Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allahımmmm herşeyi yiyip yiyip zayıf olanlara var ya hayran kalıyorum şimdi bizim akşam yemeği vakti 7 gibi yiyiyoruz benim oğluşla eşim o saatte geliyor yani demem o ki yemekte herşeyi yemek istiyorummmm
Insallah canim sirf atistirmamak icin aksamlari erken yatiyorum. Yoksa meyve cay derken çesitlilik cogaliyor. Esim oglum yiyip yiyip kilo almayanlardan agizlari hic bis durmuyor
Benim eşimde öyledir tanıdım tanıyalı adam 70 kilo çok yedimm kesin aldım 3 5 kilo diyor çıkıyor yine 70
Benim eşim de aynı model. Bu sabah tartıldı 67 olmuş sevindi. 178 boyla hep 60 kilo da kendisi. 75 olmaya çalışıyo.
İyice gıcık oluyorum yaaa

Menün gayet güzel afiyet olsun gitsin kilocukların

canım önce kendine bakmalısın kesinlikle çünkü sen iyi olmazsan kimseye faydan olmaz kendine değer ver

Çocuk daha küçükken bunu ben de eşime sürekli söylüyordum Şahnur. ayvacicegi sana da tavsiyem bu gerçeği farkettirmen. Ben iyi olmazsam bu evde kimse iyi olamaz diyordum. Blöf değil gerçek bu... Bunu bilip ona göre pozisyon almaları gerekiyor. Bunu da sen farkettirmeyince pek farketmiyorlar ne yazık ki:)

Harikasın ya şu ekmek yok işini bende çözebilsem

Ah düşüncesiz eşler
Kendi başımıza tatil sanırım hayal

Ben bu yaz eşimle kızımı İzmir’e babaannenin yanına yolladım. Onlar mı tatil yaptılar ben mi belli değil. 1 haftada bütün modum değişti, tiyatro-bale-müze gezdim. Müthiş iyi geldi. Herkese tavsiye. Sen tek başına tatile gidemiyorsan onları yolla!

Bugün kendimi çok halsiz hissediyorum. Sabah aç kurt gibi uyandım. Resmen eridiğimi hissediyorum. Üstelik bugün misafirliğe de gittim ama diyetimi bozmadım. Görüyor musun Cherry Mom ne kadar azimliyim! Ama bugün spor yapamadım ve yapamayacağım. İnanılmaz bitkinim birazdan yatacağım. Menümü de yazıp kaçayım.

Bugünkü menüm:
Sabah:
-1 haşlanmış yumurta
-1 dilim ekmek
-1 dilim peynir
-yeşil
-2 yk kuru dut

Öğle-İkindi (misafirliğe gittiğim için birleşti)
-5 yk közlenmiş patlıcan-biber salatası
-2 yk kısır

Akşam:
-kendi elimin büyüklüğü kadar hindi ızgara
-yeşil salata
-yoğurt

Ara:
-3 küçük mandalina (normalde 2 mandalina yemem gerekiyordu ancak çok küçük oldukları için 3 adet yedim.)

Bugün sporum yok.

Ben ekmeği çok seviyorum ama yemiycem dedim mi de yemiyorum bende sende başarabilirsin önemli olan de ki bugün hiç ekmek yemeyeceğim
Işte ben sanırım onu demedigim için ekmekten vazgeçemem diye hiç o topa girmiyorum
Şimdi diyete yeni başladım kilo vermem yavaşladığı anda mecbur bende kesmeye çalışacam muhakkak

Arkadaşlar hoşgeldinlerinize bir hoşbulduk diyorum
Bugün benim biraz normal geçti kızlar ama bu kabızlığa çare bulamadıkça ben zor zayıflarım veya hep aç gezerim ki anca öyle zayıflarım

Bağırsak floran bozulmuş olabilir, probiyotik takviyeler satılıyor bağırsakta olması gereken bakterileri içeren, oklardan alabilirsin (antibiyotik filan içtikçe bu bakterileri kaybedebiliyoruz). Yoğurt kefir turşu vb yemekndenise yarar. Tiroit yetmezliği yok değil mi?
Benim eşimde öyledir tanıdım tanıyalı adam 70 kilo çok yedimm kesin aldım 3 5 kilo diyor çıkıyor yine 70

Bizimki de 1.86 boy, 80 kilo ama bir gran yağ yok, çok yemezse karin kasları baklavalar belli oluyor ve adam bir oturuşta 1 paket dondurmayı yiyor bazı seyler genetik ama gencken cok spor yapmış şimdi onun ekmeğini yiyor, 2km ot3deki ise bile arabayla gidiyor spor filan yok tabiki.

Bravo canım
Hasta mı oluyorsun acaba meyve yemeğe çalış yarın daha iyi başlarsın güne inş

Benim oğlan bensiz gece mece uyumaz şimdi bile zor uyuyorda olmzsam hiç uyumaz seninki gibi 5 yaşına falan gelsin aynen süper olur şimdiden fikri bile iyi geldi :))))))

Çok güzel bir menü Afiyet bal şeker olsun

Tiroidi bilmiyorum hamileyken yoktu ben kendimi bildim bileli böyleyim ama o probiyotikleri de deniyorum ama önce doktora gitmeyi düşündüm artık o kadar zorlanıyorum ki hamilelik dönemimde hemoroid olmuştu bu aralar sanırım tetikliyor kabızlık arttığı için

Bugün ben ve oglum grip aşısı olduk umarım işe yarar bu kış.

Bundan sonrası için iki hedefim var oğlumun uyku sorununu çözmek ve diyete uyup hayatima spor katmak.

Hafta içi her gün öğle uykusunda 45 dk leslie, cumartesi pazar 2 gun de spor salonu yapabilirsem sanırım iyi başlangıç olur. Şimd menumu yazıp kaçayım:

Sabah 1 kase elmalı yulaf ezmesi, 1 bardak kahve
Öğle 1 tabak nohutlu ıspanak yemeği, 1 dilim ekmek
Ara 1 latte
Akşam haşlanmış makarna yoğurt

Su 1litre
Spor yok

Kaşarlı püre hariç süper canım pilatese gitmiyor musun artık ? Ben zumbaya ara vermiştim İstanbul olunca yarın tekrar başlayacağım :)
Persembe ,2.pilatesi biraktim verimli olmuyor.gecen hafta hastaydim onceki tatildi daha onceki hoca yoktu gorsen sıkılaşma namina hicbisey kalmadi evdede yapmayinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…