- 23 Mart 2016
- 29.812
- 90.232
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.161
Güzel menü canımKizlar iyi aksamlar .bugünki menüm.
Sabah 1dilim k.ekmek 1yumurta 3dilim sucuk
1parca peynir 6 dal maydanoz çay
Ara limonlu cay ( sekersiz)
Öglen zeytinyagli pırasa ( 1 tencereye 2 yemek kasigi pirinc koymustum)
Domates sögüş
Ara 1/2 ayva
Aksam 1dilim ekmek 1tabak pırasa
Spor yarin basliyorum.
Su 2litre (limonlu)
Cherry Mom
Ben takıma geldiğimde bir liste yazıyordum evlere şenlik zararlı birşey yoktu ama çoktu yaz yaz bitmiyordu :)) kendiliğinden azaldı seninde öyle olur :)Listelerin cok güzel masallah azmine. Bende yavas yavas azaltiyorum
O yüzden mi hastanedeydin canım başka şey mi ? Çok geçmiş olsunİyi akşamlarBugün öğlene kadar hastanedeydim o yüzden menüme pek dikkat edemedim. Başımın ağrısından ölüyorum 3 gündür Spor 11000 adım yürüyüş @emnis
Ben takıma geldiğimde bir liste yazıyordum evlere şenlik zararlı birşey yoktu ama çoktu yaz yaz bitmiyordu :)) kendiliğinden azaldı seninde öyle olur :)
Teşekkür ederimmO yüzden mi hastanedeydin canım başka şey mi ? Çok geçmiş olsun
İyi akşamlarBugün öğlene kadar hastanedeydim o yüzden menüme pek dikkat edemedim. Başımın ağrısından ölüyorum 3 gündür Spor 11000 adım yürüyüş @emnis
@emnis spor diyince etiketlere bişeyler oluyo
Benim eşimde öyledir tanıdım tanıyalı adam 70 kilo çok yedimm kesin aldım 3 5 kilo diyor çıkıyor yine 70Insallah canim sirf atistirmamak icin aksamlari erken yatiyorum. Yoksa meyve cay derken çesitlilik cogaliyor. Esim oglum yiyip yiyip kilo almayanlardan agizlari hic bis durmuyor
Teşekkür ederimmCok gecmis olsun
Keşke gitmiişken bir iğne vurulsaydın 3 gün çekilir mi :/Teşekkür ederimmYok canım ilaçlara vücudum nasıl tepki vermiş diye kontrol vardı yumurtacık kontrolündeydim. Ama böyle devam ederse ağrım o yüzden de gitmem gerekcek gibi göz kapaklarım bile ağırlaştı
Pehlivanlık yaptım galibaKeşke gitmiişken bir iğne vurulsaydın 3 gün çekilir mi :/
Teşekkür ederimm
Ben de yeni tüp bebeğe başladım bakalım hayırlısı olsun inşallahSanirim bebis icin. Insallah hayirlara vesile olur. Bende 3 yil ugrastim mayista tüp bebek yapicam.
Ben de yeni tüp bebeğe başladım bakalım hayırlısı olsun inşallah
Senin eşin gene de iyi 70 kilo . Benimki evlendim evleneli 56 çubuk gibi yanında kendimi dev hissediyorumBenim eşimde öyledir tanıdım tanıyalı adam 70 kilo çok yedimm kesin aldım 3 5 kilo diyor çıkıyor yine 70
Kronik bir sorum gidicem doktora haftaya gitmeyi düşünüyorumYani bende de sıkıntı var ama senin kadar değil en fazla 3 gün sürüyor yediğim içtiğimle çözebiliyorum sorunu.
Sabah aç karna limonlu su iyi geldi
Kefir iyi gelir yine
Kayısı bende de etki etmiyor gariptir. Kronik bir sorun ise bence doktora gözük deddiğin gibi kabızlık ile kilo verme zor
Daha opu olmadı ilaç kullanıyorum transfer olunca aklımda çok tavsiye ediyolar. İnşallah sana da hiç tüpe başlamadan nasip olurInsallah fazla ugrastirmadan gelir bebegin. Ananas te taze taze tutunmayi kolaylastiriyormus .
Hemen bakıyorum bakalım o neymiştakil pesime bende nurumcana takildim o verirse vercem bendee
ev yemek çamaşır ütü işlerini biraz yetistirememeye basla bakalim,o zaman farkeder belki
7 gibi çok yememek için 4-5 gibi ara öğün yapmalısın kuruyemis veya meyve gibi
Kabizlik içinde ibs diye bi rahatsızlık var arastir derim pilav makarna dan ve hareketsizlik ten uzak durman lazım tabi bol bol da su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?