Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese iyi akşamalr kızlar eşim gelmek üzere eve şimdi sofra kurmaya hazırlanıyorum yemekten ve eşime çayını verdikten sonra gelicem inşallah

evet canım aslında aklısın arkadaşlar bi masuru olmazsa msn de görüşsek yani burdan braz zor olcak :44::44:gibi napsakk

Merhaba kızlar,

Bugün menüm iyi başlamış gibiydi, öğlen yarım simit yedim. akşam eve gelince iradem yerindeydi ara öğün olarak çeyrek ayvamı yemiştim. Ama malesef annem eve hamur işleriyle geldi. Malesef dayanamadım akşam 5te 2 çeşit poaça, bir yağlı börek yedim. büyüklerdi de. Çoook pişman oldum ama nafile. biliyorum hiçbi anlamı kalmadı artık ama spora gittim 1 saat 40 dk kaldım. Akşam da bol bol su içicem. Ola ki acıkırsam süt falan içebilirim o da az. Bir de bu hafta gidebildiğim hergün spor yapmak istiyorum. Ben müstehakım buna. Yarın da yediklerimi normalin altına çekicem. Çekemezsem buraya yazıcam, bana dilediğiniz cezayı kesin lütfen :18:

Gülsüüüüüm nerdesin canım? Yoklama başlasın mı? Başkan yardımcısı nerde?

Gelmeyenler: .................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…