- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.641
canım moralini bozma. kglar bir anda gelmiyor ki bir anda gitsin. azmin sonu selamettir. canım
Evet canım biliyorum ama demek ki daha fazlasını yapmam lazım. Yediklerimi azaltmam gerekiyor sanırım. ama ben şimdi yediklerimle bile akşamları fazlasıyla acıkıyorum. bundan daha azını nasıl başarıcam bilemiyorumya da ben 72 kiloya razı olucam her zaman.
darısı benim başıma inşallah :))))
canım ben açık tan ilahiyat fakültesini okuyorum haftasonları derslere gidiyorum sınavlara az kaldı o yüzden derslere biraz fazla zaman ayırmam gerekiyor
kaçak bunlar kaçak
vardır muhakkak bişeyler ferihan şu an yatıyordur shelly de hastaydı yatıyordur diğerleride dinleniyordur bilmiyorum valla :)))))
doyurucu da oluyor, ben mesela bugün öğle yemeğimi o şekilde yedim ama balığı salatanın içine koymuştum
bugün sağlam karar verdim tatlıdan uzak durucam,yediğim şeyleri buraya yazıcam.zayıflama hapı kullanmayı düşünüyoru ne dersiniz
canım sakın aklından bile geçirme birincisi çok zararlı savunma sistemini mahvediyor resmen ikincisi ilaç bittikten sonra verdiğinin iki katını geri alıyorsun ve hızla o yüzden geç olsun ama sağlıklı olsun madem sağlam karar vermişsin bizde her zaman destekçiniz canım
herkese günaydın. maşalllah oku oku bitmedi. gayet güzel paylaşımlar olmuş. takyoncuğum helal olsun okul konusunda başarılarının devamını dilerim. bende sağlık kurumları işletmeciliği 2. sınıftayım.ama bu sene ara verdim. çocuklardan malum. esw seninde bu istikrarına helal olsun arkadaşım shellyciğim geçmiş olsun begümcüğüm bu aralar yoğun çalışıyorsun kolay gelsin arkadaşım ferihann arkadaşım pirinç lapası diyetini fazla yapma sakın ödem için bol yeşillik , özellikle maydanoz ye. daha sağlıklı canım ebreheciğim sende gayet güzel gidiyorsun maşallah atçeken canım sana da mehaba amonra sende benim gibi ot, çöp yemeye devam işte arkadaşlar herkese bir merhaba demek istedim. bugün işyerindeyim. fırsat buldukça aranızdayım arkadaşlar.
günaydın arkadaşlar bu hafta işe gelmek benim için öyle zor ki anlatamam yataktan kalkaşım yok başım çok ağrıyor ama mecburen geliyoruz tabi işe neyşe iyileşirim inşallah . bugün pirinç lapaşı diyetimin şon günündeyim bakalım fayda şağlıyacakmı göreceğiz hep birlikte geçmişe bakmaya çalışayım birazcık ayyy uyumak üzereyim
tebrik ederim shelly cim maşallah hiç kaçamağın yok çok iyi gidiyorsun canım :)Kimse yok ama ben yine de başarımı yazmalıyım
öğleni yazmıştım zaten. arada bir avuç ceviz yedim.
akşam: 1 kase çorba, 5 kaşık sebze, 1,5 dilim kepek ekmeği
ara: 1 mandalina
ara: 1 elma
Ve bütün akşamı böyle tamamladım. süt yoktu evde onu bile içemedim yani :)
teşekkür ederim senacım bende ara vermiştim en son sınava gittiğimde 8 aylık hamileydim sonra ara verdim bu yıl başladım tekrar keşke ara vermeseydim şimdiye çoktaaaannn bitmiş olacaktı geçen yıllara acıyorum valla neyse bunada şükür zararın neresinden dönsek kardır :)))herkese günaydın. maşalllah oku oku bitmedi. gayet güzel paylaşımlar olmuş. takyoncuğum helal olsun okul konusunda başarılarının devamını dilerim. bende sağlık kurumları işletmeciliği 2. sınıftayım.ama bu sene ara verdim. çocuklardan malum. esw seninde bu istikrarına helal olsun arkadaşım shellyciğim geçmiş olsun begümcüğüm bu aralar yoğun çalışıyorsun kolay gelsin arkadaşım ferihann arkadaşım pirinç lapası diyetini fazla yapma sakın ödem için bol yeşillik , özellikle maydanoz ye. daha sağlıklı canım ebreheciğim sende gayet güzel gidiyorsun maşallah atçeken canım sana da mehaba amonra sende benim gibi ot, çöp yemeye devam işte arkadaşlar herkese bir merhaba demek istedim. bugün işyerindeyim. fırsat buldukça aranızdayım arkadaşlar.
ebrehecim yada çorbacımı desem :)) maşallah listen çok güzel canım naaptın dansı kurs nasıl gidiyor ?Günaydın arkadaşlar.. Öncelikle dün öğleden sonra girmeye fırsatım olmadı, lütfen kusura bakmayın. Akşam da beş buçukta çıktım hemen kursa yetişmek için.
Dünkü menüm:
Sabah: 1 kase nesfit
Öğle: 1 tane patates köftesi (içli köfte gibiydi suda haşlanmış), 1 bardak ayran, yarım kase salata
Ara: 1 ısırık simit yedim
Akşam kursa yetişmek için yemek bile yiyemedim. 21:00 gibi 3 tane kuru kayısı yedim.
1 saat da hızlı tempo dans :)))
Bu sabah uyanınca 1 bardak yarım yağlı süt içtim, şimdi de hazır çorba içiyorum :) İyice çorbacı oldum..
Bugün de 12'de üretici ziyaretim var, o vakte kadar buralarda olmaya çalışıxcam.
Öptüm hepiniziiiii
geçmiş olsun amonracım di üretik hap içseydin keşke kayınvalideme ondan önerdi doktor gün aşırı bitane içiyo şişlik felan kalmadı bide gün içinde ayaklarını biraz uzatmayı dene canım sürekkl aynı pozisyonda olunca da şişiyorgünaydın kızlar dün iş yerinde internette sorun vardı giremedim
akşamda vaktim yoktu
kusura bakmayın o yüzden
bu sabah menüm 1 tane ev poğaçası
ve adaçayı.
kızlar ben acayip ödemliyim ayakkabı
giymek bi ızdırap oldu bitki çayları da fayda etmiyo
bi regl olsam kurtulsam
ferihancım oralar buz gibi hayırlısıyla evlende gel mersinimize şu an her taraf güneşli 21 derece hava kış yaşamadık biz :)) gel buralar sıcacık hiç hasta olmazsın burdagünaydın arkadaşlar bu hafta işe gelmek benim için öyle zor ki anlatamam yataktan kalkaşım yok başım çok ağrıyor ama mecburen geliyoruz tabi işe neyşe iyileşirim inşallah . bugün pirinç lapaşı diyetimin şon günündeyim bakalım fayda şağlıyacakmı göreceğiz hep birlikte geçmişe bakmaya çalışayım birazcık ayyy uyumak üzereyim
teşekkür ederim begümcüm inşallah bitirecem bunuda :)) bu osman da varya zaten amaan boşverin yaa yaprak dökümü aşkı memnu bitti bu başladı şimdide Allahtan hiç dizi felan izlemiyorum yoksa baplanırsam bırakamıyorum :))Valla tebrik ederim kaptancım seni,bol başarılar diliyorum ayrıcada
akşam osman vardı kızlar,siz onu izlemedinizmi ?herkes orda dır o yüzden
senanazcım canım teşekkür ederim . pirinç lapasını sadece 3 gün yapıyorum ödem attırıyor diye gerçi işe yararmı bilmiyorum bir çok yerde çok sağlıklı ve işe yarayan bir detoks olduğu yazılıydı denemek istedim . idrarla vücuttaki fazla suyu ve ödemi atmaya yardımcı bende farkındayım ama kilo verdirirmi bilmiyorum onu yarın sabah göreceğim sonrassında bol yeşillikli normal bir diyete geçeceğim kalori hesabı yaparım büyük ihtimalle kalori hesabıylada haftada 1 kilo gidiyor bunada şükür ne yapalım .
günaydın sevgili takımım
bugün geç kalktığım için 1 kase nesfitle kahvaltımı yaptım, şimdi de 5i1 yerde içiyorum
takyoncum linkte bi sorun yok canım ama yanlış bişi mi yaptın acaba?
video kaydeden prog. indirdikten sonra sayfanın üst kısmında adres çubuğunun altında download video diye bi link çıkıyo, kaydetmek sitediğin video olduğu zaman ona tıklaman gerekli, yoksa her videoyu kaydetmez canım
canım açıldı şimdi tamam peki tek video bumu başka varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?