hafif bi ara yapsaydın keşke

ee süpermiş,halleyin tedi ayrı bi güzel olduğu için bu biskivili pastadan daha güzel olur bence

ee süpermiş,halleyin tedi ayrı bi güzel olduğu için bu biskivili pastadan daha güzel olur bence

tadı çok güzel de ben yaptım mesela 1 lokma yemedim, tam bi yağ ve şeker bombası çünkü
dün onu misafirliğe götürmüştüm
bugün kocişe çakma ekler yapıcam kedi dilinden :)))
o da şöyle oluyo
vanilyalı pudingi normal tarifinden daha az sütle yapıyorum
kedi dilllerini sütle ıslatıp araalrına puding koyuyorum, üstüne de bitter çikolata sos döküyorum, üzerine de h.cevizi, al sana mis gibi ekler :))
çalışınca pratik tatlılara döktüm işi, kociş de çok seviyo zaten :)))

yapmadın telafi olsun diye,bol suyla geçiştiriyorum.zaten birazdan öğlen yemeğine gidicem,vakit geldi

eswcim canım birinciliğini çok tebrik ediyorum bu hafta daha iddalı olacağız takımolarak inşallah . haklıısın beslenemediğim için direnç düştü ondan çabuk hastalandım ama bu şok diyet sağlıksız değil aksine detoks görevi görüp vücuttaki fazla kalmış ödemi atmaya yarıyor .yanında c vitamini olarak bol bol meyve tüketiyorum . 3 gün sürecek perşembe normal sağlıklı bir diyete başlıyorum .

sshellycim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine . takımın kapanma olayı şöyle oluyor daha önce takımda motive eksiği çoktu sizler gelmeden önce herkez kendi halindeydi paylaşım azalmıştı ve ben kaptan olduğm için artık uğraşamayacağımı ayrılmak istediğimi söyledim . işlerimin yoğunluğuda büyük etkendi . ve takyon çok büyük bir hızla sizleride dahil ederek takımı toparladı şimdi tekrar herkezin korkusu bir kez daha motivasyon azalır paylaşım kalmazsa yine takımın kapanma durumu ortaya çıkar toparlanma aşaması zor oluyor malesef paylaşımlar bol olmalı o yüzden ama sizler takıma renk kattınız bundan sonra takımı kimse düşüremez kanaatindeyim .

ııımmmmmm ,yemede yanında yat.(bizim öyle yapmamız lazım zaten) :))

bende yemeğimi yedim geldim kızlar;

4 ç.k ıspabak 1 kase yoğurt.1 dilim ekmek yedim

salata olarakta kısır vardı azcık

2 ç.k kadar ondan yedim ama şuan midem acayip şişti,rahatsız etti çok geldi herhalde

hoşgeldin aramıza

canım oğluşum iyi çok şükür. muhtemelen kontroller ayda 1 sonra 3 ayda bir olacak. kontrol süresi problem olmazsa uzayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…