- 23 Mart 2016
- 30.829
- 91.913
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.101
Ya tabi seneyede aynı şey olacsk ama en azından 4 yaşında olaacak bu süre zarfında bağışıklığı şimdikine göre daha kuvvetli olur herhalde birde o zman Eylül'de veririm dönem başında şimdi biz en salgın ayında başlatmış olduk hiç bu kadarını tahmin etmemiştimAlmak çözüm değil başlamışken devam et benceCherry Mom seneye baştan aynısını yaşayacaksın. Benim oğlumda çok hasta olmazdı. Kreş e başladı inan ki nerdeyse her ay röntgene soktular çocuğu şimdi bünye taş
Bağırsak florası için probiyotik, bolca lifli beslenme ve hareket gerek.Form çayların bende çokk kötü etksi oluyor bıraktığım anda müthiş bir gaz sıkışması ve kabızlık yaşıyorum yani bende form Çay sadece geçici bir süreç bıraktığında acısı katlanarak çıkıyor
Cuma akşamı 4 tepsi pişirdim ay pişti mi ay kuru oldu mu diye her tepsiden 1-2 yedim. Kutulara koydum Cumartesi de ay bekleyince nasıl oldu diye kutulardan 1-2 yedim. Ama kaptanım nasıl bir kalori bombasıysa 10 bin ip atladım 500 gr verebildim :) ki direnç kilom falan değil arada bir yerdeyim normalde bu aktiviteye direk 65 olmalıydım. Gerçi kurabiye yemesem bu kadar ip de atlamazdım. Yine veremezdim belki. Neyse hızlıca 65 olayım da daha altına odaklanmak istiyorum artık..kaç kurabiye yedin kurabniye canavarı
Biz sporla vermeye alışık olduğumuz için spor yoksa kilo verme de yok.. ama bence güzel bir şey bu sayede hem hafif hem sağlıklı oluyoruz. Ama ben artık haftada 3 gün spora dönmeliyim. Ya hiç yapmıyorum ya aşırı yapıyorum olmuyor :)Bir iki kurabiye yarım kg etmez herhalde ya ama tabi daha yakın olurdun olsun cumaya kadar geçersin bile hedefini bende sabitim bir oynama yok spor yoksa bir değişliklik yok bende her zMnki gibi
Bende belirgin hiç bir etkisi olmuyor. O yüzden içmeyi bırakınca da bir şey eksikmiş gibi gelmiyor :)Form çayların bende çokk kötü etksi oluyor bıraktığım anda müthiş bir gaz sıkışması ve kabızlık yaşıyorum yani bende form Çay sadece geçici bir süreç bıraktığında acısı katlanarak çıkıyor
Hemen uykuya geçsen daha az yorulursun ama sen uyumaya başlayacakken yeniden kalkmış EmreSağol kuzum 3 de uyudu 5 de uyandı 6 da geri uyudu 8 de uyandı 8.30 uyudu 9.30 da uyandıne hallerde uyukladım bilemezsin en son yerde yatıyordum
bende cumaya 65 u hedefliyorumCuma akşamı 4 tepsi pişirdim ay pişti mi ay kuru oldu mu diye her tepsiden 1-2 yedim. Kutulara koydum Cumartesi de ay bekleyince nasıl oldu diye kutulardan 1-2 yedim. Ama kaptanım nasıl bir kalori bombasıysa 10 bin ip atladım 500 gr verebildim :) ki direnç kilom falan değil arada bir yerdeyim normalde bu aktiviteye direk 65 olmalıydım. Gerçi kurabiye yemesem bu kadar ip de atlamazdım. Yine veremezdim belki. Neyse hızlıca 65 olayım da daha altına odaklanmak istiyorum artık..
7. kattan 4 kere indim 3 kere 3. kata çıktım indim şimdilik bu kadar bakalım akşama kadar ne olacakValla süper olur kaptanım merdiven in çıkda yapabilirsiniz hareket harekettir :)
Estafurullah kaptanım.valla inşallah olur bu sabah tartıldım 81,6 idi gerçi wc ye falan çıkamadım ama hedfim kesin 80 artık sen ve hocam öyle uygun görmüş
canımö benim yaa kolay gelsinCuma akşamı 4 tepsi pişirdim ay pişti mi ay kuru oldu mu diye her tepsiden 1-2 yedim. Kutulara koydum Cumartesi de ay bekleyince nasıl oldu diye kutulardan 1-2 yedim. Ama kaptanım nasıl bir kalori bombasıysa 10 bin ip atladım 500 gr verebildim :) ki direnç kilom falan değil arada bir yerdeyim normalde bu aktiviteye direk 65 olmalıydım. Gerçi kurabiye yemesem bu kadar ip de atlamazdım. Yine veremezdim belki. Neyse hızlıca 65 olayım da daha altına odaklanmak istiyorum artık..
Bende Çarşamba perşembe yapacaktım.Benim tarti sabit, bugün yarın hurma detoksunu yapicamCherry Mom ben de seninkine benzer buldum. Düşük yağ yükle karb var ama toplam kalorisi az. Bir umut hurma mucizesi olursa verebilirim yoksa bu tip yüksek karb beslenmek bende ise yaramıyor. Neyse göreceğiz.
pc den lesslie yapabilirsin 1 mile 2 mile zamanına göre çocuklarla değişik olabilir bazı bebeler seviyorben bugun sizler sayesinde daha olumlu psikoljiyle basladim diyete kendimi hic sıkmadan acıkmadan gunu geciyorum ben genelde 4 litreye yakin su iciyorum spor yapamiyorum 3 yasinda buyuk 16 aylik kucuk oglum olunca evde....disari cikip yuruyus yapmak spor yapmak zor ama evde genel halimi hareketli tutmaya calisiyorum.... spor yapmak adina birseyler yapmalıyım ama
evde internet baglantisi yok cok istiyorum leslie yapmak ama simdilik mümkün degilpc den lesslie yapabilirsin 1 mile 2 mile zamanına göre çocuklarla değişik olabilir bazı bebeler seviyor
net olan bir yerde telefona indşirip oradan yapabilirsin youtube go ile 1 kere indirmen yeterli olurevde internet baglantisi yok cok istiyorum leslie yapmak ama simdilik mümkün degil
ben gecen yil spor niyetine kulakligi takip hareketli sarkilarla dans ediyordum galiba yine yapacagim dansta olsa bana cok iyi gelmisti zinde hissediyordum kendimi
Sen de istikrarlısın hiç kendini kötülemeAl benden de o kadar
bu iyi olur interneti olan yerde indirip yapabilirimnet olan bir yerde telefona indşirip oradan yapabilirsin youtube go ile 1 kere indirmen yeterli olur
Kesinlikle öğle uykularında flann yapabilirsin veya akşam erken uyuyorlarsa onlar yattıktan sonra. Yarım saat ile başlarsın sonra 2 mil 3 mil vakit buldukça artttırırsınbu iyi olur interneti olan yerde indirip yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?