- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.181
Allahımmmm herşeyi yiyip yiyip zayıf olanlara var ya hayran kalıyorum şimdi bizim akşam yemeği vakti 7 gibi yiyiyoruz benim oğluşla eşim o saatte geliyor yani demem o ki yemekte herşeyi yemek istiyorummmm
Insallah canim sirf atistirmamak icin aksamlari erken yatiyorum. Yoksa meyve cay derken çesitlilik cogaliyor. Esim oglum yiyip yiyip kilo almayanlardan agizlari hic bis durmuyor
Benim eşim de aynı model. Bu sabah tartıldı 67 olmuş sevindi. 178 boyla hep 60 kilo da kendisi. 75 olmaya çalışıyo.Benim eşimde öyledir tanıdım tanıyalı adam 70 kilo çok yedimm kesin aldım 3 5 kilo diyor çıkıyor yine 70
Menün gayet güzel afiyet olsun gitsin kilocuklarınHayırlı akşamlar arkadaşlar bugün eşim tura gitti yani şehir dışına benide anneme bıraktı. 5 gün annemde kalıcam biraz zor olacak diyet yaparken evden uzaklaştığım da sanki kontrollü kaybediyorum bakalım inşallah bu hafta hedefime ulaşırım.
Sabah 1 adet haşlanmış yumurta 1.5 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 1 dilim ekmek ve menemen
Ara 1 fincan türk kahvesi şekersiz
Akşam 3.buçuk yemek kaşığı bulgur pilavı 6 yemek kaşığı taze fasulye yarım kase yoğurt
Ara bir adet elma
1litre şu . Spor malesef yok henüz başlayamadım haftaya salona yazılcam
canım önce kendine bakmalısın kesinlikle çünkü sen iyi olmazsan kimseye faydan olmaz kendine değer ver
Ay inşallah bazen kendime güvenimi kaybediyorum o ara hemen girip bakıyorum kimler yazmış ne yemişler falan acayip hırslanıyorum:))Menün gayet güzel afiyet olsun gitsin kilocukların
Harikasın ya şu ekmek yok işini bende çözebilsemBen bugünkü menümüfe bırakayım
Sabah 7.30
2 haşlanmış yumurta bol nane döktüm
6 zeytin
Yarım domates
Şekersiz çay
Ekmek yok
Ara 11.00
Bir kayısı
Öğle
Bir kepçe tavuklu nohut
2 yk keşkek
Ara 16.00
3 yk yoğurt tarçınlı zerdeçallı
Akşam
Orman kebabı 7 8 yk
1 kepçe tarhana çorbası
Özleyince akşamda ekmek yok
2.5 litre su
Gün içerisinde bir fincan Türk kahvesi
1 bardak form çayı
Ve şekersiz çay benden bugünlük bu kadar belki bir elma yiyebilirim birazdan
Ah düşüncesiz eşler
Kendi başımıza tatil sanırım hayal
Bu takımlar bu anlamda çok faydalı insanı hevesleniyorAy inşallah bazen kendime güvenimi kaybediyorum o ara hemen girip bakıyorum kimler yazmış ne yemişler falan acayip hırslanıyorum:))
Gerçekten de öyle ya Inşallah sonunda başardım yazıcam o günü sabırsızlıkla bekliyorumBu takımlar bu anlamda çok faydalı insanı hevesleniyor
Ben ekmeği çok seviyorum ama yemiycem dedim mi de yemiyorum bende sende başarabilirsin önemli olan de ki bugün hiç ekmek yemeyeceğimHarikasın ya şu ekmek yok işini bende çözebilsem
Işte ben sanırım onu demedigim için ekmekten vazgeçemem diye hiç o topa girmiyorumBen ekmeği çok seviyorum ama yemiycem dedim mi de yemiyorum bende sende başarabilirsin önemli olan de ki bugün hiç ekmek yemeyeceğim
Arkadaşlar hoşgeldinlerinize bir hoşbulduk diyorum
Bugün benim biraz normal geçti kızlar ama bu kabızlığa çare bulamadıkça ben zor zayıflarım veya hep aç gezerim ki anca öyle zayıflarım
Benim eşimde öyledir tanıdım tanıyalı adam 70 kilo çok yedimm kesin aldım 3 5 kilo diyor çıkıyor yine 70
Bravo canımBugün kendimi çok halsiz hissediyorum. Sabah aç kurt gibi uyandım. Resmen eridiğimi hissediyorum. Üstelik bugün misafirliğe de gittim ama diyetimi bozmadım. Görüyor musunCherry Mom ne kadar azimliyim! Ama bugün spor yapamadım ve yapamayacağım. İnanılmaz bitkinim birazdan yatacağım. Menümü de yazıp kaçayım.
Benim oğlan bensiz gece mece uyumaz şimdi bile zor uyuyorda olmzsam hiç uyumazBen bu yaz eşimle kızımı İzmir’e babaannenin yanına yolladım. Onlar mı tatil yaptılar ben mi belli değil.1 haftada bütün modum değişti, tiyatro-bale-müze gezdim. Müthiş iyi geldi. Herkese tavsiye. Sen tek başına tatile gidemiyorsan onları yolla!
Çok güzel bir menüBugünkü menüm:
Sabah:
-1 haşlanmış yumurta
-1 dilim ekmek
-1 dilim peynir
-yeşil
-2 yk kuru dut
Öğle-İkindi (misafirliğe gittiğim için birleşti)
-5 yk közlenmiş patlıcan-biber salatası
-2 yk kısır
Akşam:
-kendi elimin büyüklüğü kadar hindi ızgara
-yeşil salata
-yoğurt
Ara:
-3 küçük mandalina (normalde 2 mandalina yemem gerekiyordu ancak çok küçük oldukları için 3 adet yedim.)
Bugün sporum yok.
Tiroidi bilmiyorum hamileyken yoktuBağırsak floran bozulmuş olabilir, probiyotik takviyeler satılıyor bağırsakta olması gereken bakterileri içeren, oklardan alabilirsin (antibiyotik filan içtikçe bu bakterileri kaybedebiliyoruz). Yoğurt kefir turşu vb yemekndenise yarar. Tiroit yetmezliği yok değil mi?
Bizimki de 1.86 boy, 80 kilo ama bir gran yağ yok, çok yemezse karin kasları baklavalar belli oluyor ve adam bir oturuşta 1 paket dondurmayı yiyor bazı seyler genetik ama gencken cok spor yapmış şimdi onun ekmeğini yiyor, 2km ot3deki ise bile arabayla gidiyor spor filan yok tabiki.
Persembe ,2.pilatesi biraktim verimli olmuyor.gecen hafta hastaydim onceki tatildi daha onceki hoca yoktu gorsen sıkılaşma namina hicbisey kalmadi evdede yapmayincaKaşarlı püre hariç süper canımpilatese gitmiyor musun artık ? Ben zumbaya ara vermiştim İstanbul olunca yarın tekrar başlayacağım :)
Teşekkür ederimmÇok güzel bir menüAfiyet bal şeker olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?