Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

daha iyiyim canım, sağol
benim de çok bozuldu, dün öğle arasında bile eve gidince 15-20dk uyudum walla ama çok uykusuz kaldım, halsiz düşmüşüm ancak toparlanıyorum işte
ben de yeme düzenimi tekrar oturtmaya çalışıyorum, tatlı iştahımı kestim gibi
1 haftadır bende yapmadım spor, bugün iyi hissedersem kendimi bi yarım saatle başlayayım diyorum kendimi fazla yormadan
arıtk spor yapmayınca kendimi huzursuz hissediyorum ben
sen de gidemesen bile evde yarım saat leslie yap, kendini çok yormadan, vücudun tekrar alışşsın hem

Nasıl halledicez bu yeme düzenini kurmayı bilmiyorum. Bikaç gün fazla yiyince, iştahım açıldı şimdi de sanki haftalardır dikkat eden ben değilmişim hiç midem küçülmemiş gibi başa döndüm gibi geliyo. ama biliyorum bunlar olacak, aslolan toplarlanabilmek. Canım leslie iyi güzel de, ben ya hep ya hiç mantığındayım malesef. Ya spora gidip iyice yorucam kendimi yada evde oturup hiç kıpırdamıycam. Aslında dün bile leslieyi yapsaydım içim rahat olurdu. Bi de hava iyice soğudu ya o yolu falan göze alıp gitmek zor geliyo. Ama ne olursa olsun haftada 3 gün spora gitmek zorundayım.

Herkese kolay gelsin, artık hazırlanıp çıkmam lazım evden geç kalıyorum. fırsatım olursa uğrarım okulda, olamazsa eve gelince artık. öptümmm sizleri

canım benim, benim de iştahım açıldı ama ben kendimi durdurabiliyorum
sen niye tam oturtamadın hala ben de onu anlamış değilim
tatlıyı bi türlü kesmediğin için olabilir ama
çünkü tatlı gerçekten iştah açıyor ve göbek yapıyor
ben bi kaç gün tatlı yedim ya sanki göbek pırtlamış gibi geliyo gözüme
tatlıyı bi bırakabilsen belki o zaman iştahını kontrol altına alman daha kolay olur
bide sporu kendini helak ederek yapma zevk alarak yap
bugün yarım saat yaparsın yarın 1 saat
böylece vücut da hergün aynı tempoda spora alışmaz daha iyi olur

inşallah öyledir canım bu arada kurallar için sizde madde belirleyin yazın hep beraber karar veririz

şu madde belirleme işi evet bencede amntıklı bi karar olmuş

tabiki olabilir her konudan konuşabiliriz bide onu istiyoruz zaten sadece diyet çok sıkıcı oluyor

buna aynen katılıyorum

evet kızlar ben başlıyayım
madde 1 - 2 gün boyunca foruma gelip paylaşım yapmayan üye diskalifiye edilir
madde 2 - 2 hafta boyunca gram kilo veremeyen üye diskalifiye edilir
arkadaşlar sizde ekleyin

2 gün geçerli bi sebebi yokken gelmiyorsa bencede bi uyarı alabilir en azından

3- 3 hafta üst üste kilo alan arkadaş da olursa diskalifiye edilebilir
çok mu katı oldu bilemedim:26:

kilo alan arkadaş içinde uyarı verilebilir

biraz toparlanırız gibime geliyo benimde ama.öncelikle bu insanın içinde olamlı kızlar.yoksa kurallar zaten içinde olmayana pek işe yaramaz

tamam o zaman yarın akşam saat 9 uygunmu

ya kızlar begüm amonra esw takyon
bunlara gönderemedim sorun çıktı begüm burdan okur inşallah diğerleride biziz zaten

okudum tabiki canım ama malesef benim gelmem imkansız

gülhancım senin yazdıklarında bana mantıklı geldi.çokta katı olmamak lazım ama paylaşım yapılmayınca yada 2 gün ardarda girilmeyince nedeni irdelenmeli en azından.ben böyle düşünüyorum.tabii yapılacak olan toplanıda herkesin ortak fikriyle daha güzel kararlar alınır düşüncesindeyim

Kızlar bu konuyu ele almak çok akıllıca oldu gerçekten.ama tabii şöyle bi bakıncada herkesinde kendine göre bir nedeni oluyor girememesinin.kuralları koyarken birazda bunları göz önünde bulundurmak lazım.

örneğin ben;haftanın 6 günü sabah 9 akşam 6 pc başındayım ama evimde net yok dolayısıyla ben akşam 6 dan sonra off durumdayım.ayrıca pazar günleride evde olduğum için yine off konumdayım.

Durum böyle olunca da sizin şu planladığınız toplantı saatine uyamıyorum.akşamları ve pazar tüm günde siteye uğrayamıyorum.

Gün içinde çalışıpta pc başında olanlarımız çok var ama onlarda yoğunluktan fırsat bulup giremiyolarlar.ki buda çok doğru bazen hakkaeten öyle günler oluyo ki tuvalete gidemiyosun valla.

şimdi gelelim kural işine:
Bencede birtakım kurallar konmalı ama insanlar ben bunları yapamam diyipte burdan kaçıracak tarzdan da olmamalı.ne çok katı nede kuralsız.ikisinin ortasını.herkese göre orta bi yol bulmak lazım.şimdi okurken diceksiniz ki gelde bul ozaman :)
hep beraber bulcaz inş.
Benim önerilerim şunlar;
1- haftada 2 gün üstüste mazeretsiz foruma girmemek direkt diskalifiye sebebi olsun.
2-toplamda iki gün mazeretsiz giremeyenede uyarı verilsin,o kişiye nedeni sorulsun.geçerli sebebler aransın.
3-iki hafta üst üste kilo veremeyene (almamak şartıyla) ceza verilsin.
4-iki hafta süresince kilo almak ta diskalifiye sebebi olsun
5-gün boyunca herkes mönülerini mutlaka yazsın
6-takımımızda ki herkes mutlaka herkesin mönüsüne yorun yazsın.zorunlu olsun.
7-herkes birbirine adıyla hitap etmeye çalışsın.ne kadar çok paylaşım olursa isimler okadar az unutulur düşüncesindeyim.
8-takım kaptanımız değişmesin

şimdilik aklıma gelenler bunlar sevgili takımımın güzel üyeleri.

Yorumlarınızı bekliyorum

Benimde yılbaşından sonra düzenim bozuldu arkadaşlar.bayram dönüşüde böyle olmuştu.
Kendimi tutamıyorum şuara canım bişey isteyince.
Napıcam bilmem.

Burçakçım senin dediğin gibi bugün öğlede sonra yanıma kayısı ile ceviz getiricem.
Ama aslında aslı problem benim için akşamları oluyo
bugün son ama yeter yani yuhh bana

Mönümü yazıyım güne güzel başlamadım ama

sabah: çeyrek kadar normal ekmekle yapılmış kaşarlı tost,1 kupa süt

ara:1 tane muz

canım akşam yemeğini erken yiyosan o yüzden acıkıyo olabilirsin
ya da akşamları iki ara gibi ibişi yap
mesela önce 1 fincan sütlü türk kahvesi iç ki tatlı iştahını kessin ayrıca tokluk hissi de veriyo
sonrasında da 1 elma yiyebilirsin bence ya da başka bi meyve muz dışında

Mönümü yazıyım güne güzel başlamadım ama

sabah: çeyrek kadar normal ekmekle yapılmış kaşarlı tost,1 kupa süt

ara:1 tane muz

canım tost fazla olmuş sanki. hem kaşarlı hem beyaz ekmek
iştahını açar senin bu yediğin tost

bu arada ben de 1 saat kadar önce 1 fincan tarçınlı ıhlamur içtim
45dk kadar önce de küçük bir yeşil elma, 2 fındık, 1 yarım ceviz yedim

afiyet olsun sanada canım,bakalım bu iştahı kesmek için yöntemler bulucam artık.bırak kiloda almışım tartı öle söylüyo

selam pınar selam burçak.görüyorum burdasınız ama herhalde geçmiş okumaya gittiniz ?

afiyet olsun sanada canım,bakalım bu iştahı kesmek için yöntemler bulucam artık.bırak kiloda almışım tartı öle söylüyo

sağol canım
sütlü kahve gerçekten işe yarıyor tabi içine şeker falan koymıcaksın
iştahı açan karbonhidratlı gıdalar zaten
mesela beyaz ekmek de çok iştah açar, yedikçe yiyesi gelir insanın
o yüzden beyaz ekmekten uzak durmakta fayda var
meyve yediğinde de bazılarında açlık yapıyormuş, yanında birazcık bademle falan yersen o da tok tutuyormuş

merhaba takımcığım bişeyler olmuş buralarda birazdan okuyacağım geçmişi bende yorumlarım nasılsınız ben feci dağıttım diyeti falan toparlanamıyorumda bu aşure işi bozdu yılbaşı sonrası toparlanmayı en kısa sürede bir çare bulmalıyım bu yıl kilolardan kurtulmalıyım yoksa şişko bir gelin olacağım geçmişe bakayım tekrar yazarım öpüyorum hepinizi .

tamam canım en kısa sürede herkezi şaşırtacak şekilde gelicem iyi bir programla takımı çok hayal kırıklığına uğrattım biliyorum ineceğim artık 90 altına inşallah

pınar sen benim ekirümdün ne biçim ekirüsün sen
pazartesi mazeretsiz burdasın ben anlamam
hem ben cumartesi diyetisyene gidicem
benle aynı listeyi uygulucan sen de
takımın iki ağır topu olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…