Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

elacım evet dedim ama biz sonuçta takımız herkese söylendi aynı kelimeler sadece sana özel söylenmedi tüm takımda hepimiz birbirimize defalarca söyledik bugün o sözü

canım sana daha önce de söyledim
sen çok spor yapıyosun ama yeterli karbonhidrat almadığın için acıkıyosun ve önüne ne gelirse yemeye başlıyosun
sonra da moralin bozuluyo
pilav makarna gibi şeylere dikkat ederek günde 5 dilime kadar ekmek yemende bi sakınca yok bence bu yaptığın spora göre, 2 yk dolusu pilav 1 dilim ekmeğe eşit mesela
ki bu hesaba göre ben bugün 6 dilim ekmek yemiş oluyorum ama gidiyo benim kilolarım, maşallah diyim kendime
bide böyle dene
ne kaybedersin, şimdiye kadar bi faydasını görmedin ekmek yememenin, belki yemenin bi faydası olur sana

Elacım ben de üzülürüm gitmene. akşamları 9 gibi toplanıcaz dedik o saatte gelirsin nasılsa evde internetin var. biz birbirimize destek olmak için burdayız. senin bize bizm sana faydamız dokunacaktır.
Hemen tepki vermek bak, durumun anlaşıldı. Verilecek çok kilo var kızlar birlik olalım

yarın konuşuruz canım ben bu takımı çok sevdim ben 9.tkdan ayrılınca 1kilo aldım sizi utandırmamak için 5 günde verdim iyi akşamalar

tamam canım sanada iyi akşamlar seni kırdıysam özür dilerim tekrar ama kırılma akşama kadar hepimiz birbirime neler söyledik bugün :))) inşallah hep beraber takımımızı ayakta tutacaz arkadaşım sizlerinde desteğiyle

yarın konuşuruz canım ben bu takımı çok sevdim ben 9.tkdan ayrılınca 1kilo aldım sizi utandırmamak için 5 günde verdim iyi akşamalar

tamam canım yarın konuşuruz
sanırım burda kalıyosun, bu çok güzel :)))
daha da gidecek kilocuklar sen meraklanma :))
iyi geceler sana da

canım hemen karar verme burda gerçekten birbirimize sahip çıkmaya çalişiyoruz ve motive ediyoruz ama illede ayrılcam diyosan sen bilirsin

Kızlar bence hakedenlere gerekli eleştiriler yapılsın. Hep iyilikle olmuyo. bikeresinde bana kardeşim, sen de amma iradesizsin demişti. çok üzülmüştüm ama beni iyi motive etti. beni baya idare etti o uyarısı. amaç kırıcı olmak değil amaç kendimize gelmekse, daha iyiye gitme anlamında uyaralım birbirmizi.,

ben kendime diyorum ki;

böreklere saldırmak yerine, insan düşünmezmiydi ben ne yapıyorum. bir sürece girdim ve diyet vs yaptığımı çevremdekiler de biliyor. aradan 2 ay geçti ama bende gözle görülür fark olamadı. başarısız bir girişim yapan biri olmak mı istiyorum.

sonra takımdakilere karşı sorumluluğum var benim vereceğim kilo miktarına göre bütün takım değerlendiriliyo, onu da mı düşünmedim.

bundan sonra karşıma kaçamak yapma fırsatı çıkınca bikaç dk durucam su falan içicem. bunun kime ne faydası var dicem.

"düşün ki oruçlusun" tut kendini yeme!

amacımıza ulaşma yolunda daha sağlam irade lazım.

canımcım önüne çıkan kilo aldırıcı şeylerin vücudunda fazlalaık olan bölgelere yapıştığını düşün, eminim bu da seni uzak tutacaktır
düşünsene poponda kocaman bi yağlı böreği, istermisin bunu, ona göre düşün derim ben :)))))))))))

sağol canım
bu saatlerde yediğim yeşil elmanın sabah tuvalate çıkmada çok faydasını gördüm, o yüzden hergün yiyorum
kırmızı elmada aynı etkiyi yaparmı acaba yeşil elma ekşi oluyor yiemiyorum bende şimdi kırmızı elma yiyorum
burçak ben zaten popodan çok muzdaribim. popoyu düşünürsem elimi uzatamam kaçamaklara. denicem bunu :)

hımmm elimize koz geçti gülhan bundan sonrakaçamaklarında sna akoca popolu diycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…