Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya tabi seneyede aynı şey olacsk ama en azından 4 yaşında olaacak bu süre zarfında bağışıklığı şimdikine göre daha kuvvetli olur herhalde birde o zman Eylül'de veririm dönem başında şimdi biz en salgın ayında başlatmış olduk hiç bu kadarını tahmin etmemiştim

Bağırsak florası için probiyotik, bolca lifli beslenme ve hareket gerek.

kaç kurabiye yedin kurabniye canavarı
Cuma akşamı 4 tepsi pişirdim ay pişti mi ay kuru oldu mu diye her tepsiden 1-2 yedim. Kutulara koydum Cumartesi de ay bekleyince nasıl oldu diye kutulardan 1-2 yedim. Ama kaptanım nasıl bir kalori bombasıysa 10 bin ip atladım 500 gr verebildim :) ki direnç kilom falan değil arada bir yerdeyim normalde bu aktiviteye direk 65 olmalıydım. Gerçi kurabiye yemesem bu kadar ip de atlamazdım. Yine veremezdim belki. Neyse hızlıca 65 olayım da daha altına odaklanmak istiyorum artık..

Bir iki kurabiye yarım kg etmez herhalde ya ama tabi daha yakın olurdun olsun cumaya kadar geçersin bile hedefini bende sabitim bir oynama yok spor yoksa bir değişliklik yok bende her zMnki gibi
Biz sporla vermeye alışık olduğumuz için spor yoksa kilo verme de yok.. ama bence güzel bir şey bu sayede hem hafif hem sağlıklı oluyoruz. Ama ben artık haftada 3 gün spora dönmeliyim. Ya hiç yapmıyorum ya aşırı yapıyorum olmuyor :)

Bende belirgin hiç bir etkisi olmuyor. O yüzden içmeyi bırakınca da bir şey eksikmiş gibi gelmiyor :)

bende cumaya 65 u hedefliyorum

canımö benim yaa kolay gelsin

ben bugun sizler sayesinde daha olumlu psikoljiyle basladim diyete kendimi hic sıkmadan acıkmadan gunu geciyorum ben genelde 4 litreye yakin su iciyorum spor yapamiyorum 3 yasinda buyuk 16 aylik kucuk oglum olunca evde....disari cikip yuruyus yapmak spor yapmak zor ama evde genel halimi hareketli tutmaya calisiyorum.... spor yapmak adina birseyler yapmalıyım ama

Bende Çarşamba perşembe yapacaktım.
Ama Çarşamba akşamı kayınvalideme gideceğiz yemeğe. Yemessem alınır şimdi.
Benim detoks kaldı haftaya.

pc den lesslie yapabilirsin 1 mile 2 mile zamanına göre çocuklarla değişik olabilir bazı bebeler seviyor

pc den lesslie yapabilirsin 1 mile 2 mile zamanına göre çocuklarla değişik olabilir bazı bebeler seviyor
evde internet baglantisi yok cok istiyorum leslie yapmak ama simdilik mümkün degil
ben gecen yil spor niyetine kulakligi takip hareketli sarkilarla dans ediyordum galiba yine yapacagim dansta olsa bana cok iyi gelmisti zinde hissediyordum kendimi

net olan bir yerde telefona indşirip oradan yapabilirsin youtube go ile 1 kere indirmen yeterli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…