- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.621
ay canım benim de üst sorun.bu karın bel nasıl gider.basen bacak değilde benim sorunum üst tarafta belim kalın ve göbek var belden aşağıda bişey yok gayet normal
ay canım benim de üst sorun.bu karın bel nasıl gider.
valla canım dün az yemiştim de bugün yediğim aşureyi ne sen sor ne de ben söyleyeyim.hatırlattığın iyi oldu.yoğurt yemeyi hep unutuyorum.ayran yapıyorum onu da içmeyi unutuyorum.canım Allah kabul etsin
keşke yoğurt da yeseymişsin yemeğin yanında
aşure kasesinin boyutu ne kadar, kaç kaşıkeder yediğin aşure?
valla canım dün az yemiştim de bugün yediğim aşureyi ne sen sor ne de ben söyleyeyim.hatırlattığın iyi oldu.yoğurt yemeyi hep unutuyorum.ayran yapıyorum onu da içmeyi unutuyorum.
evet shelly maşallah çok azimli kaçamak hariç :))) ben leslie yi daha indirmedim açıkcası tembellik ediyorum yaaa :))) pc başında çok duramıyorum yazıp çıkıyorum o yüzden vaktim olmadı daha ama söz yarın eşimi göbderdikten sonra indirecemwallahi hepsi kaçtı :)))
shellycim çok azimli ama maşallah, o kadar hastalığa her gün lesliesini yapıyo, ah bide kaçamakları olmasa süper olacak ama :))
sen indirdin mi canım leslieyi?
esw açıklamış canım bende ondan bilgi alıyorum :)))ay canım benim de üst sorun.bu karın bel nasıl gider.
bugün sağlam karar verdim tatlıdan uzak durucam,yediğim şeyleri buraya yazıcam.zayıflama hapı kullanmayı düşünüyoru ne dersinizcanım iraden güçlenene kadar, bi tatlıya başlayıp 1-2 çatal aldıktan sonra bırakabilecek seviyeye gelene kadar tatlıdan uzak dur bence, yoksa işin çok zor baştan söyleyeyeim
bugün sağlam karar verdim tatlıdan uzak durucam,yediğim şeyleri buraya yazıcam.zayıflama hapı kullanmayı düşünüyoru ne dersiniz
bugün sağlam karar verdim tatlıdan uzak durucam,yediğim şeyleri buraya yazıcam.zayıflama hapı kullanmayı düşünüyoru ne dersiniz
wallahi hepsi kaçtı :)))
shellycim çok azimli ama maşallah, o kadar hastalığa her gün lesliesini yapıyo, ah bide kaçamakları olmasa süper olacak ama :))
sen indirdin mi canım leslieyi?
teşekkür edeerim canım 3, yılım birbuçuk yıl sonra bitecek inşallah bu yaz yeterlilik sınavları da var onada çalışıyorum ayrıca hepsi bitince öğretmen olucam işşalllaaaaahhhhhh
canım iraden güçlenene kadar, bi tatlıya başlayıp 1-2 çatal aldıktan sonra bırakabilecek seviyeye gelene kadar tatlıdan uzak dur bence, yoksa işin çok zor baştan söyleyeyeim
herkese günaydın. maşalllah oku oku bitmedi. gayet güzel paylaşımlar olmuş. takyoncuğum helal olsun okul konusunda başarılarının devamını dilerim. bende sağlık kurumları işletmeciliği 2. sınıftayım.ama bu sene ara verdim. çocuklardan malum. esw seninde bu istikrarına helal olsun arkadaşım shellyciğim geçmiş olsun begümcüğüm bu aralar yoğun çalışıyorsun kolay gelsin arkadaşım ferihann arkadaşım pirinç lapası diyetini fazla yapma sakın ödem için bol yeşillik , özellikle maydanoz ye. daha sağlıklı canım ebreheciğim sende gayet güzel gidiyorsun maşallah atçeken canım sana da mehaba amonra sende benim gibi ot, çöp yemeye devam işte arkadaşlar herkese bir merhaba demek istedim. bugün işyerindeyim. fırsat buldukça aranızdayım arkadaşlar.
canım moralini bozma. kglar bir anda gelmiyor ki bir anda gitsin. azmin sonu selamettir. canımmerhaba senanazcım, günaydın :) teşekkür ederim. Ben de istiyorum o pirinç lapası diyetinden sen ferihana kızma. Moralim çok bozuk. Biraz önce tartıldım, 72 çıkıyorum. Kaçamak yaptığım hafta bile 71.8 çıkıyodum. Ben gitgide kilo mu alıyorum şimdi. Sporumu da ihmal etmiyorum. Hele dün salondan sonra öyle yorgundum ki anlatamamdemek ki hiçbir işe yaramıyor. yada bende çook geç etkisini gösterecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?