- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #32.021
ARKADAŞLAR HEPİNİZE MUTLU HUZURLU EN BAŞTA SAĞLIKLI YILLAR DİLİYORUM.HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
YENİ YILDA BOL BOL KİLO VERİRİZ İNŞALLAHHHH.
teşekkürler begümcüm seninde canımARKADAŞLAR HEPİNİZE MUTLU HUZURLU EN BAŞTA SAĞLIKLI YILLAR DİLİYORUM.HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
YENİ YILDA BOL BOL KİLO VERİRİZ İNŞALLAHHHH.
kesinlikle bizde görmek istiyoruz resimleri çok merak ettim valla :)) spora başlamanda çok iyi olmuş canım inşallah güzel sonuçlar alacaksınMerhaba sevgili arkadaşlar
Sabah kilomu bildirip hemen çıktım, çünküüüü gidip spora yazıldım!!! Benim için çok büyük bir gelişme yani bu :) Olmuşken havuza da üye olayım dedim, haziranda sezonu açıcam inşallah.
Ofisteki en yakn arkadaşımın gittii yere gidicem, kız bana yazdan beri yalvarıyor gel diye ama kısmet bugüneymiş. Başka bir arkadaşım da bize katıldı, bir de kardeşim var. 4 kişi birlikte gideceğiz, sıkılmayacağımı ve istesem de ekemeyeceğimi düşünüyorum. Evde de spor yapamadığım için içim hiç rahat değildi, o yüzden bu kadar mutlu oldum, sizinle de paylaşayım dedim..
Dün biz yarım gündük, sabah tüm işlerimi toparlamaya çalıştım o yüzden giremedim, akşam da parti hazırlığı tabi ki :) Fotoğrafları pazartesi toparlayacağım milletten.
Dün yediklerim:
Sabah: 1 kase nesfit
Öğle: Yumurtalı ıspanak (4 kaşık filan), salata, 4 çatal mozaik pasta
Akşam: çeyrek ıspanaklı krep, 2 kaşık kadar et, 2 kaşık da pilav.
Birazcık da dans mans edince yediklerimi yakmışımdır sanırım :)
bugün yediklerim:
Sabah: yarım simit, 1 ev poğaçası
Ara: sütlü çay
Öğle: bir kase kuru meyve karışımı
Ara: Salep
Akşamı da hafif geçiririm inşallah. Öğlen tatlı krizim tuttu da meyveler çözüm oldu abur cubursuz atlattım en azından :)
Bu arada 6 km de yürüyüş yaptım.
sağol pınarcım seninde inşallah canımCanım takımcığım sevgili arkadaşlarım hepinizin yeni yılı kutlu olsun . 2011 hepinize sağlık huzur mutluluk başarı getirsin . birde yeni yılda tüm kilolarımızdan kurtulmayı diliyorum . herkezi kocaman kocaman öpüyorum mutlu seneler .
sağol canım evet haklısın önce sağlık ve huzurMutlu yıllar canım hepimize.
Sağlık ve huzur olsun da gerisi gelir zaten değil mi...
bi sanedir senii bekliyoruz nerdesin arkadaşım yaaaaKızlar, bu espri çok eskidi ama söylemeden edemicem
Seneye görüşürüz!!!
sağol canım sanada inşallahslm kızlar herkese sağlıklı mutlu güzel bi yıl diliyorum umarım 2011 hepimize şans getirir görüşmek üzere
hoşgeldin rabiacım sağol canım arkadaşım nasılsınmerhabalar kardeş takımın güzelleri,
hepinize iyi seneler diliyorum. yeniyılda inşallah istediklerinize hayırlısıyla kavuşursunuz.
İyi seneler kızlar
Senenin ilk mesajını ben yazıyorum
Umarım güzelliklerle dolu bir yıl geçiririz, hedeflerimize ulaşırız
Herkesi öptümmm
canım 8, olduk malesefmerhaba kızlar mutlu yıllar.sonuçlar nasıl acaba?
bugün kahvaltıyı kaçırdım biraz.haftasonu moduna girdim.bu hafta 1kilo vermem lazım.1.5 ay kaldı 2.bebek için çalışmalara:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?