- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #32.041
takyoncuğum merhabalar. haftasonu kk iyice sessizleşti. bizim topik de anca masal dönünce biraz hareketlendi:)
nasılsın canım, nasıl gidiyor?
Günaydın güzel takımımmm
günaydın kızlar sabah kuru meyveli nesfit yedim.öğlene 1kase çorba 1dilim ekmek ayran sebze düşünüyorum
Merhaba kızlaar,
Nasılsınız? Ben de hafta sonu dağıtanlardanım. Malesef, çerez vs gibi gereksiz şeylere direnemedim.
Bugün ben de yeniden başladım tabii ki. Sabah 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, domates, 3 zeytin.
Öğle: mercimek çorbası, 1 köfte kadar tavuk, 1 y.k. pilav.
Akşama da sebze yanında yoğurt yemeyi düşünüyorum.
Bugün toparlanamazsam cumaya azalmam imkansız.
evet canım malesef öyle oluyor zor toparlanıyoruzTakyoncum bize tatil dönüşleri hep böle oluyo valla
kızlar ben bu yıl başıyla birlikte fena dağıttım.Yılbaşıydı hafta sonuydu derken yedim de yedim valla :))
bi yandan da iyi oldu,artık canım istemiyo :))
Tabii bugünden itibaren yine sımsıkı bomba gibi geri döndüm aranıza:
Sabah:1,5 dilim t.b. ekmeği , 2 k.k kadar beyaz penir
biraz salça.2 fincan çay
Ara:1 kase tarçınlı yoğurt
Merhaba kızlaar,
Nasılsınız? Ben de hafta sonu dağıtanlardanım. Malesef, çerez vs gibi gereksiz şeylere direnemedim.
Bugün ben de yeniden başladım tabii ki. Sabah 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, domates, 3 zeytin.
Öğle: mercimek çorbası, 1 köfte kadar tavuk, 1 y.k. pilav.
Akşama da sebze yanında yoğurt yemeyi düşünüyorum.
Bugün toparlanamazsam cumaya azalmam imkansız.
selam canım bekliyoruzzselam kızlar ben burlardayım da koşturmaktan bakamadım az birazdan gelicem
slm kizlar yeriniz varsa benide araniza alirmisiniz ......
selam canım bekliyoruzz
hoşgeldin canım evet tabiki yerimiz var buyur gel önce sen kendini tanıt sonra ben kuralları anlatayım
geldimm
kızlar diyetisyene gidemedim yılbaşı ertesi tatil olduğu için
çalışmıyomuş bu cumartesi aksilik çıkmazsa gidicem
gayet düzenli en az kaçamakla devam ediyorum
artık diyet demiyorum ben bu olaya
o zaman geriliyorum çünkü az yiyorum diyorum
sabah çeyrek tam buğday ekmeğinden beyaz peynir ve yumurtalı sandviç yedim
yanında açık şekersiz çayımla
öğlen kepekli makarna ve ton balığı yanında soda
arada 1 er tane mandalina yedim
akşama da zeytinyağlı pırasam ve şehriye çorbam var
galiba ilaçlarımın da yan etkisiyle bi iştahsızlık söz konusu
yılbaşı akşamı bile o ziyafet sofrasında doğru düzgün
bişey yiyemedim şimdilik iyi gidiyo
uzun zamandır beni görmeyen herkes ne kadar incelmişsin dedi
yılbaşı gecesi bi sevindirik oldum ki anlatamam
merhaba takımcığım nasılsınız yılbaşı geceniz güzel geçmiştir inşallah . yeni yıl hepimize isteklerimizi dileklerimizi hayırlısıyla kavuştursun ve incecik çıtır hatunlar olmamızı sağlasın . Ben yılbaşı ve ertesi günü üzülerek söylüyorum ki epeyce diklkatsiz yedim Allahkabul etsin aşure yaptık hem dağıttık hemde bir yılın hasretliğiyle yedikçe yedik sizlerede ikram edeyim . aşure biter bitmez hemen bir diyet mönüsü hazırlıyorum kendime ve spor eşliğinde diyete devam edeceğim . geçmişe bakayım tekrar yazarım canlarım öpüyorum herkezi .
ervamm hoşgeldin aramıza
[ı][/ı]
[ı]tskler canm beni araniza kabul ettiginiz icin
Ben 21 yasindayim 165 boyum ve 87 2 kiloyum 15 aylik bi kizimvar hamileyken 69 kiloya kadar düsmüstüm dogum sonrasida kilo aldim ve 90 oldum simdide sizlerle beraber zayiflamak istiyorum[/ı]
hoşgeldin canım,burda hepimiz aynı konudan müzdaribiz.hepbirlikte kilo vermeye çalışıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?