- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.981
gülsüm hoşgeldin :)
bugün iyi ki spora gitmişim, bikaç günlük aşırı yeme isteğim, umutsuzluğum gitti, yediklerim de normale döndü,umarım çok kilo almamışımdır bu hafta :18:
Ben 70 kilo olucam diye hedef koyarken, beklemediğim şekilde depresif bir hafta geçti ama sağlık olsun maksat geri dönebilmek devamlılık :)
bugün düşündüm de ayda 1,5 kilo verebiliyorum, temmuza kadar tam 9 kilo eder. Hiç de fena değil
kızlar hepinize merhabalr
dün çok hastaydım, yataktan çıkamadım hiç, ancak gelebildim
akşam da çok kötü bi haber aldım, kuzenim vefat etti, birazdan çıkıcaz cenaze için, bu cuma kilo bildirminde bulunamayabilirm kızlar, izinli sayarsınız beni, hepinizi öpüyorum
Kilom yüzünden beğenilme konusunda kendime güvenim hiç yok malesef.
begümcüm merhaba canım naşılşın ikimiz varız henüz galiba bende geçmişe baktım biraz şimdide işlere bakayım birazcık görüşürüz canım öpüyorum .
meraba canım ya görmeden çıktım acil işim çıkmıştı çok sevindim senini adına gülhancım evet genel bakınca fena değil tabiki inşallah almazsak kiloGülsüm hoşgeldin :)
Bugün iyi ki spora gitmişim, bikaç günlük aşırı yeme isteğim, umutsuzluğum gitti, yediklerim de normale döndü,umarım çok kilo almamışımdır bu hafta :18:
ben 70 kilo olucam diye hedef koyarken, beklemediğim şekilde depresif bir hafta geçti ama sağlık olsun maksat geri dönebilmek devamlılık :)
Bugün düşündüm de ayda 1,5 kilo verebiliyorum, temmuza kadar tam 9 kilo eder. hiç de fena değil
günaydın canımm sanadaHerkese günaydın kızlarrrr.
Bu sabah daha kimse gelmemiş.herkese mutlu son iki yıl günü diliyorum.
günaydın canım takımcığım naşılşınız ben bugün baş ağrışıyla uyandım ama geçer herhalde şu havalardan herhalde şinüzitim var geçmiyor bir türlü arada bir baş ağrışı yaşıyorum maleşef şizler iyişiniz inşallah ben bu şabah küçük bir şimit yedim çayla birlikte öğle için ne yerim bilmiyorum abartmamayı düşünüyorum ama bakarım artık su içemiyorum bu hafta doğru dürüşt içemedim hiç bugün artık 2 lt içmeliyim inşallah başarırım öpüyorum hepinizi geçmişi okuyayım biraz tekrar yazarım görüşmek üzere .
günaydın pınarcım malesef bendede var sinüzit havalar soğumaya başlayınca ağrılarımda başlıyor bugün halama gidecem aşure mevlüdüne akşam gelince bakarım yine hadi şimdilik hoşçakalaın sevgili takımım
merhaba canım günaydın;
senin boyun kaç şekerim ,kilolarını bu kadar kafana takıyorsun ?
Begümcüm boyum uzun 170 ama malesef bu yaşıma kadar gittiğim hiçbir mağazada bedenime göre istediğim kıyafeti bulup giyemedim. ta liseden beri kıyafet almak benim için başlı başına bir işkencedir. bedenim 44, kalçam var malesef. kilo vermem şart.
Begümcüm boyum uzun 170 ama malesef bu yaşıma kadar gittiğim hiçbir mağazada bedenime göre istediğim kıyafeti bulup giyemedim. ta liseden beri kıyafet almak benim için başlı başına bir işkencedir. bedenim 44, kalçam var malesef. kilo vermem şart.
teşekkür ederim begümcüm iyi geçti çok şükür boğazım ağrıyor biraz zorlandım okurken ama Allah'tan teyzem yardımcı oldugüle güle gülsümcüm,iyi vakit geçirirsin inşallah.bay bay
afiyet olsun gülhancım bak bu şekilde kendine çok stres yaparsan emin ol kilo vermen durur kendine inan yaa verecem deSabah okula geç kaldım, kahvaltı da yapamadım,
11 e doğru bir boyoz (avuç ortası kadar yağlı bir börek)
2 tane mandalina yedim.
Öğle yemeği olarak patates salatası ve yanında yarım kase yoğurt yedim.
kolay gelsin canım evet malesef yine kimseler uğramamış napalım işgüç telaşe galibaay yine kimsecikler gelmedi bugün buraya
kızlar yarın büyük gün,ama büyük ihtimalle ben kilo verememiş olucam.neyse bakıcaz artık.
herkese iyi akşamlar diliyorum.bu gece çok işim var,çünkü yarın akşama misafirlerim var.hazırlık yapmam lazım.öptüm sizleriii
:44:slm kızlar herkes iyimi bende kendimi bugün biraz iyi hissediyorum menümü yazayım
sabah:1dlm ekmek kk beyaz peynir şekersiz çay
öğle:2 y k kuru 3 y k pilav ara yeşil çay
akşam:3 patates kızartması 1 ç reçel ve çay
ara:meyve yemeyi düşünüyorum:44:
ewet kızlar uzun bi aradan sonra görevime başlıyorum seviniyimmi yoksa kızımı işteyken çokkkkk özlüycem üzülüyümmü:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?