- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #32.501
kızlar bu arada çok alakasız ama ben akşam yemeğimi yazmadım ya
hemen yazayım
1.5 kepçe mercimek çorbası ( kepçe baya küçük)
4 yk kadar pilav
2 yk taze fasülye
1ayran
salata
ekmek yok tabi
zaten bugün 5 dilim ekmek yedim
sonrasında 1 fincan sütlü türk kahvesi ve 5 yarım ceviz
yatmadan da 1 yeşil elma yicem
kızlar herkes 1 bardak su içsin bakim
benden olsun
ya kızlar hani diyetisyene gidicektim ya
bugün tekrar aradım randevu saatini ileriye almak için
hem dedim şu muayne ücrerini de sorayım demez mi diyetisyen
hafta 1 geleceksiniz her gelmeye 40 lira yuh dedim
ayda 160 lira hem de öyle lüks bi hastane değil
ben de vazgeçtim sonra burdan bi abi başka bi hastaneyi önerdi aradım
daha makul bi fiyat hem de diyetisyeni çok iyiymiş
genç bi adam çok ilgili konuştu telefonda
salı gününe randevu aldım
yani canım banada biraz fazla geldi fiyatı işin aslı
canım bende kayınvalidemi götürümştüm özel hastane çok para istedi bizde devlet hastanesine diyabet bölümüne götürdüm onunda şekeri var diyebet doktoru çok güzel bir liste hazırladı kendine şu an çok güzel kilo veriyor ne yapsam acaba onudamı takıma alsam :))))))ya kızlar hani diyetisyene gidicektim ya
evet esracım maşallah diyelim :)slm kızlar görüyorumda herkes burda maşallahh nazar değmesin takımımızaa
esra akşamları yatmadan önce elma ye sabah kalkınca zor yetişiyorsum wc ye :)) bende burçaktan duydum dün akşam yedim gerçekten işe yarıyorkızlar 1 dilim ekmek ve kk peynir domates salatalık ile kahvaltımı yaptım yalnız şu ara biraz tuvalaet sorunum var 1 kaç gündür gitmiyorum önerisi olan varmı kızlar kayısı suyu mu içmedim neler neler ama karnım şişti kaldı böle ne yapcam bilmem
kızlar 1 dilim ekmek ve kk peynir domates salatalık ile kahvaltımı yaptım yalnız şu ara biraz tuvalaet sorunum var 1 kaç gündür gitmiyorum önerisi olan varmı kızlar kayısı suyu mu içmedim neler neler ama karnım şişti kaldı böle ne yapcam bilmem
canım bende kayınvalidemi götürümştüm özel hastane çok para istedi bizde devlet hastanesine diyabet bölümüne götürdüm onunda şekeri var diyebet doktoru çok güzel bir liste hazırladı kendine şu an çok güzel kilo veriyor ne yapsam acaba onudamı takıma alsam :))))))
evet esracım maşallah diyelim :)
esra akşamları yatmadan önce elma ye sabah kalkınca zor yetişiyorsum wc ye :)) bende burçaktan duydum dün akşam yedim gerçekten işe yarıyor
neyse kızlar kayınvalideme gidiyorum akşamüstü gelirim hoşçakalın
ekirüm şenin diyet lişteni bekliyorum şabırşızlıkla ama çokmuş muayene ücreti gerçekten şalı günü yeni diyetişyen için haberlerini bekliyoruz ve diyet liştenide tabiki
kızlar 1 dilim ekmek ve kk peynir domates salatalık ile kahvaltımı yaptım yalnız şu ara biraz tuvalaet sorunum var 1 kaç gündür gitmiyorum önerisi olan varmı kızlar kayısı suyu mu içmedim neler neler ama karnım şişti kaldı böle ne yapcam bilmem
canım biyerde okumuştum içinde sinameki olan form çaylarını 14 günden fazla içmemek gerekiyormuş.allah korusun kolon kanserine neden olabiliyormuşgülsümcüm kayınvalideni takıma alırşan herhafta dereceleri alırız ona göre
şu elmayı bende yapayım her gece bakalım bendede işe yarayacakmı hergün form çayı içmekten helak oldum bıkkınlık geldi iyice
,canım biyerde okumuştum içinde sinameki olan form çaylarını 14 günden fazla içmemek gerekiyormuş.allah korusun kolon kanserine neden olabiliyormuş
canım maşallah baya donanımlısın diyet konularında.ben de elmayı denedim olmadı.sabahları aç karnına incir yiyorum eh işte.bugün akşama döğmeli pırasa yapıcam bağırsaklara çok iyi geliyor.canım yamadan önce 1 tane elma ye
bide bi bardak su iç yatarken
bana çok füaydası oldu, inşallah sana da faydası olur
geçen hafta sonu biliyosunuz cenaze evindeydim
hep kuru beslendim ama akşamları yatmadan bi tane elmamı yedim, okadar kuru beslenmeme rağmen kabızlık yaşamadım hiç ki normalde olsa çatlardım tuvalete çıkamadığım için
bugün bile şu saate kadar 3 kez çıktım desem
metabolizmam coştu walla, nazar değmesin, maşallah bana :)
bu arada öğle yemeğimi de yazayım hemencecik
5 yk dolusu taze fasülye
2 yk pilav
1 diyim çavdar ekmeği
1 ayran
toplamda 3 dilim ekmek yemiş oldum sabahtan beri, 2 dilim daha yerim bugün, spor falan da yapıcam zaten
ha bide evden çıkmadan 2 kuru kayısı ve 5 yarım ceviz yedim :))
tatlı canım çekiyo, bunlarla bastırıyorum bende
işte bu harika burçakcım bence kurallara bir yenişi daha eklenşin hergün herkez birbirine şu içmeyi hatırlatşınkorkuyorum yakında şu içmediğim için böbreklerimden şorun yaşayacağım diye ama napim midem almıyor işte bir çare bulmalıyım bunada :18:
slm kızlar görüyorumda herkes burda maşallahh nazar değmesin takımımızaa
canım bende kayınvalidemi götürümştüm özel hastane çok para istedi bizde devlet hastanesine diyabet bölümüne götürdüm onunda şekeri var diyebet doktoru çok güzel bir liste hazırladı kendine şu an çok güzel kilo veriyor ne yapsam acaba onudamı takıma alsam :))))))
evet esracım maşallah diyelim :)
esra akşamları yatmadan önce elma ye sabah kalkınca zor yetişiyorsum wc ye :)) bende burçaktan duydum dün akşam yedim gerçekten işe yarıyor
neyse kızlar kayınvalideme gidiyorum akşamüstü gelirim hoşçakalın
canım maşallah baya donanımlısın diyet konularında.ben de elmayı denedim olmadı.sabahları aç karnına incir yiyorum eh işte.bugün akşama döğmeli pırasa yapıcam bağırsaklara çok iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?