- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #32.561
evet canım elanın şöylediğide doğru biliyorum bir şüre şonra işe yaramadığını ama onşuzda çok şıkıntı yaşıyorum ve aşıl problem şu içebilşem günde 3 lt içmeliyim o zaman çok güzel kilo veriyorum ama işte içemiyorum bir hafta yapşam yine bırakıyorum çok şık tuvalet ihtiyacı gerektiriyor onada gitmemek için içmiyorum buda büyük problem birazda tembellik işte
Canlarım, ben öğlen tavuklu burger yedim.. Hatta menü almıştık, kızarmış patatesleirmin de yarıya yakınını yedim.. Sabah tartıldım zaten hiç kilo verememişim, yine moralim sıfır anlayacağınız..
oohhh afiyet olsun dün 3 dilim ekmek bugün koca bi kuzu maşallah soranlarada diyetteyiz :))))
KIZLAR YARIN SABAH BENİM BİRAZ İŞLERİM VAR BURDA OLAMAYABİLİRİM BU HAFTA LİSTEYİ AKŞAMDAN YAPALIMMI ???
elifcim o bardak çorbaları mümkün oldukça tüketmeyin hatta hazır çorba evinize hiç girmeşin çok zararlı çünkü ben bir şüredir hiç almıyorum önceden çok alırdım ama Allah koruşun kanşer yapıcı maddeler içeriyormuş gerçi yediğimiz herşeyde o tehlike var ama bilerek bari yemeyelim değilmi .
Bide kızlar bişiy sorucam sizlere.
Ne peynir yiyosunuz sabahları ?
Benim eşim ezine seviyo diye eve ezine alıyoruz.bide taze kaşar.
Ama ikiside fazla yağlı.
Geçenlerde bi light sürme peynir almıştım oda iyi değil dediler.
Az yağlıda bulamadım paketlilerde.
Bugün gezerken açık peynirler olur ya onlardan bi tane buldum tahsildaroğlunun az yağlı beyaz peyniriymiş ama almadım.
Bi sizede sorayım dedim.
Sizler ne yiyiyosunuz ?
beyaz peynir bizimde eve tam yağlı alıyor annem ama marka bilemiyorum canım ben genelde lor peynir tercih ediyorum yağ oranı çok düşük oluyor çünkü içine çörek otu pulbiber çok lezzetli oluyor taviye ederm .
Hala da açım yalnız, noldu bugün bana yaaa
tamam gülsümcüm sabah bildireyim o zaman ben kilomu
akşam fazla çıkılyorum çünkü
ekşik etşin
s leri fare mi yedi noldu
oohhh afiyet olsun dün 3 dilim ekmek bugün koca bi kuzu maşallah soranlarada diyetteyiz :))))
KIZLAR YARIN SABAH BENİM BİRAZ İŞLERİM VAR BURDA OLAMAYABİLİRİM BU HAFTA LİSTEYİ AKŞAMDAN YAPALIMMI ???
dene canım, en azından sağlıklı bişi
form çayı içmekten iyidir
canım yalnız soğuk yeme, ben akşam çıkarıyorum, oda sıcaklığında oluyo yerken
hem bademciklerim hassas bi dönemde hem de sanki soğuk işe yaramıcakmış gibi geliyo bana
kızlar sabahtan beri 2,5 ltyi geçti içtiğim su
hadi bakalım sizlerde içiyosunuz
pınar özellikle de sen
hepiniz için suyunuzu, kızarım walla, küserim bide hepinize
pınar bende öle yiyorum ya bide kırmızı bibere dolduruyorum sonra dilimleyip yiyorum
çok güzel oluyo valla
tamam canım ben erkenden listeyi yaparım ferihan burda olurmusun canım listeyi paylaşıma vermek için yoksa asumana mı söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?