- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #32.201
Umarım toparlanabilmişsindirben de iyiyim. Hafta sonundan beri yeme ve uyku düzenim çok bozuldu. Bugün biraz uyuyabildim. Yeme düzenini de sağlamaya çalışıyorum. Spora da daha hiç gitmedim bu hafta. Nasip olursa bugün gidicem bakalım.
daha iyiyim canım, sağol
benim de çok bozuldu, dün öğle arasında bile eve gidince 15-20dk uyudum walla ama çok uykusuz kaldım, halsiz düşmüşüm ancak toparlanıyorum işte
ben de yeme düzenimi tekrar oturtmaya çalışıyorum, tatlı iştahımı kestim gibi
1 haftadır bende yapmadım spor, bugün iyi hissedersem kendimi bi yarım saatle başlayayım diyorum kendimi fazla yormadan
arıtk spor yapmayınca kendimi huzursuz hissediyorum ben
sen de gidemesen bile evde yarım saat leslie yap, kendini çok yormadan, vücudun tekrar alışşsın hem
Nasıl halledicez bu yeme düzenini kurmayı bilmiyorum. Bikaç gün fazla yiyince, iştahım açıldı şimdi de sanki haftalardır dikkat eden ben değilmişim hiç midem küçülmemiş gibi başa döndüm gibi geliyo. ama biliyorum bunlar olacak, aslolan toplarlanabilmek. Canım leslie iyi güzel de, ben ya hep ya hiç mantığındayım malesef. Ya spora gidip iyice yorucam kendimi yada evde oturup hiç kıpırdamıycam. Aslında dün bile leslieyi yapsaydım içim rahat olurdu. Bi de hava iyice soğudu ya o yolu falan göze alıp gitmek zor geliyo. Ama ne olursa olsun haftada 3 gün spora gitmek zorundayım.
Herkese kolay gelsin, artık hazırlanıp çıkmam lazım evden geç kalıyorum. fırsatım olursa uğrarım okulda, olamazsa eve gelince artık. öptümmm sizleri
inşallah öyledir canım bu arada kurallar için sizde madde belirleyin yazın hep beraber karar veririz
tabiki olabilir her konudan konuşabiliriz bide onu istiyoruz zaten sadece diyet çok sıkıcı oluyor
evet kızlar ben başlıyayım
madde 1 - 2 gün boyunca foruma gelip paylaşım yapmayan üye diskalifiye edilir
madde 2 - 2 hafta boyunca gram kilo veremeyen üye diskalifiye edilir
arkadaşlar sizde ekleyin
3- 3 hafta üst üste kilo alan arkadaş da olursa diskalifiye edilebilir
çok mu katı oldu bilemedim:26:
gülsüm ve elif bence mantıklı kurallar bunlar ama kendimden örnek vereyim
bu kurallara uysam bile takımı istediğimiz hale getirebilirmi bu kurallar?
Diceksiniz ki o zaman çözüm söyle o da benim aklıma gelmiyo işte
tamam o zaman yarın akşam saat 9 uygunmu
ya kızlar begüm amonra esw takyon
bunlara gönderemedim sorun çıktı begüm burdan okur inşallah diğerleride biziz zaten
merhaba arkadaşlar,
geçmişi okudum, yarın toplantı yapıcakmışız. Hep beraber aynı anda burda olucaz demek ki.
Bugün giremedim malesef ama elimde olmayan sebeplerden dolayı, okulda internet yoktu geldiğinde de ben derse gitmek zorundaydım. Eve gelince evde işlerim vardı anca bakabildim.
Yazılanlarda haklısınız kesinlikle, bazı arkadaşlarımız iş yerinde bilgisayar başındalar ve gündüz gelenlerle görüşebiliyorlar burda. Benim bazı günler boş derslerim oluyor okulda, işim çıkmazsa mutlaka takıma gelmeye gayret ediyorum. Ben akşamları evde müsait oluyorum ve evde girebiliyorum. Gündüz okulda 6 saat derse girip hem de takıma uğramak çoğu zaman imkansız oluyor. Ama ben elimden geldiğince girmeye çalşıyorum.
Okula her gün laptop taşıyorum dersler için öyle girebiliyorum zaten yoksa okuldaki bilgisayar siteye bağlanana kadar zil çalar.
Benim önerim; herkes haftanın her günü için hangi saatlerde burda olabileceğini yazsın, o saatlerde o kişiler burda olmaya çalışsın en azından. Herkes ilk fırsatta gelmeli takıma. Ama tüm gün dolu dolu dersimin olduğunda ve yanımda bilgisayarım olmadığında, gün içerisinde buraya gelmem imkansız olabiliyor. Ama ben onu gün içinde ilk fırsatta buraya gelerek telafi edebilirim.
Bence elimizde olmayan saatlerde buraya gelemiyorsak, bu takımdan atılma sebebi olmamalı. Amacımız birbirimize destek olmak ve motive sağlamak, paylaşımda bulunmaksa, biz bunu daha pozitif tedbirlerle de başarabiliriz. Gerekirse nöbet saatleri koyalım. Herkes hangi saatlerde gelebiliyosa, yazsın. Hiç boş kalmasın burası.
Elimizden geleni yapalım. Görüşmek üzere.
akşam tam kadro burda oluruz umarım herkes fikrini söyler
Benimde yılbaşından sonra düzenim bozuldu arkadaşlar.bayram dönüşüde böyle olmuştu.
Kendimi tutamıyorum şuara canım bişey isteyince.
Napıcam bilmem.
Burçakçım senin dediğin gibi bugün öğlede sonra yanıma kayısı ile ceviz getiricem.
Ama aslında aslı problem benim için akşamları oluyo
bugün son ama yeter yani yuhh bana
Mönümü yazıyım güne güzel başlamadım ama
sabah: çeyrek kadar normal ekmekle yapılmış kaşarlı tost,1 kupa süt
ara:1 tane muz
canım akşam yemeğini erken yiyosan o yüzden acıkıyo olabilirsin
ya da akşamları iki ara gibi ibişi yap
mesela önce 1 fincan sütlü türk kahvesi iç ki tatlı iştahını kessin ayrıca tokluk hissi de veriyo
sonrasında da 1 elma yiyebilirsin bence ya da başka bi meyve muz dışında
canım tost fazla olmuş sanki. hem kaşarlı hem beyaz ekmek
iştahını açar senin bu yediğin tost
bu arada ben de 1 saat kadar önce 1 fincan tarçınlı ıhlamur içtim
45dk kadar önce de küçük bir yeşil elma, 2 fındık, 1 yarım ceviz yedim
afiyet olsun sanada canım,bakalım bu iştahı kesmek için yöntemler bulucam artık.bırak kiloda almışım tartı öle söylüyo
selam pınar selam burçak.görüyorum burdasınız ama herhalde geçmiş okumaya gittiniz ?
bırak artık aşureyi falan bi an önce toparla kendini
en kısa sürede dön takıma
benim olmam mümkün değil elifcim.dediğim gibi evde netim yok.saat 9'a kadar işyerinde beklemem lazım
tamam canım en kısa sürede herkezi şaşırtacak şekilde gelicem iyi bir programla takımı çok hayal kırıklığına uğrattım biliyorum ineceğim artık 90 altına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?