Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cnm hoş geldin aramıza inş hepimiz ideallerimize ulaşacaz

cnm senin adına çoooook sevindim yılbaşında da fazla kaçırmadığın için tebrik ediyorum

katılıyorum cnm san özellikle yılbaşı yemekleri ve hazırlıkları akşam olduğundan yeyip de yatmak çok kötü oldu:18: Ama önemli olan bunun farkına varmak amaaaaaaaaaaaaaaaan senede birgün zaaten demi cnm arkadaşım okadarcıkda olsun ama değilmi(kendimi nasılda gaza getiriyorum ama)

Evet kızlar hemen menümü yazayım
sabah:1 dilim kepek e kk peynir 1br şekersiz çay
öğle:misafirlikteydim 2 çatal tatlı 2 yaprak
ara:1 fincan yeşilçay
akşam1 kase tavuk çorbası
ara elma mandalina
1 saat tempolu yürüyüş

maşallah arkadaşım sevindim senin adına :) listende çok güzel bu arada diyet kelimesini haytımızdan çıkarınca gerçekten daha iyi oluyor diğer türlü psikolojik olarak açıkıyoruz :)))

tskler canm beni araniza kabul ettiginiz icin

ben 21 yasindayim 165 boyum ve 87 2 kiloyum 15 aylik bi kizimvar hamileyken 69 kiloya kadar düsmüstüm dogum sonrasida kilo aldim ve 90 oldum simdide sizlerle beraber zayiflamak istiyorum
hoşgeldin canım maşallah Rabbim bağışlasın evladını şu anki kilon 90 mı 87.2 mi ? şu an deneme süresindesin canım bu cumaki listede olmayacaksın ama paylaşımların sık olursa bize varlığını hissettirirsen ve kilo vermede azimli olursan ki inşallah öyle olur haftaya cuma listeye dahil olursun canım dediğim gibi paylaşım çok önemli burda günlük neler yediğimzi yazıyoruz ve diğer arkadaşların yediklerine yaptıkların ayorumlar yapıyoruz bu şekilde forumu canlı tutmaya çalışıyoruz tekrar hoşgeldin aramıza
hoşgeldin asumancım rica ederim canım her zaman geliriz inşallah
evet haklısın sana belirtmedim hiç sende bişi demeyince direk verdim neyse bidahaki sefere iyice danışırım :)))bende öpüyorum canım her zaman bekleriz
hoşgeldin pınar afiyet olsun canım senden iyi değilimki sana bişey diyeyim bende yedim malesef :)))) neyse 1 güne mahsusdu bu hafta biraz kilo versek çok iyi olucak ama
Iyi akşamlar kızlar,bugün gene boş geçti burası.öpüyorum hepinizi.yarın görüşmek üzere
malesef begüm öyle oldu iyi akşamlar canım
oohhh maşallah çok güzel ben de yazayım listemi :))

evveet kızlar ben de listemi yazayım dedimki bi anda listem gözümün önüne geldi ve direk vazgeçtim :26::26:(( hem zaten saat geç oldu yaa yarınki listemi yazarım sabahatan dimi

simdi 87.2 kiloyum ben 3 hafta önce basladim diyete

grupta kac kisi var grup baskani kim
ve genelde hangi saatlerde giriyo arkadaslar
:44::44:

iyi aksamlar arkadaslar........

bugünkü
1 domates
5 dilim sucuk
haslanmis yumurta
1 dilim tam bugday ekmegi
2 bardak cay

ara 1 kup yesil cay
iki kurabiye

1 kase bulgur
1 kase yogurt
1 kase taze fasülye

ara 1 kup yesil cay
1 kase cips
1 portakal

isirgan cayi icicem isn ve 1.5 litre su
bugün spor yaparmiyim bilemiyorum relglim ve karnim agrimaya basladi
(bu aksam, aksam yemgini atladim bebegimi cocuk dk götürdüm)

simdi 87.2 kiloyum ben 3 hafta önce basladim diyete

grupta kac kisi var grup baskani kim
ve genelde hangi saatlerde giriyo arkadaslar
:44::44:
canım grup üyelerimiz şunlar
takyon
ferihan
amonra
atceken2005
begümD
ebrehe
shelly
elakerem
esw
senanaz
olmak üzere 10 kişiyiz inşallah seninle 11 olucaz ....takım kaptanı bendeniz takyon (ümmügülsüm) kaptan yardımcımız ferihan arkadışımızdır.
canım cips ve suzuk olmasymış daha iyi olurmuş sanki :)) geçmiş olsun inşallah önemli bişi değildir canım
kizlar burasi aktif deyilmi yaauuuuuuuuw kimse yok ne zaman girsem tek basima kaliyorum
canım senanaz ve esw izinli şu anda diğer arkadaşlarda tatil sendromundan kurtulamadılar galiba ama gelirler merak etme

canım cips ve suzuk olmasymış daha iyi olurmuş sanki :)) geçmiş olsun inşallah önemli bişi değildir canım
BENCEDE AMA AKSAM AC KALINCA ESIMDE CIPS ISTEDI BENDE DAYAMAYIP MINIK BIR KASE YEDIM SUCUGA GELINCE BEN ZATEN FAZLA ET TÜKETMEYEN BIRIYIM O YÜZDEN ET YEMEGE CALISIYORUM INS OLMAZ CIYERLERINI ÜSÜTMÜS BIRAZ ILAC VERDI CNM
canım senanaz ve esw izinli şu anda diğer arkadaşlarda tatil sendromundan kurtulamadılar galiba ama gelirler merak etme[/QUOTE]

INS CNM BEKLIYORUM

Günaydın arkadaşlaaaarrrr...

Tatil modu bitti valla bende, dün çok yoğun bi şekilde haftaya başladım, bugün de biraz yoğunluk olacak, ancak toparlıyorum geçen haftadan kalan işleri..

Dünkü menüm:

Sabah : 1 adet poğaça
Öğlen: 1 kase çorba, 1 kase salata, 3 kaşık tavuk sote
Akşam: 3 kaşık bezelye, 3 kaşık salata

Aralarda da tuzlu bisküvim vardı, 1er adet yedim sadece :)

günaydın takımcığım naşılşınız bugün ben iyiyim tek problem istanbulda yağmur var ve yağmurlu hava uyku yapıyor bana geçer ama gün içinde hala diyete giremedim aşure yemeye devam biter bitmez ilk işim uzun vadeli bir diyete geçiş olacak herkezi çok çok öpüyrum işlerime bakayım geçmişide okuyabilirşem okuyayım tekrar yazarım herkeze kolay gelşin .

kızlar hepinize günaydın
döndüm ben
bu sabah da 1 kase nesfitle kahvaltı yaptım ama şu ara hep su böreği ve tatlıyla beslendim
taziyeye gelenler hep bu tarz şeyler getirdiler, yemek de geldi ama yemek yemeye pek zaman olmadı
kilo almadım ama dengem bozuldu, bi kaç gün içinde toparlarım sanırım kendimi
bide gitmeden hastaydım dün yine nüksetti, bademciklerim yine şişti (

hoşgeldin canım . aman dikkat et kendine tam hastalanma zamanı geçmiş olsun . sen çabuk toparlarsın eski düzene çabuk dönersin .

hoşgeldin canım . aman dikkat et kendine tam hastalanma zamanı geçmiş olsun . sen çabuk toparlarsın eski düzene çabuk dönersin .

sağol canım hoşbulduk
tam iyileşememiştim, ondan da kaynaklandı bide çok yoruldum, üzüntü stres derken, bademciklere vurdu acısı
inşallah canım, ben de istiyorum eski düzenime dönmeyi bi an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…