- 23 Mart 2016
- 29.812
- 90.231
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.201
Hadi ya neyse bir iki gitsen yine vücut sıkılaşır hemen bende bir 65 e düşeyim pilatese de başlayacağım o haftada 3 gün burda hocası iyi diiyorlar. Yapmadım daha önce hiç bakalım nasıl olacak :)Persembe ,2.pilatesi biraktim verimli olmuyor.gecen hafta hastaydim onceki tatildi daha onceki hoca yoktu gorsen sıkılaşma namina hicbisey kalmadi evdede yapmayinca
İnşallah canımPehlivanlık yaptım galibayatmadan bi ağrı kesici içcem bakalım keser inşallah
56 mıııı aman allahımmm :))) snaa kolay gelsinn. :)))Senin eşin gene de iyi 70 kilo . Benimki evlendim evleneli 56 çubuk gibi yanında kendimi dev hissediyorum
Aynen yaa benim durum sıkıntı56 mıııı aman allahımmm :))) snaa kolay gelsinn. :)))
Güzel anlaşmaAynen yaa benim durum sıkıntışimdi iddaya girdik ben 7 kilo vericem oda 7 kilo alacak ortada buluşacaz
Benim eşim de aynı model. Bu sabah tartıldı 67 olmuş sevindi. 178 boyla hep 60 kilo da kendisi. 75 olmaya çalışıyo.
İyice gıcık oluyorum yaaa
tatlım bu bebeyi sen annenin evinden alıp getirmedin sadece senin değil baba olarak onunda görevleri var canımEvet kaptanım kesinlikle öyle, bir daha da eşimden yardım istemeyi düşünmüyorum sanki bunu bir lütuf gibi görüyor. Ama haftasonlari sabah yardım değil, çocuk senin sorumluluğunda demeyi planlıyorum.
oo o zaman nota almayacağımız bir hafta seni listeye alalım fazla bekletmedenAynen öyle canım
Ve tecrübeyle sabittir sen kendini paraladıkça daha çok şey istenecek senden sonra bir bakmışsın ki tüm yük sende, herkes bu düzene alışmış eşin herşeyi senden bekleyecek çocuğun herşeyi senden bekleyecek. Maalesef kadın olma içgüdüsü galiba son raddeye gelene kadar herşeye katlanıyoruz kendinimzi unutuyoruz.
dün baktımki benim 8 yaşındaki sıpa bile beni kullanıyor büyük ben bunu yememKesinlikle öyle. Bi süredir benim de canım sıkılıyor bunun gibi şeylere. Çocuklar ebeveynlerinden gördüklerini öğreniyorlar ve bilinç altında kodluyorlar. Kendinden fedakarlık yap yap nereye kadar. Çocuğum beynine anne fedakardırı kodluyo. Kimse üzerine düşeni yapmadığı için herşeyi yapan anne olduğu için kendini paraladığı için anne mutsuz bi insana dönüşüyor. Yeter vallahi çok doluyum. @ayvacicegi konuyu açtı benim de bam telime dokundu. Benim kızlarım benim gibi anne olmasınlar kendilerini sevsinler aşırı fedakarlık yapmaya gerek yok hayatlarını yaşasınlar.
tatlım benim de kronik kbızlık problemim var bol su içiyormusunArkadaşlar hoşgeldinlerinize bir hoşbulduk diyorum
Bugün benim biraz normal geçti kızlar ama bu kabızlığa çare bulamadıkça ben zor zayıflarım veya hep aç gezerim ki anca öyle zayıflarım
bu fikir çok güzelmiş bayıldım esra cımBen bu yaz eşimle kızımı İzmir’e babaannenin yanına yolladım. Onlar mı tatil yaptılar ben mi belli değil.1 haftada bütün modum değişti, tiyatro-bale-müze gezdim. Müthiş iyi geldi. Herkese tavsiye. Sen tek başına tatile gidemiyorsan onları yolla!
Kızlar menum
Sabah
Nescafe
Oglen
Haşlanmış yumurta
Domates zeytin
K. Biber Ayran
Yarım ekmek
Akşam
Evdekilerin canı kızartma çekince bende eşlik ettim
Biber ,Patlıcan,Patates kızartması
Domates
Ayran
Ardından çay
Bugünden sonra toparlanacam eskisi gibi dikkat edecem.
bu fikir çok güzelmiş bayıldım esra cım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?