Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de onlara pek takılmam.. önemsediğim birisi ise sen neden öyle yaptın ki derim önemsemiyorsam zaten ne yaptığını da fark etmemişimdir :)

Annnen yanında olmasaydı olabilirdi :))) iyi ama ya 2 gün için öyle düşün az çok demeyelim böyle böyle aylar içinde onlar büyük kilolar olacak
Evet anneme söyledim bu son özellikle mi yapıyorsun diye bu arada bu hafya regl olmam gerekiyor ama olmadım ondan da olabilir pkos hastasıyım kiloyu çok etkiliyor bilirsiniz

Ben de onlara pek takılmam.. önemsediğim birisi ise sen neden öyle yaptın ki derim önemsemiyorsam zaten ne yaptığını da fark etmemişimdir :)
Önemsediğim insanlara da diyemiyorum ben öyle oturup ağlıyorum gerisi beni de ilgilendirmiyo zaten de bende iletişim eksikliği var galibası

Günaydin mutlu sabahlar ilk kilo bildirimi benden gelsin.
Cuma 88.80kg
Pazartesi 88.00kg
Eki Görüntüle 2573124

tebrikler canım gayet iyi gitmiş haftasonu
Pogca bazlama kuymak kömbe benimi sunuyorsunuz ya, bak yapar yerim donemem sonra karismam.atiyimmi yapip ta ha atiyimmi
Mezun oldun ama bakalım ne kadar mezun oldun test ediyoruz :)
Sen niye su içmedin canım ben o kısmı kaçırdım.. ben gece defalarca su içiyorum ne olacak ki zaten sabaha kadar çıkıyor :)
Günaydınlar.
Herkese mutlu haftalar.
Ben cumaya göre -400 Gr.
Tebrikler canım
Maşallah
Ben dun eksideydim bugün artıdayım
Kaynana ödemi sendeki :)
Ben Yeşilçayı gece yatmadan içiyorum çünkü gündüz içersem baş ağrısından kafamı kaldıramıyorum. Gün boyu çay kahve içiyorum ama şekersiz içtiğim için sorun olmuyor.
valla inşallah olur bu sabah tartıldım 81,6 idi gerçi wc ye falan çıkamadım ama hedfim kesin 80 artık sen ve hocam öyle uygun görmüş
Bence kesinlikle olacaktır..
bende günde 500 ile başlasam çok olur mu acaba ctesi pazar yürüyüş yapamadım büyük oğlan hastaydı acilde serum falan verildi
Bence azar azar atlayabilirsin. Baktın ki sorun yok arttırırsın kaptanım.
Tebrikler canım gayet iyi geçmiş haftasonu
ben yaptırıyorum oğlanlara temizlik de yemek de alışsınla valla
Kesinlikle en iyisi. Her şeyden önemlisi kendi yaşamını sürdürebilmesi ile alakalı. Benim bu işlerde en büyük destekçim eşim. Ondan çok şey öğrenmişimdir :)
Önemsediğim insanlara da diyemiyorum ben öyle oturup ağlıyorum gerisi beni de ilgilendirmiyo zaten de bende iletişim eksikliği var galibası
Ya hepimizde bazı arıza yönler var sonuçta. sen ağlama ama yine hobi olarak tak ne olacak :)
Bendede pko ve insilün direnci var
İnsülin direncinin %80 nedeni Pko zaten. İkisinin birlikte olması neredeyse kaçınılmaz

Evet canim pko +insilün direnci +kilo kısır döngü

Kurabiye yemeseydim hedefe ulaşırdım belki de :) artık Cuma’ya gelecek o hedef; biraz ip biraz cardiolarla ulaşacağım :)
Bir iki kurabiye yarım kg etmez herhalde ya ama tabi daha yakın olurdun olsun cumaya kadar geçersin bile hedefini bende sabitim bir oynama yok spor yoksa bir değişliklik yok bende her zMnki gibi

Valla süper olur kaptanım merdiven in çıkda yapabilirsiniz hareket harekettir :)

İnşallah bakalim kabizlik için doğadan kayısılı form cay öneririm faydası oluyor canım aksam 1 fincan yada sabah icebilirsin
Form çayların bende çokk kötü etksi oluyor bıraktığım anda müthiş bir gaz sıkışması ve kabızlık yaşıyorum yani bende form Çay sadece geçici bir süreç bıraktığında acısı katlanarak çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…