- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #321.341
hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Hoşgeldin canım aramızaİyi akşamlar kızlararanıza katılmak istiyorum. Kuralları okudum kabul esiyorum.
29 yaşındayım, bekarım, bankacıyım çalışıyorum.
62 kiloyum, 57 olmak istiyorum. Boyum 164 cm.
Kilo almama ve verememe konusunda çok başarılıyım.60-62 kilo arası gidip geliyorum sürekli. Yılbaşına kadar inşallah vermek istiyorum.
emnis cim doğru söylemişsin burada listeye girmesen de düzenli menü tazarsın seni motive ederizİyi akşamlar hoşgeldin :) esasında fazla kilon çok azmış kısa zamanda toparlarsın eminim :) listeye girmek için min %10 Luk bir hedefin olması gerekiyor yanlışsam kaptanım beni düzeltir ama liste dışında da olsa takım içerisinde kalabilirsin tabi :) @toplight
eğer istersen aramızdasın canımÖyle mi canım. Kaptan bakalım ne diyecek.
ayy hiç böyle bir durumda kalmamıştım keşke bende çok zayıf olsaydımKızlar bir ara 53 kiloydum. Reglim kesilmişti o dönem. Aşırı zayıflıkta iyi değil. Aşırı zayıf ünlüler nasıl hamile kalıyorsa. Kesin tüp bebek yaptırıyorlar.
İnşallah canım. Belki bir faydası olur. Kendim veremiyorum.Hoşgeldin canım aramıza
emnis cim doğru söylemişsin burada listeye girmesen de düzenli menü tazarsın seni motive ederiz
Tamam canım.kızlar iyi akşamlar haftasonu koşturmaca geçti malum sömestr tatili oldu izne ayrıldım eşimde gelecek salı günü keyfim yerinde ama fazla giremeyebilirim haber vereyim
Haha aynen benimde zayıflıktan yana hiç derdim olmadıayy hiç böyle bir durumda kalmamıştım keşke bende çok zayıf olsaydım
İyi akşamlar kaptanım yaa kendi eşim geliyormuş gibi sevindim adınıza:))))kızlar iyi akşamlar haftasonu koşturmaca geçti malum sömestr tatili oldu izne ayrıldım eşimde gelecek salı günü keyfim yerinde ama fazla giremeyebilirim haber vereyim
Bazen 1 kilo bile gitmiyor bilirim 1 aşağı 2 yukarı bakmışsın yine aynı kilodasınİnşallah canım. Belki bir faydası olur. Kendim veremiyorum.
Estetik açıdan zayıflık süper canım. Kilo insanı yaşlı gösteriyor. Ama her şeyin bedeli varayy hiç böyle bir durumda kalmamıştım keşke bende çok zayıf olsaydım
Çok vitaminsiz kalmışsın demek zayıf insanlar genelde kansız olur saçlarda gider haliyle tabi.Estetik açıdan zayıflık süper canım. Kilo insanı yaşlı gösteriyor. Ama her şeyin bedeli varBenim saçlarım dökülmüştü o dönem. Sıfır beden sağlıklı bir şey değil bence.
Aynı yazdığın gibiyim canım. Aylardır.Bazen 1 kilo bile gitmiyor bilirim 1 aşağı 2 yukarı bakmışsın yine aynı kilodasın( örnek ben ) :)))
Bekarsın ve gençsin düştün elimize spor yapacaksın tatlım
Olabilir canım. Benim ideal kilom 57. Altı sakıncalıÇok vitaminsiz kalmışsın demek zayıf insanlar genelde kansız olur saçlarda gider haliyle tabi.
Bencede çok güzel olursun 57 de benim boym 163 60 kilo olunca bana yetiyor spor çok sıkılaştırıyor beni o kiloda mutluyum bu da benim için yeter :)Olabilir canım. Benim ideal kilom 57. Altı tehlike
Pazartesi sendromu hep bu saatlerde başlar zatenKızlar yarın iş var.Bir mutluyum anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?