- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #32.441
canım zaten çok gelmiyo demişsin de ona üzüldüm.ben her fırsatta inan nete giriyorum ve zaman probleminden face e bile bakmıyorum.ben her akşam burdaydım inanın moral bozukluğundan yüzüm kızardı eşim şüphelendi çıkmak zorundayım okumasını istemiyorum
ela okudunmu bilmiyorum yazdığımı o anki düşünceyi sana açıkladım canım ama tabiki karar senin diyecek bişey yok
kızlar herkes 1 bardak su içsin bakim
benden olsun
Burçakcım evet haklısın ne desen doğru. foruma geleli 2 ay oldu. ben daha hala kaçamakları sınırlayamadım. günde 5 dilim ekmek mi yiyeyim şimdi ben de? normalde o kdr ekmek yemiyorum ama kaçamaklara yansıyo mu diyosunuz?
yarın konuşuruz canım ben bu takımı çok sevdim ben 9.tkdan ayrılınca 1kilo aldım sizi utandırmamak için 5 günde verdim iyi akşamalar
yarın konuşuruz canım ben bu takımı çok sevdim ben 9.tkdan ayrılınca 1kilo aldım sizi utandırmamak için 5 günde verdim iyi akşamalar
[FONT[/FONT]
kızlar eşim sesleniyo müsadenizle ben kaçıyorum yarın görüşmek üzere inş:80::80::80::80:
[FONT[/FONT]
kızlar eşim sesleniyo müsadenizle ben kaçıyorum yarın görüşmek üzere inş:80::80::80::80:
1tane orta boy yeşil elma yiyorum şimdi
Kızlar bence hakedenlere gerekli eleştiriler yapılsın. Hep iyilikle olmuyo. bikeresinde bana kardeşim, sen de amma iradesizsin demişti. çok üzülmüştüm ama beni iyi motive etti. beni baya idare etti o uyarısı. amaç kırıcı olmak değil amaç kendimize gelmekse, daha iyiye gitme anlamında uyaralım birbirmizi.,
ben kendime diyorum ki;
böreklere saldırmak yerine, insan düşünmezmiydi ben ne yapıyorum. bir sürece girdim ve diyet vs yaptığımı çevremdekiler de biliyor. aradan 2 ay geçti ama bende gözle görülür fark olamadı. başarısız bir girişim yapan biri olmak mı istiyorum.
sonra takımdakilere karşı sorumluluğum var benim vereceğim kilo miktarına göre bütün takım değerlendiriliyo, onu da mı düşünmedim.
bundan sonra karşıma kaçamak yapma fırsatı çıkınca bikaç dk durucam su falan içicem. bunun kime ne faydası var dicem.
"düşün ki oruçlusun" tut kendini yeme!
amacımıza ulaşma yolunda daha sağlam irade lazım.
oohh afiyet olsun ya bi ihtiyaç molası gelicem birazdan :))))
kırmızı elmada aynı etkiyi yaparmı acaba yeşil elma ekşi oluyor yiemiyorum bende şimdi kırmızı elma yiyorumsağol canım
bu saatlerde yediğim yeşil elmanın sabah tuvalate çıkmada çok faydasını gördüm, o yüzden hergün yiyorum
burçak ben zaten popodan çok muzdaribim. popoyu düşünürsem elimi uzatamam kaçamaklara. denicem bunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?