- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #32.061
[ı][/ı]
[ı]tskler canm beni araniza kabul ettiginiz icin
Ben 21 yasindayim 165 boyum ve 87 2 kiloyum 15 aylik bi kizimvar hamileyken 69 kiloya kadar düsmüstüm dogum sonrasida kilo aldim ve 90 oldum simdide sizlerle beraber zayiflamak istiyorum[/ı]
geldimm
kızlar diyetisyene gidemedim yılbaşı ertesi tatil olduğu için
çalışmıyomuş bu cumartesi aksilik çıkmazsa gidicem
gayet düzenli en az kaçamakla devam ediyorum
artık diyet demiyorum ben bu olaya
o zaman geriliyorum çünkü az yiyorum diyorum
sabah çeyrek tam buğday ekmeğinden beyaz peynir ve yumurtalı sandviç yedim
yanında açık şekersiz çayımla
öğlen kepekli makarna ve ton balığı yanında soda
arada 1 er tane mandalina yedim
akşama da zeytinyağlı pırasam ve şehriye çorbam var
galiba ilaçlarımın da yan etkisiyle bi iştahsızlık söz konusu
yılbaşı akşamı bile o ziyafet sofrasında doğru düzgün
bişey yiyemedim şimdilik iyi gidiyo
uzun zamandır beni görmeyen herkes ne kadar incelmişsin dedi
yılbaşı gecesi bi sevindirik oldum ki anlatamam
merhaba kızlaar,
nasılsınız? Ben de hafta sonu dağıtanlardanım. Malesef, çerez vs gibi gereksiz şeylere direnemedim.
Bugün ben de yeniden başladım tabii ki. Sabah 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, domates, 3 zeytin.
öğle: Mercimek çorbası, 1 köfte kadar tavuk, 1 y.k. Pilav.
Akşama da sebze yanında yoğurt yemeyi düşünüyorum.
Bugün toparlanamazsam cumaya azalmam imkansız.
maşallah arkadaşım sevindim senin adına :) listende çok güzel bu arada diyet kelimesini haytımızdan çıkarınca gerçekten daha iyi oluyor diğer türlü psikolojik olarak açıkıyoruz :)))geldimm
kızlar diyetisyene gidemedim yılbaşı ertesi tatil olduğu için
çalışmıyomuş bu cumartesi aksilik çıkmazsa gidicem
gayet düzenli en az kaçamakla devam ediyorum
artık diyet demiyorum ben bu olaya
o zaman geriliyorum çünkü az yiyorum diyorum
sabah çeyrek tam buğday ekmeğinden beyaz peynir ve yumurtalı sandviç yedim
yanında açık şekersiz çayımla
öğlen kepekli makarna ve ton balığı yanında soda
arada 1 er tane mandalina yedim
akşama da zeytinyağlı pırasam ve şehriye çorbam var
galiba ilaçlarımın da yan etkisiyle bi iştahsızlık söz konusu
yılbaşı akşamı bile o ziyafet sofrasında doğru düzgün
bişey yiyemedim şimdilik iyi gidiyo
uzun zamandır beni görmeyen herkes ne kadar incelmişsin dedi
yılbaşı gecesi bi sevindirik oldum ki anlatamam
hoşgeldin canım maşallah Rabbim bağışlasın evladını şu anki kilon 90 mı 87.2 mi ? şu an deneme süresindesin canım bu cumaki listede olmayacaksın ama paylaşımların sık olursa bize varlığını hissettirirsen ve kilo vermede azimli olursan ki inşallah öyle olur haftaya cuma listeye dahil olursun canım dediğim gibi paylaşım çok önemli burda günlük neler yediğimzi yazıyoruz ve diğer arkadaşların yediklerine yaptıkların ayorumlar yapıyoruz bu şekilde forumu canlı tutmaya çalışıyoruz tekrar hoşgeldin aramıza
tskler canm beni araniza kabul ettiginiz icin
ben 21 yasindayim 165 boyum ve 87 2 kiloyum 15 aylik bi kizimvar hamileyken 69 kiloya kadar düsmüstüm dogum sonrasida kilo aldim ve 90 oldum simdide sizlerle beraber zayiflamak istiyorum
hoşgeldin asumancım rica ederim canım her zaman geliriz inşallahslm kardeş takımın güzel bayanları
dilerim herkesler iyidir.
yeni yılda hepinize sevdiklerinizle beraber sağlık,mutluluk ve huzur dilerim.
ayrıca takyon,ferihan canlarım yapmış olduğunuz ziyaret,ve güzel mesajlarınız için çok çok teşekkürederiz.
takyon canım ,cuma günü hazırlanan listelerde transfer olan arkadaşı aslında yazmışsınız benimde farketmem lazımdı ama olmadı hayatım kusurabakma. keşke hatırlatsaydın bana. neyse bir dahaki sefer daha dikkatli oluruz.
hepinizi çok öpüyorum,güzel günler diliyorum.
hoşgeldin pınar afiyet olsun canım senden iyi değilimki sana bişey diyeyim bende yedim malesef :)))) neyse 1 güne mahsusdu bu hafta biraz kilo versek çok iyi olucak amamerhaba takımcığım nasılsınız yılbaşı geceniz güzel geçmiştir inşallah . yeni yıl hepimize isteklerimizi dileklerimizi hayırlısıyla kavuştursun ve incecik çıtır hatunlar olmamızı sağlasın . Ben yılbaşı ve ertesi günü üzülerek söylüyorum ki epeyce diklkatsiz yedim Allahkabul etsin aşure yaptık hem dağıttık hemde bir yılın hasretliğiyle yedikçe yedik sizlerede ikram edeyim . aşure biter bitmez hemen bir diyet mönüsü hazırlıyorum kendime ve spor eşliğinde diyete devam edeceğim . geçmişe bakayım tekrar yazarım canlarım öpüyorum herkezi .
ervamm hoşgeldin aramıza
malesef begüm öyle oldu iyi akşamlar canımIyi akşamlar kızlar,bugün gene boş geçti burası.öpüyorum hepinizi.yarın görüşmek üzere
oohhh maşallah çok güzel ben de yazayım listemi :))Evet kızlar hemen menümü yazayım
sabah:1 dilim kepek e kk peynir 1br şekersiz çay
öğle:misafirlikteydim 2 çatal tatlı 2 yaprak
ara:1 fincan yeşilçay
akşam1 kase tavuk çorbası
ara elma mandalina
1 saat tempolu yürüyüş
canım grup üyelerimiz şunlarsimdi 87.2 kiloyum ben 3 hafta önce basladim diyete
grupta kac kisi var grup baskani kim
ve genelde hangi saatlerde giriyo arkadaslar
:44::44:
canım cips ve suzuk olmasymış daha iyi olurmuş sanki :)) geçmiş olsun inşallah önemli bişi değildir canımiyi aksamlar arkadaslar........
bugünkü
1 domates
5 dilim sucuk
haslanmis yumurta
1 dilim tam bugday ekmegi
2 bardak cay
ara 1 kup yesil cay
iki kurabiye
1 kase bulgur
1 kase yogurt
1 kase taze fasülye
ara 1 kup yesil cay
1 kase cips
1 portakal
isirgan cayi icicem isn ve 1.5 litre su
bugün spor yaparmiyim bilemiyorum relglim ve karnim agrimaya basladi
(bu aksam, aksam yemgini atladim bebegimi cocuk dk götürdüm)
canım senanaz ve esw izinli şu anda diğer arkadaşlarda tatil sendromundan kurtulamadılar galiba ama gelirler merak etmekizlar burasi aktif deyilmi yaauuuuuuuuw kimse yok ne zaman girsem tek basima kaliyorum
kizlar burasi aktif deyilmi yaauuuuuuuuw kimse yok ne zaman girsem tek basima kaliyorum
kizlar burasi aktif deyilmi yaauuuuuuuuw kimse yok ne zaman girsem tek basima kaliyorum
kızlar hepinize günaydın
döndüm ben
bu sabah da 1 kase nesfitle kahvaltı yaptım ama şu ara hep su böreği ve tatlıyla beslendim
taziyeye gelenler hep bu tarz şeyler getirdiler, yemek de geldi ama yemek yemeye pek zaman olmadı
kilo almadım ama dengem bozuldu, bi kaç gün içinde toparlarım sanırım kendimi
bide gitmeden hastaydım dün yine nüksetti, bademciklerim yine şişti(
hoşgeldin canım . aman dikkat et kendine tam hastalanma zamanı geçmiş olsun . sen çabuk toparlarsın eski düzene çabuk dönersin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?