- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.081
Ben de onlara pek takılmam.. önemsediğim birisi ise sen neden öyle yaptın ki derim önemsemiyorsam zaten ne yaptığını da fark etmemişimdir :)Ben de takıntılıyım ama hiç böyle şeylere değilo şimdi bana neden böyle dedi ki, niye beni kırdı ki, hadi kırdı niye kırdığını farketmedi ki kendimi üzüp durmaya takıntılıyım azcık takıntımın yönü değişse keşke
Evet anneme söyledim bu son özellikle mi yapıyorsun diye bu arada bu hafya regl olmam gerekiyor ama olmadım ondan da olabilir pkos hastasıyım kiloyu çok etkiliyor bilirsinizAnnnen yanında olmasaydı olabilirdi :))) iyi ama ya 2 gün için öyle düşün az çok demeyelim böyle böyle aylar içinde onlar büyük kilolar olacak
Önemsediğim insanlara da diyemiyorum ben öyle oturup ağlıyorumBen de onlara pek takılmam.. önemsediğim birisi ise sen neden öyle yaptın ki derim önemsemiyorsam zaten ne yaptığını da fark etmemişimdir :)
Evet anneme söyledim bu son özellikle mi yapıyorsun diye bu arada bu hafya regl olmam gerekiyor ama olmadım ondan da olabilir pkos hastasıyım kiloyu çok etkiliyor bilirsiniz
Günaydin mutlu sabahlar ilk kilo bildirimi benden gelsin.
Cuma 88.80kg
Pazartesi 88.00kg
Eki Görüntüle 2573124
Mezun oldun ama bakalım ne kadar mezun oldun test ediyoruz :)Pogca bazlama kuymak kömbe benimi sunuyorsunuz ya, bak yapar yerim donemem sonra karismam.atiyimmi yapip ta ha atiyimmi
Sen niye su içmedin canım ben o kısmı kaçırdım.. ben gece defalarca su içiyorum ne olacak ki zaten sabaha kadar çıkıyor :)Gece dayanamadim ictim canim... belki icmeseydim ucundan 87 yi görürdüm. benim normal kilom 82 83kg arasi. Hormon tedavisi gördüm oyüzden 94e çıktım. Oyüzden muhtemelen 83kg ya kadar sporsuz rahat düser sonrasinda spor şart
Tebrikler canımGünaydınlar.
Herkese mutlu haftalar.
Ben cumaya göre -400 Gr.
Kaynana ödemi sendeki :)Maşallah
Ben dun eksideydim bugün artıdayım
Ben Yeşilçayı gece yatmadan içiyorum çünkü gündüz içersem baş ağrısından kafamı kaldıramıyorum. Gün boyu çay kahve içiyorum ama şekersiz içtiğim için sorun olmuyor.Bu Arada Arkadaşlar aranızda bitki çayı içen var mı yani ben yeşil çay içmek istiyorum Ama ne zaman tüketmeliyim sabah Kahvaltıdan sonra mı çayı ve kahveyi aşırı şekerli içen biriyim Ben ekmek de çok yiyordum ama şimdi bir dilim ekmek yemeye çalışacağım ve Çayı da şekersiz içeceğim
Bence kesinlikle olacaktır..valla inşallah olur bu sabah tartıldım 81,6 idi gerçi wc ye falan çıkamadım ama hedfim kesin 80 artık sen ve hocam öyle uygun görmüş
Bence azar azar atlayabilirsin. Baktın ki sorun yok arttırırsın kaptanım.bende günde 500 ile başlasam çok olur mu acaba ctesi pazar yürüyüş yapamadım büyük oğlan hastaydı acilde serum falan verildi
Tebrikler canım gayet iyi geçmiş haftasonuTartı bildirimi kızlar okumak epey zamanımı aldı mesajları 106.7 çıktım sabah yalnız telefonum 300 gram denemelerle anlamış oldum bırakıyorum 106.7 elime alıyorum 107.2
Cherry Mom canım dün akşam 30 dk jessica yapmıştım yazdın mı spor önemli az da olsa puan yazılsın takım için
Kesinlikle en iyisi. Her şeyden önemlisi kendi yaşamını sürdürebilmesi ile alakalı. Benim bu işlerde en büyük destekçim eşim. Ondan çok şey öğrenmişimdir :)ben yaptırıyorum oğlanlara temizlik de yemek de alışsınla valla
Ya hepimizde bazı arıza yönler var sonuçta. sen ağlama ama yine hobi olarak tak ne olacak :)Önemsediğim insanlara da diyemiyorum ben öyle oturup ağlıyorumgerisi beni de ilgilendirmiyo zaten de bende iletişim eksikliği var galibası
İnsülin direncinin %80 nedeni Pko zaten. İkisinin birlikte olması neredeyse kaçınılmazBendede pko ve insilün direnci var
SüpersinSelam kızlar
Ancak yazabiliyorum. Cuma-cumartesi çokça kurabiye yiyip 10 bin ip atlayarak tamamladığım haftasonundan sonra kilo bildirimim.. cuma hedefimi yakalamak için kaldı 500 gr :)
Aynı bende deBendede pko ve insilün direnci var
İsminin altında gözüken yeri mi diyorsun canım ?Arkadaşlar bir şey soracağım Bu boyunuzu ve kilonuzu yazdığımız bir sticker gibi bir şey var mı altta gözüken önceden varmış sanirim
Kurabiye yemeseydim hedefe ulaşırdım belki de :) artık Cuma’ya gelecek o hedef; biraz ip biraz cardiolarla ulaşacağım :)Süpersin
kaç kurabiye yedin kurabniye canavarıKurabiye yemeseydim hedefe ulaşırdım belki de :) artık Cuma’ya gelecek o hedef; biraz ip biraz cardiolarla ulaşacağım :)
tebrikler canım gayet iyi gitmiş haftasonu
Mezun oldun ama bakalım ne kadar mezun oldun test ediyoruz :)
Sen niye su içmedin canım ben o kısmı kaçırdım.. ben gece defalarca su içiyorum ne olacak ki zaten sabaha kadar çıkıyor :)
Tebrikler canım
Kaynana ödemi sendeki :)
Ben Yeşilçayı gece yatmadan içiyorum çünkü gündüz içersem baş ağrısından kafamı kaldıramıyorum. Gün boyu çay kahve içiyorum ama şekersiz içtiğim için sorun olmuyor.
Bence kesinlikle olacaktır..
Bence azar azar atlayabilirsin. Baktın ki sorun yok arttırırsın kaptanım.
Tebrikler canım gayet iyi geçmiş haftasonu
Kesinlikle en iyisi. Her şeyden önemlisi kendi yaşamını sürdürebilmesi ile alakalı. Benim bu işlerde en büyük destekçim eşim. Ondan çok şey öğrenmişimdir :)
Ya hepimizde bazı arıza yönler var sonuçta. sen ağlama ama yine hobi olarak tak ne olacak :)
İnsülin direncinin %80 nedeni Pko zaten. İkisinin birlikte olması neredeyse kaçınılmaz
Bir iki kurabiye yarım kg etmez herhalde ya ama tabi daha yakın olurdun olsun cumaya kadar geçersin bile hedefini bende sabitim bir oynama yok spor yoksa bir değişliklik yok bende her zMnki gibiKurabiye yemeseydim hedefe ulaşırdım belki de :) artık Cuma’ya gelecek o hedef; biraz ip biraz cardiolarla ulaşacağım :)
Valla süper olur kaptanım merdiven in çıkda yapabilirsiniz hareket harekettir :)kızlar ankarada kar yağışı olunca öğleyin dışarıda ancak 5000 adım atabildim eve gidene kadar işyerinde koridorda 10000 adıma tamamlamayı düşünüyorum becerebilirmiyim bilmiyorum ama niyetim akşam da koşu bandında 20-30 dk zaman geçirmek
Al benden de o kadarBen de takıntılıyım ama hiç böyle şeylere değilo şimdi bana neden böyle dedi ki, niye beni kırdı ki, hadi kırdı niye kırdığını farketmedi ki kendimi üzüp durmaya takıntılıyım azcık takıntımın yönü değişse keşke
EşimKim yapıyor bunu sana anlamadim kv mi rsin mi ayy sinir oldum sabah sabah
Form çayların bende çokk kötü etksi oluyor bıraktığım anda müthiş bir gaz sıkışması ve kabızlık yaşıyorum yani bende form Çay sadece geçici bir süreç bıraktığında acısı katlanarak çıkıyorİnşallah bakalim kabizlik için doğadan kayısılı form cay öneririm faydası oluyor canım aksam 1 fincan yada sabah icebilirsin
Sağol kuzum 3 de uyudu 5 de uyandı 6 da geri uyudu 8 de uyandı 8.30 uyudu 9.30 da uyandıAllah yardımcın olsun canım. Emre de çabucak toparlanır inşallah
Bu yorgunlukla sen de bitap düştün.
Yaa sen hafta sonu ne yapıyorsun işin sırrı neGünaydin mutlu sabahlar ilk kilo bildirimi benden gelsin.
Cuma 88.80kg
Pazartesi 88.00kg
Eki Görüntüle 2573124
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?