Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güzel menü canım

Ben takıma geldiğimde bir liste yazıyordum evlere şenlik zararlı birşey yoktu ama çoktu yaz yaz bitmiyordu :)) kendiliğinden azaldı seninde öyle olur :)

Insallah canim sirf atistirmamak icin aksamlari erken yatiyorum. Yoksa meyve cay derken çesitlilik cogaliyor. Esim oglum yiyip yiyip kilo almayanlardan agizlari hic bis durmuyor

O yüzden mi hastanedeydin canım başka şey mi ? Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederimm Yok canım ilaçlara vücudum nasıl tepki vermiş diye kontrol vardı yumurtacık kontrolündeydim. Ama böyle devam ederse ağrım o yüzden de gitmem gerekcek gibi göz kapaklarım bile ağırlaştı

Cok gecmis olsun

Insallah canim sirf atistirmamak icin aksamlari erken yatiyorum. Yoksa meyve cay derken çesitlilik cogaliyor. Esim oglum yiyip yiyip kilo almayanlardan agizlari hic bis durmuyor
Benim eşimde öyledir tanıdım tanıyalı adam 70 kilo çok yedimm kesin aldım 3 5 kilo diyor çıkıyor yine 70

Keşke gitmiişken bir iğne vurulsaydın 3 gün çekilir mi :/

Hayırlı akşamlar arkadaşlar bugün eşim tura gitti yani şehir dışına benide anneme bıraktı. 5 gün annemde kalıcam biraz zor olacak diyet yaparken evden uzaklaştığım da sanki kontrollü kaybediyorum bakalım inşallah bu hafta hedefime ulaşırım.
Sabah 1 adet haşlanmış yumurta 1.5 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 1 dilim ekmek ve menemen
Ara 1 fincan türk kahvesi şekersiz
Akşam 3.buçuk yemek kaşığı bulgur pilavı 6 yemek kaşığı taze fasulye yarım kase yoğurt
Ara bir adet elma
1litre şu . Spor malesef yok henüz başlayamadım haftaya salona yazılcam

Kronik bir sorum gidicem doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum inşallah artık kurtulurum kendimi bildim bileli böyle

Insallah fazla ugrastirmadan gelir bebegin. Ananas te taze taze tutunmayi kolaylastiriyormus .
Daha opu olmadı ilaç kullanıyorum transfer olunca aklımda çok tavsiye ediyolar. İnşallah sana da hiç tüpe başlamadan nasip olur

Hemen bakıyorum bakalım o neymiş

Ben bugünkü menümüfe bırakayım
Sabah 7.30
2 haşlanmış yumurta bol nane döktüm
6 zeytin
Yarım domates
Şekersiz çay
Ekmek yok
Ara 11.00
Bir kayısı
Öğle
Bir kepçe tavuklu nohut
2 yk keşkek
Ara 16.00
3 yk yoğurt tarçınlı zerdeçallı
Akşam
Orman kebabı 7 8 yk
1 kepçe tarhana çorbası
Özleyince akşamda ekmek yok
2.5 litre su
Gün içerisinde bir fincan Türk kahvesi
1 bardak form çayı
Ve şekersiz çay benden bugünlük bu kadar belki bir elma yiyebilirim birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…