Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öğlen 2kaşık patates yemeği,4kaşık makarna,turp tere,1kase yoğurt yedim.şimdi de melisa çayı içiyorum diyetten kaynaklanan gerginliğe iyi geliyor.karnabaharı çiğ iri doğradım gelip gidip onu yiyorum.aslında kendimi sebze meyveye adadım.bir oğlum var belki hayırlısıyla ikinci kız olur diye.

döğmeli pırasada neymiş kız merak ettim ?

ay canım ne güzel 2. düşünüyormusun

afiyet olsun canım
ama akşama dikkat et, yediğin 2 yk makarna ve 2 yt patates 2 dilim ekmek yapar
sen 4 yk makarna yemişsin yani toplamda 3 dilim ekmek yemişsin öğle yemeğinde
akşam buna göre hesap yapıp daha dikkatli yemeye çalış canım

valla canım ben de senin sayende tatlıyı kestim.10 gün dedin ya 10 gün sonra canım istemicek umuduyla.pazar gezme var tutucam kendimi tatlı yemicem.bir gün yiyorum birgün yemiyorum.bu 2.günüm sıfır beyaz

bende öğlen 4 kaşık tavuk sote 1 bardak liğt kola içtim akşamda kuru pilav var kızlar

afiyet olsun elacım,öğlenki menün güzel.gerçi kola için pek iyi şeyler söylemiyorlar ama benimde canım isteyince bi bardak light içiyorum

normal pırasa yemeği ama prinç yerine döğme nohut koyuyorum.süper bağırsak çalıştırıcı

aaa güzelmiş bi denemek lazım.hemde bağırsak çalıştırıyosa

Bu arada burçakçım,öğen arası işlerim vardı eve gitmedim.iş yerinde yedim yemeğimi.avm 'ye gittim bizim burda.salatalık ve domates aldım yarın sabah için..ama ayran alıp içicektim onu unuttum.
Benim pazarım burda cumartesileri.geçen haftada yılbaşı ertesi diye çıkamamıştım.2 gün boş durmayayım die az takviye yaptım

Bide kızlar bişiy sorucam sizlere.
Ne peynir yiyosunuz sabahları ?
Benim eşim ezine seviyo diye eve ezine alıyoruz.bide taze kaşar.
Ama ikiside fazla yağlı.
Geçenlerde bi light sürme peynir almıştım oda iyi değil dediler.
Az yağlıda bulamadım paketlilerde.
Bugün gezerken açık peynirler olur ya onlardan bi tane buldum tahsildaroğlunun az yağlı beyaz peyniriymiş ama almadım.
Bi sizede sorayım dedim.
Sizler ne yiyiyosunuz ?

bende öğlen 4 kaşık tavuk sote 1 bardak liğt kola içtim akşamda kuru pilav var kızlar

canım afiyet olsun da keşke kola yerine bi bardak ayran veya bi kase yoğurt içip yeseydin daha iyi olurdu

kızlar miğdem de acayip bi şişlik var
öğlen şu çabuk çorbalardan içtim ama
sanki bi kuzu yemişim

allah allah niye öyle şiştinki?

valla canım ben de senin sayende tatlıyı kestim.10 gün dedin ya 10 gün sonra canım istemicek umuduyla.pazar gezme var tutucam kendimi tatlı yemicem.bir gün yiyorum birgün yemiyorum.bu 2.günüm sıfır beyaz

süpersin canım, dayanırsın dayanırsın, daha pazara 3 gün var, bu 3 günde biraz daha alışırsın hem daha çok iradene sahip olursun :)

çok iyi yapmışsın canım, akşam içersin ayranı da ya da sütlü kahve içersin yine alırsın kalsiyum :))

canım ben bahçıvan markasının bembeyaz lightını aldım ve çok beğendim, gerçekten hem bembeyaz hem tadı çok güzel, tavsiye ederim
ayrıca ezineden uzak dur, kolesterolunu yükseltmişti annemle babamın

iyi bişey olmadığını biliyorum da işte kocacım ondan vazgeçemiyo.bende kendim için bi kalıp alsam bozulur diye korkuyorum

Bende biberli lor oldım bugün kendime.bizim burda bi süthane var ünal çifliği diye onun ürünü.hatta şimdi marketlerde bile satılmaya başlanmış.onunda tadı çok güzel

Elifcim su iç bol bol hem şişkinliğini atarsın tuvalete çıkarak,hemde ödeme iyi gelir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…