- 23 Mart 2016
- 30.829
- 91.913
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.121
Ah canım dikkat et ayaklarını sıcak tutman lazım direk karnına vurur ağrısıTek işe geldiğim günde yağmura yakalandım botlarımın azizliğine uğradım tüm gündür donuyorum
Olsun hocam haftaya yaaprsın bu hafta olabildiğince diyetine dikkat et yeter zaten şimdiden güzel eksidesin üstüne ne koyarsan karBende Çarşamba perşembe yapacaktım.
Ama Çarşamba akşamı kayınvalideme gideceğiz yemeğe. Yemessem alınır şimdi.
Benim detoks kaldı haftaya.
Vurdu bile üstten su aldı nasıl olduğunu idrak edemediğim bi şekildeAh canım dikkat et ayaklarını sıcak tutman lazım direk karnına vurur ağrısı
Yaa sen hafta sonu ne yapıyorsun işin sırrı ne
Valla bende şikâyetçi değilim seviyorm spor yapmayı yeterki vakit ve azıcık enerjim olsunBiz sporla vermeye alışık olduğumuz için spor yoksa kilo verme de yok.. ama bence güzel bir şey bu sayede hem hafif hem sağlıklı oluyoruz. Ama ben artık haftada 3 gün spora dönmeliyim. Ya hiç yapmıyorum ya aşırı yapıyorum olmuyor :)
Ay canım eve geçtin mi ayağın ıslak ıslak bekletme öyleVurdu bile üstten su aldı nasıl olduğunu idrak edemediğim bi şekilde
Hmmm demek ki kısa sürede aldığın fos bir kilo olduğu için şimdi anladım diyorm sporsuz ne güzel veriyor maşallahKuzum ben bundan 2 3 ay önce 83 84kg ydum. Hormon ilaclari kullandim biranda 94 95kg ya ciktim oyüzden simdi 84kg ya kadar hizli gider.önemli olan 84kg dan sonrasi spor şart. hafta sonu olayinida hic anlayamadim hafta sonu 2 3 günde 1 kg gidiyor hafta ici ayni seyleri yaptigim halde 4 5 günde 100gr 200gr gidiyor.
ben bugun sizler sayesinde daha olumlu psikoljiyle basladim diyete kendimi hic sıkmadan acıkmadan gunu geciyorum ben genelde 4 litreye yakin su iciyorum spor yapamiyorum 3 yasinda buyuk 16 aylik kucuk oglum olunca evde....disari cikip yuruyus yapmak spor yapmak zor ama evde genel halimi hareketli tutmaya calisiyorum.... spor yapmak adina birseyler yapmalıyım ama
Hmmm demek ki kısa sürede aldığın fos bir kilo olduğu için şimdi anladım diyorm sporsuz ne güzel veriyor maşallah
Ama evet o hafta sonunda bişey var
Yoldayım yarım saate ancak gidebilcemAy canım eve geçtin mi ayağın ıslak ıslak bekletme öyle
Yazın mantıklı olabilirde kışın terlemiyoruz durduğumuz yerde kilosuda 69 çünkü .. banada fazla geldi ben ortalama 3 içiyorum içmezsem dudaklarımı yalamaya başlıyorm :)))Canim 4litre su da çok fazla böbreklerini yorarsin. Su zehirlenmesi diye birsey var ayrica fazla su tüketildiginde o su beyne gidip komaya sokarmis.
Leslie indir canım.evde internet baglantisi yok cok istiyorum leslie yapmak ama simdilik mümkün degil
ben gecen yil spor niyetine kulakligi takip hareketli sarkilarla dans ediyordum galiba yine yapacagim dansta olsa bana cok iyi gelmisti zinde hissediyordum kendimi
Ooooo regli birde süpersin yaa cumayı boşver artıkBu hafta regliyim bakalim cumaya ne cikicam.bu hafta sonu _800gr cumaya 100gr gider herhalde
Yoldayım yarım saate ancak gidebilcem
Sana diyorum da stepperim kenarda duruyo,ziplayinca bacagim batıyor,havada yagisli yuruyemiyorum napicam ben ya.biri beni leslie icin itekleyiversin hic canim istemiyo õs halim yok sabahtan isim cok ufff.Bide spor olsa tarti nasil gulumseyecek sanao eliptigi bosunami aldin 5 dk 5 dkdir.
AynenOh ayağına geçmiştir o iyice eve gidince sıcak su torbası yada sıcak havlu koy ayağının altına canım umarım hastalıksız atlatırsın
Hamilelikte ayaklar üşüyünce idrar yolu enfeksiyonu riski de oluyormuş ben de 3 aylık hamileyken buzda balığa gitmiştim sonra kontrolde çıktı antibiyotik kullandım. Ayaklarını kalorifere dayayıp ısıtabilirsen ve coraplari değiştirebilirsen sorun olmaz.Vurdu bile üstten su aldı nasıl olduğunu idrak edemediğim bi şekilde
Yazın mantıklı olabilirde kışın terlemiyoruz durduğumuz yerde kilosuda 69 çünkü .. banada fazla geldi ben ortalama 3 içiyorum içmezsem dudaklarımı yalamaya başlıyorm :)))
Sana odev verelimmmi haddim olmayarak.pazartesi carsamba cuma ip,sali persembe yuruyus haftasonu dinlen nasil olurBiz sporla vermeye alışık olduğumuz için spor yoksa kilo verme de yok.. ama bence güzel bir şey bu sayede hem hafif hem sağlıklı oluyoruz. Ama ben artık haftada 3 gün spora dönmeliyim. Ya hiç yapmıyorum ya aşırı yapıyorum olmuyor :)
Ooooo regli birde süpersin yaa cumayı boşver artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?