Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım moralini bozma. kglar bir anda gelmiyor ki bir anda gitsin. azmin sonu selamettir. canım

Evet canım biliyorum ama demek ki daha fazlasını yapmam lazım. Yediklerimi azaltmam gerekiyor sanırım. ama ben şimdi yediklerimle bile akşamları fazlasıyla acıkıyorum. bundan daha azını nasıl başarıcam bilemiyorum ya da ben 72 kiloya razı olucam her zaman.

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün iş yerinde internette sorun vardı giremedim
akşamda vaktim yoktu
kusura bakmayın o yüzden
bu sabah menüm 1 tane ev poğaçası
ve adaçayı.
kızlar ben acayip ödemliyim ayakkabı
giymek bi ızdırap oldu bitki çayları da fayda etmiyo
bi regl olsam kurtulsam

günaydın arkadaşlar bu hafta işe gelmek benim için öyle zor ki anlatamam yataktan kalkaşım yok başım çok ağrıyor ama mecburen geliyoruz tabi işe neyşe iyileşirim inşallah . bugün pirinç lapaşı diyetimin şon günündeyim bakalım fayda şağlıyacakmı göreceğiz hep birlikte geçmişe bakmaya çalışayım birazcık ayyy uyumak üzereyim

günaydın arkadaşlar bu hafta işe gelmek benim için öyle zor ki anlatamam yataktan kalkaşım yok başım çok ağrıyor ama mecburen geliyoruz tabi işe neyşe iyileşirim inşallah . bugün pirinç lapaşı diyetimin şon günündeyim bakalım fayda şağlıyacakmı göreceğiz hep birlikte geçmişe bakmaya çalışayım birazcık ayyy uyumak üzereyim

canım 72 kg larla mutlu olan o kadar insan var ki hayatım. mesela benim iş arkadaşım. daha yeni konuştuk. keşke diyor 72 kg olsam diye. bizler kötünün iyisiyiz canım:))

darısı benim başıma inşallah :))))

canım ben açık tan ilahiyat fakültesini okuyorum haftasonları derslere gidiyorum sınavlara az kaldı o yüzden derslere biraz fazla zaman ayırmam gerekiyor

Valla tebrik ederim kaptancım seni,bol başarılar diliyorum ayrıcada

kaçak bunlar kaçak
vardır muhakkak bişeyler ferihan şu an yatıyordur shelly de hastaydı yatıyordur diğerleride dinleniyordur bilmiyorum valla :)))))

akşam osman vardı kızlar,siz onu izlemedinizmi ?herkes orda dır o yüzden

doyurucu da oluyor, ben mesela bugün öğle yemeğimi o şekilde yedim ama balığı salatanın içine koymuştum

bende eve gidince bi tek meyve yedim iyi oldu hafif oldu

bugün sağlam karar verdim tatlıdan uzak durucam,yediğim şeyleri buraya yazıcam.zayıflama hapı kullanmayı düşünüyoru ne dersiniz

Sakın derim arkadaşım

canım benim sağolasın,sende iyisin inşallah

canım geçmiş olsun.

senanazcım canım teşekkür ederim . pirinç lapasını sadece 3 gün yapıyorum ödem attırıyor diye gerçi işe yararmı bilmiyorum bir çok yerde çok sağlıklı ve işe yarayan bir detoks olduğu yazılıydı denemek istedim . idrarla vücuttaki fazla suyu ve ödemi atmaya yardımcı bende farkındayım ama kilo verdirirmi bilmiyorum onu yarın sabah göreceğim sonrassında bol yeşillikli normal bir diyete geçeceğim kalori hesabı yaparım büyük ihtimalle kalori hesabıylada haftada 1 kilo gidiyor bunada şükür ne yapalım .

begümcüm sende osman hayranısın anlaşılan bende akşam çok başım ağrıyordu ama o diziyi kaçırmakta istemedim doğrusu . normalde dizi izlemem ama çok güzel konuusu bağladı beni kendiisine ayrıca osmanda pek şeker

tebrik ederim shelly cim maşallah hiç kaçamağın yok çok iyi gidiyorsun canım :)
teşekkür ederim senacım bende ara vermiştim en son sınava gittiğimde 8 aylık hamileydim sonra ara verdim bu yıl başladım tekrar keşke ara vermeseydim şimdiye çoktaaaannn bitmiş olacaktı geçen yıllara acıyorum valla neyse bunada şükür zararın neresinden dönsek kardır :)))
ebrehecim yada çorbacımı desem :)) maşallah listen çok güzel canım naaptın dansı kurs nasıl gidiyor ?
geçmiş olsun amonracım di üretik hap içseydin keşke kayınvalideme ondan önerdi doktor gün aşırı bitane içiyo şişlik felan kalmadı bide gün içinde ayaklarını biraz uzatmayı dene canım sürekkl aynı pozisyonda olunca da şişiyor
ferihancım oralar buz gibi hayırlısıyla evlende gel mersinimize şu an her taraf güneşli 21 derece hava kış yaşamadık biz :)) gel buralar sıcacık hiç hasta olmazsın burda
Valla tebrik ederim kaptancım seni,bol başarılar diliyorum ayrıcada

akşam osman vardı kızlar,siz onu izlemedinizmi ?herkes orda dır o yüzden
teşekkür ederim begümcüm inşallah bitirecem bunuda :)) bu osman da varya zaten amaan boşverin yaa yaprak dökümü aşkı memnu bitti bu başladı şimdide Allahtan hiç dizi felan izlemiyorum yoksa baplanırsam bırakamıyorum :))

herkese günaydın kızlar kahvaltımı yaptım geldim
1 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 adet zeytin

şimdide esw in gönderdiği linkten şu leslie hanımı indirmeye çalışıcam öpüyorum herkesi gelirim yine

günaydın sevgili takımım

bugün geç kalktığım için 1 kase nesfitle kahvaltımı yaptım, şimdi de 5i1 yerde içiyorum

takyoncum linkte bi sorun yok canım ama yanlış bişi mi yaptın acaba?

video kaydeden prog. indirdikten sonra sayfanın üst kısmında adres çubuğunun altında download video diye bi link çıkıyo, kaydetmek sitediğin video olduğu zaman ona tıklaman gerekli, yoksa her videoyu kaydetmez canım

bu detoks işini fazla anlayamadım. kimi doktor onaylıyor, kimi onaylamıyor. ters bir durum yani. detoks sonunda lavman da yapılıyor, sen de yapacakmısın.

senacım teşekkür ederim canım :)))

shellycim acaba tuzu mu fazla kaçırıyosun, spor yaparken tuz yemek vücutta suyun tutulmasına ve şişkinliğe neden oluyo, sen de o yüzden kilo almış gibi görünüyo olabilrsin

ferihancım sana da geçmiş olsun canım, kendini çok yormamaya çalış artık bugün

begümcüm osmanı ben de izliyorum walla, akşam o caroline denen neyse ali kaptana baya bi saydım döktüm zaten, normalde kendimi kaptırmam dizilere ama bu dizi çok gerçek geliyo bana, öyle zengin ve çok güzel kızlar, yakışıklı erkekler olmadığı için sanırım, bütün tiplemeler her an sokakta görebileceğimiz cinsten ve çok doğal o yüzden

ebrehecim ve amonracım ayrıca kaptancım hepinize afiuyet olsun da ebrehecim sen bana az besleniyomuşsun gibi geliyo, aman sonra hasta olma halsiz kalıp

esw cim verdiğin linki kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırdım lesli linkini ama hata veriyor

hmm, anladım
dur bi bakayım ben
e açılıyo ama nolduki,link bu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…