Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haklısın canım

burçak en azından herkes burda olursa bişeyle paylaşılır biraz ortam değişir kalabalıklaşırız ama sewndende bi öneri alaım napabiliriz

canım tlf çaldı, tlfla konuşuyodum
toplantı meselesi en mantıklısı olacak sanırım :)))
yarın için şimdilik bana uygun ama miasfir falan gelirse bişi diyemem

yaaaaaaaaa kızlar 10 dakikada bir mesaj gönderebiliyormuşum çok uzun sürecek vazgeçtim özel mesaj yazmıycam ben

yaaaaaaaaa kızlar 10 dakikada bir mesaj gönderebiliyormuşum çok uzun sürecek vazgeçtim özel mesaj yazmıycam ben

canım aynı mesajı aynı anda birden çok kişiye yollayabiliyosun sanırım, isimleri yan yana yazman yeterli

kızlar geç oldu ben çıkıyorum daha duş alıcam ütü yapıcam
öpüyorum yarın görüşürüz

iyi geceler canım
şimdiden sıhhatler olsun ve kolay gelsin

ya kızlar begüm amonra esw takyon
bunlara gönderemedim sorun çıktı begüm burdan okur inşallah diğerleride biziz zaten

tamam canım, inşallah toplanırız
baksana bu saat oldu çoğu yine yok burda

valla burçak nerdeyse 5 sayfa yazdık artık yarın akşamda kimse gelmezse elimi çekiyorum kaptanlıktan kaynanamdan beter oldum.. gelenler görür muhakkak yazılanları hoşuna giden buyursun kalsın hep beraber hem sohbetimizi ederiz hem kilomuzu veririz hoşuna gitmeyen saçma bulan ayrılır

gülsümcüm cnm galiba kimseler gelmicek sen bu disiplin işini aktifleştirsen iyi olcak cnm

canım yarın akşam toplantı yapmaya karar verdik saat dokuzda artık gelenlerle konuşacaz durum bu bu takım hepimizin sahip çıkmayan kendisi bilir derse biri yok kardeşim ben hergün gelemem yazamam bırakıyorum der saygı duyarız

haklısın canım ozaman yarın 9 da görüşmek üzere inş bende çıkıyorum artık herkese iyi akşamlar

canım sen niye elini çekiyosun?
bu durumun senşn kaptanlığınla ne alakası var?
sen bırakınca durum değişecek mi sanki?
sakın bırakma bence, sen gayet iyi götürüyosun kaptanlığı, belk, senin yerini alacak olan senin kadar toplayamayacak takımı

gülsümcüm cnm galiba kimseler gelmicek sen bu disiplin işini aktifleştirsen iyi olcak cnm

ben de esraya katılıyorum

burçak değiştirecek yolların hepsini düşünmek lazım aklıma geliyor acaba diyorum bendemi sorun yani bi şekilde toparlanalımda varsın kaptanda başkası olabilir yeterki ayağa kalkalım

burçak değiştirecek yolların hepsini düşünmek lazım aklıma geliyor acaba diyorum bendemi sorun yani bi şekilde toparlanalımda varsın kaptanda başkası olabilir yeterki ayağa kalkalım

canım sorunun senden kaynaklandığını düşünmüyorum ben
herkes menüsünü ve kilosunu yazmanın takımda kalmak için yeterli olduğunu düşündüğü için bu şekilde oldu galiba sanırım
paylaşım alanı olarak görülürse burası daha sıcak olur daha çok paylaşım olur diye düşünüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…