Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar akşama hazırlanmam lazım
pat diye çıkabilme ihtimalime karşın
şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum
2011 bize sağlık başarı ve huzur getirsin
tabi bi de fit bi vücut

ARKADAŞLAR HEPİNİZE MUTLU HUZURLU EN BAŞTA SAĞLIKLI YILLAR DİLİYORUM.HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
YENİ YILDA BOL BOL KİLO VERİRİZ İNŞALLAHHHH.

Merhaba sevgili arkadaşlar

Sabah kilomu bildirip hemen çıktım, çünküüüü gidip spora yazıldım!!! Benim için çok büyük bir gelişme yani bu :) Olmuşken havuza da üye olayım dedim, haziranda sezonu açıcam inşallah.

Ofisteki en yakn arkadaşımın gittii yere gidicem, kız bana yazdan beri yalvarıyor gel diye ama kısmet bugüneymiş. Başka bir arkadaşım da bize katıldı, bir de kardeşim var. 4 kişi birlikte gideceğiz, sıkılmayacağımı ve istesem de ekemeyeceğimi düşünüyorum. Evde de spor yapamadığım için içim hiç rahat değildi, o yüzden bu kadar mutlu oldum, sizinle de paylaşayım dedim..

Dün biz yarım gündük, sabah tüm işlerimi toparlamaya çalıştım o yüzden giremedim, akşam da parti hazırlığı tabi ki :) Fotoğrafları pazartesi toparlayacağım milletten.

Dün yediklerim:

Sabah: 1 kase nesfit
Öğle: Yumurtalı ıspanak (4 kaşık filan), salata, 4 çatal mozaik pasta
Akşam: çeyrek ıspanaklı krep, 2 kaşık kadar et, 2 kaşık da pilav.

Birazcık da dans mans edince yediklerimi yakmışımdır sanırım :)

bugün yediklerim:

Sabah: yarım simit, 1 ev poğaçası
Ara: sütlü çay
Öğle: bir kase kuru meyve karışımı
Ara: Salep

Akşamı da hafif geçiririm inşallah. Öğlen tatlı krizim tuttu da meyveler çözüm oldu abur cubursuz atlattım en azından :)

Bu arada 6 km de yürüyüş yaptım.

Canım takımcığım sevgili arkadaşlarım hepinizin yeni yılı kutlu olsun . 2011 hepinize sağlık huzur mutluluk başarı getirsin . birde yeni yılda tüm kilolarımızdan kurtulmayı diliyorum . herkezi kocaman kocaman öpüyorum mutlu seneler .

merhabalar kardeş takımın güzelleri,

hepinize iyi seneler diliyorum. yeniyılda inşallah istediklerinize hayırlısıyla kavuşursunuz.

İyi seneler kızlar

Senenin ilk mesajını ben yazıyorum

Umarım güzelliklerle dolu bir yıl geçiririz, hedeflerimize ulaşırız

Herkesi öptümmm

ARKADAŞLAR HEPİNİZE MUTLU HUZURLU EN BAŞTA SAĞLIKLI YILLAR DİLİYORUM.HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
YENİ YILDA BOL BOL KİLO VERİRİZ İNŞALLAHHHH.
teşekkürler begümcüm seninde canım
kesinlikle bizde görmek istiyoruz resimleri çok merak ettim valla :)) spora başlamanda çok iyi olmuş canım inşallah güzel sonuçlar alacaksın
sağol pınarcım seninde inşallah canım
Mutlu yıllar canım hepimize.

Sağlık ve huzur olsun da gerisi gelir zaten değil mi...
sağol canım evet haklısın önce sağlık ve huzur
Kızlar, bu espri çok eskidi ama söylemeden edemicem

Seneye görüşürüz!!!
bi sanedir senii bekliyoruz nerdesin arkadaşım yaaaa
slm kızlar herkese sağlıklı mutlu güzel bi yıl diliyorum umarım 2011 hepimize şans getirir görüşmek üzere
sağol canım sanada inşallah
merhabalar kardeş takımın güzelleri,

hepinize iyi seneler diliyorum. yeniyılda inşallah istediklerinize hayırlısıyla kavuşursunuz.
hoşgeldin rabiacım sağol canım arkadaşım nasılsın
İyi seneler kızlar

Senenin ilk mesajını ben yazıyorum

Umarım güzelliklerle dolu bir yıl geçiririz, hedeflerimize ulaşırız

Herkesi öptümmm

sağol gülhancım ikinci mesajıda ben yazıyorum :)))))

takyoncuğum merhabalar. haftasonu kk iyice sessizleşti. bizim topik de anca masal dönünce biraz hareketlendi:)

nasılsın canım, nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…