Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım Allah kabul etsin
keşke yoğurt da yeseymişsin yemeğin yanında
aşure kasesinin boyutu ne kadar, kaç kaşıkeder yediğin aşure?
valla canım dün az yemiştim de bugün yediğim aşureyi ne sen sor ne de ben söyleyeyim.hatırlattığın iyi oldu.yoğurt yemeyi hep unutuyorum.ayran yapıyorum onu da içmeyi unutuyorum.

arkadaşlar spora başlıcam evde koşu bandı var callanetics ve yürüyüş mü yapayım yoksa leslie mi yapayım.bu konuda fikriniz ne?bir de ben takımdan ayrıldığım kiloyu mu bildiricem cuma günü yoksa burda sıfırdan mı başlıyorum bu hafta biraz aldım çünkü kilo

valla canım dün az yemiştim de bugün yediğim aşureyi ne sen sor ne de ben söyleyeyim.hatırlattığın iyi oldu.yoğurt yemeyi hep unutuyorum.ayran yapıyorum onu da içmeyi unutuyorum.

canım iraden güçlenene kadar, bi tatlıya başlayıp 1-2 çatal aldıktan sonra bırakabilecek seviyeye gelene kadar tatlıdan uzak dur bence, yoksa işin çok zor baştan söyleyeyeim

wallahi hepsi kaçtı :)))
shellycim çok azimli ama maşallah, o kadar hastalığa her gün lesliesini yapıyo, ah bide kaçamakları olmasa süper olacak ama :))
sen indirdin mi canım leslieyi?
evet shelly maşallah çok azimli kaçamak hariç :))) ben leslie yi daha indirmedim açıkcası tembellik ediyorum yaaa :))) pc başında çok duramıyorum yazıp çıkıyorum o yüzden vaktim olmadı daha ama söz yarın eşimi göbderdikten sonra indirecem
ay canım benim de üst sorun.bu karın bel nasıl gider.
esw açıklamış canım bende ondan bilgi alıyorum :)))

canım iraden güçlenene kadar, bi tatlıya başlayıp 1-2 çatal aldıktan sonra bırakabilecek seviyeye gelene kadar tatlıdan uzak dur bence, yoksa işin çok zor baştan söyleyeyeim
bugün sağlam karar verdim tatlıdan uzak durucam,yediğim şeyleri buraya yazıcam.zayıflama hapı kullanmayı düşünüyoru ne dersiniz

bugün sağlam karar verdim tatlıdan uzak durucam,yediğim şeyleri buraya yazıcam.zayıflama hapı kullanmayı düşünüyoru ne dersiniz

canım sakın aklından bile geçirme birincisi çok zararlı savunma sistemini mahvediyor resmen ikincisi ilaç bittikten sonra verdiğinin iki katını geri alıyorsun ve hızla o yüzden geç olsun ama sağlıklı olsun madem sağlam karar vermişsin bizde her zaman destekçiniz canım

canım biz senin arkandayız :)))
atrıca takyoncum da söylemiş sakın o haplardan kullanma, çok yan etkileri var onların, şu biber hapları var ya kalp krizine bile neden olabiliyomuş, acele etme, sen bu kiloları 1 günde almadın ki 1 günde hepsinden kurtulmak istiyosun, o yüzden yavaş yavaş ve kalıcı gidecek kilolar, sabırlı olman gerek

wallahi hepsi kaçtı :)))
shellycim çok azimli ama maşallah, o kadar hastalığa her gün lesliesini yapıyo, ah bide kaçamakları olmasa süper olacak ama :))
sen indirdin mi canım leslieyi?

Kızlar sağolun ama beni azimli diye değil boğazına sahip çıkamıyo diye anmanız lazım

Bu arada lesliler beni kesmiyo diye akşam spora gittim, tabii eve titreyerek döndüm. inanın 2 defa arka arkaya leslie yapsanız öyle yorulamazsınız. Öğleden sonra da dışarda işlerim vardı dışardaydım. Bütün akşam da sınav hazırlamakla geçti. Şimdi bitti işim. Kafam da yoruldu, bedenim de

teşekkür edeerim canım 3, yılım birbuçuk yıl sonra bitecek inşallah bu yaz yeterlilik sınavları da var onada çalışıyorum ayrıca hepsi bitince öğretmen olucam işşalllaaaaahhhhhh

Canım maşallah ne güzel, eğitim ordusuna sen de katılacaksın demek. Asıl azimli kimmiş çıktı ortaya :)

Biz resmen ruhsal anlamda olgunlaşıcaz arkadaşlar ya :) düşünsenize tatlıya insan başladımı bırakamaz. biz biraz tadıp bırakmak zorundayız. olgunlaşıcaz acı çeke çeke

ruhu olgun bedeni çıtır, amacına ulaşmış ve dingin bir hayat bizi bekliyo

Canım, bana doktor, dulcofibre diye bişey önerdi aslında bağırsaklar için prebiyotik bir besin takviyesi ama tok tutar, kilo vermene yardımcı olur dedi. ben yakında alıcam onu.

Kimse yok ama ben yine de başarımı yazmalıyım

öğleni yazmıştım zaten. arada bir avuç ceviz yedim.
akşam: 1 kase çorba, 5 kaşık sebze, 1,5 dilim kepek ekmeği

ara: 1 mandalina

ara: 1 elma

Ve bütün akşamı böyle tamamladım. süt yoktu evde onu bile içemedim yani :)

herkese günaydın. maşalllah oku oku bitmedi. gayet güzel paylaşımlar olmuş. takyoncuğum helal olsun okul konusunda başarılarının devamını dilerim. bende sağlık kurumları işletmeciliği 2. sınıftayım.ama bu sene ara verdim. çocuklardan malum. esw seninde bu istikrarına helal olsun arkadaşımshellyciğim geçmiş olsunbegümcüğüm bu aralar yoğun çalışıyorsun kolay gelsin arkadaşımferihann arkadaşım pirinç lapası diyetini fazla yapma sakınödem için bol yeşillik , özellikle maydanoz ye. daha sağlıklı canımebreheciğim sende gayet güzel gidiyorsun maşallahatçeken canım sana da mehabaamonra sende benim gibi ot, çöp yemeye devamişte arkadaşlar herkese bir merhaba demek istedim. bugün işyerindeyim. fırsat buldukça aranızdayım arkadaşlar.

Günaydın arkadaşlar.. Öncelikle dün öğleden sonra girmeye fırsatım olmadı, lütfen kusura bakmayın. Akşam da beş buçukta çıktım hemen kursa yetişmek için.

Dünkü menüm:

Sabah: 1 kase nesfit
Öğle: 1 tane patates köftesi (içli köfte gibiydi suda haşlanmış), 1 bardak ayran, yarım kase salata
Ara: 1 ısırık simit yedim

Akşam kursa yetişmek için yemek bile yiyemedim. 21:00 gibi 3 tane kuru kayısı yedim.

1 saat da hızlı tempo dans :)))

Bu sabah uyanınca 1 bardak yarım yağlı süt içtim, şimdi de hazır çorba içiyorum :) İyice çorbacı oldum..

Bugün de 12'de üretici ziyaretim var, o vakte kadar buralarda olmaya çalışıxcam.

Öptüm hepiniziiiii

Günaydın ebrehecim, nasılsın? Dün dersin güzel geçti mi? Hem eğlendin ve kalori yaktın ne güzel.

Akşam yemeği de yememişsin, iyi dayanabilmişsin. Canım sen şu tek içimlik hazır çorbalardan mı içiyosun?

merhaba senanazcım, günaydın :) teşekkür ederim. Ben de istiyorum o pirinç lapası diyetinden sen ferihana kızma. Moralim çok bozuk. Biraz önce tartıldım, 72 çıkıyorum. Kaçamak yaptığım hafta bile 71.8 çıkıyodum. Ben gitgide kilo mu alıyorum şimdi. Sporumu da ihmal etmiyorum. Hele dün salondan sonra öyle yorgundum ki anlatamam demek ki hiçbir işe yaramıyor. yada bende çook geç etkisini gösterecek.

canım moralini bozma. kglar bir anda gelmiyor ki bir anda gitsin. azmin sonu selamettir. canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…