- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #32.081
kızlar hepinize günaydın
döndüm ben
bu sabah da 1 kase nesfitle kahvaltı yaptım ama şu ara hep su böreği ve tatlıyla beslendim
taziyeye gelenler hep bu tarz şeyler getirdiler, yemek de geldi ama yemek yemeye pek zaman olmadı
kilo almadım ama dengem bozuldu, bi kaç gün içinde toparlarım sanırım kendimi
bide gitmeden hastaydım dün yine nüksetti, bademciklerim yine şişti(
günaydın takımcığım naşılşınız bugün ben iyiyim tek problem istanbulda yağmur var ve yağmurlu hava uyku yapıyor bana geçer ama gün içinde hala diyete giremedim aşure yemeye devam biter bitmez ilk işim uzun vadeli bir diyete geçiş olacak herkezi çok çok öpüyrum işlerime bakayım geçmişide okuyabilirşem okuyayım tekrar yazarım herkeze kolay gelşin .
hoşgeldin canım geçmiş olsun
inşallah toparlarsın kendini
havalardan mıdır nedir insanın canı hiç bişey istemiyo
kızlar hepinize günaydın
döndüm ben
bu sabah da 1 kase nesfitle kahvaltı yaptım ama şu ara hep su böreği ve tatlıyla beslendim
taziyeye gelenler hep bu tarz şeyler getirdiler, yemek de geldi ama yemek yemeye pek zaman olmadı
günaydın kızlar
kasvetli bi istanbul sabahı var
tam uyku modu ayaklarım yere yapıştı işe gelmemek için
hoşgeldin canım,tekrar tekrar allah sabır versin sana canım.sevindim döndüğüne
valla bursada aynen öle canım.benimde hep yatasım geldi
sağol canım çok teşekkür ederim
amin canım inşallah
şimdi daha iyisindir inşallah
begümcüm ben yemeğe gidiyorum canım
sana da afiyet olsun şimdiden
öğleden sonra görüşürüz inşallah
canım cips ve suzuk olmasymış daha iyi olurmuş sanki :)) geçmiş olsun inşallah önemli bişi değildir canım
BENCEDE AMA AKSAM AC KALINCA ESIMDE CIPS ISTEDI BENDE DAYAMAYIP MINIK BIR KASE YEDIM SUCUGA GELINCE BEN ZATEN FAZLA ET TÜKETMEYEN BIRIYIM O YÜZDEN ET YEMEGE CALISIYORUMINS OLMAZ CIYERLERINI ÜSÜTMÜS BIRAZ ILAC VERDI CNM
canım senanaz ve esw izinli şu anda diğer arkadaşlarda tatil sendromundan kurtulamadılar galiba ama gelirler merak etme
günaydın canım hoşgeldin keşke poaça yerine ekmek yeseydin daha iyi olurdu poaçada daha çok kalori var malesefGünaydın arkadaşlaaaarrrr...
Tatil modu bitti valla bende, dün çok yoğun bi şekilde haftaya başladım, bugün de biraz yoğunluk olacak, ancak toparlıyorum geçen haftadan kalan işleri..
Dünkü menüm:
Sabah : 1 adet poğaça
Öğlen: 1 kase çorba, 1 kase salata, 3 kaşık tavuk sote
Akşam: 3 kaşık bezelye, 3 kaşık salata
Aralarda da tuzlu bisküvim vardı, 1er adet yedim sadece :)
hoşgeldin canım arkdaşım tekrar başın sağolsun sen iyileşemedinmi daha dikkat et kendine canım yemeği takma kafana sen toparlanırsın evelAllah sana güveniyorum benkızlar hepinize günaydın
döndüm ben
ayy canım ben bugün saat 10 buçukta zor kalktım yatak sıcacıık :)))))günaydın kızlar
kasvetli bi istanbul sabahı var
tam uyku modu ayaklarım yere yapıştı işe gelmemek için
azim ve kararlıklık begüm boşver onları tamam ye ama kalorisiz şeyle ye meyve yiyebilirsin yoğurt yiyebilirsin ama onlardan uzak durkızlar bende yılbaşı mağdurlarındanım biliyosunuz
dün güzelce başladım yine sağlıklı beslenme programıma ama kahretsinki şu geceler uzun ya otururken insanın canı bişiyler istiyo.hele bide kocalar da yanında yemiyolarmı
bende dün azcık cips yedim yemekten sonra
kızlar hepinize günaydın
döndüm ben
[ı]kizlar burasi aktif deyilmi yaauuuuuuuuw kimse yok ne zaman girsem tek basima kaliyorum[/ı]
allah aşkına 11 kişilk bi takımdan sadece bu kadarımızmı buraya geliyor yaaaa çok karamsar oldum artık kızlar neden böyle olduk en azından günde bi kere girse herkes yine canlı oluruz lütfen arkadaşlar lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?