Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende Çarşamba perşembe yapacaktım.
Ama Çarşamba akşamı kayınvalideme gideceğiz yemeğe. Yemessem alınır şimdi.
Benim detoks kaldı haftaya.
Olsun hocam haftaya yaaprsın bu hafta olabildiğince diyetine dikkat et yeter zaten şimdiden güzel eksidesin üstüne ne koyarsan kar

Yaa sen hafta sonu ne yapıyorsun işin sırrı ne

Kuzum ben bundan 2 3 ay önce 83 84kg ydum. Hormon ilaclari kullandim biranda 94 95kg ya ciktim oyüzden simdi 84kg ya kadar hizli gider.önemli olan 84kg dan sonrasi spor şart. hafta sonu olayinida hic anlayamadim hafta sonu 2 3 günde 1 kg gidiyor hafta ici ayni seyleri yaptigim halde 4 5 günde 100gr 200gr gidiyor.

Valla bende şikâyetçi değilim seviyorm spor yapmayı yeterki vakit ve azıcık enerjim olsun
Senin evet artık düzenli bir programa geçmen lazım canım yorucu oluyordur böyle aşırı spor yapmak. Düzene oturtursan rutine alışıp öyle gidersin

Hmmm demek ki kısa sürede aldığın fos bir kilo olduğu için şimdi anladım diyorm sporsuz ne güzel veriyor maşallah
Ama evet o hafta sonunda bişey var

Canim 4litre su da çok fazla böbreklerini yorarsin. Su zehirlenmesi diye birsey var ayrica fazla su tüketildiginde o su beyne gidip komaya sokarmis.

Hmmm demek ki kısa sürede aldığın fos bir kilo olduğu için şimdi anladım diyorm sporsuz ne güzel veriyor maşallah
Ama evet o hafta sonunda bişey var

Bu hafta regliyim bakalim cumaya ne cikicam.bu hafta sonu _800gr cumaya 100gr gider herhalde

Canim 4litre su da çok fazla böbreklerini yorarsin. Su zehirlenmesi diye birsey var ayrica fazla su tüketildiginde o su beyne gidip komaya sokarmis.
Yazın mantıklı olabilirde kışın terlemiyoruz durduğumuz yerde kilosuda 69 çünkü .. banada fazla geldi ben ortalama 3 içiyorum içmezsem dudaklarımı yalamaya başlıyorm :)))

Leslie indir canım.
Ben indirdim. O şekilde yapıyorum.

Bide spor olsa tarti nasil gulumseyecek sanao eliptigi bosunami aldin 5 dk 5 dkdir.
Sana diyorum da stepperim kenarda duruyo,ziplayinca bacagim batıyor,havada yagisli yuruyemiyorum napicam ben ya.biri beni leslie icin itekleyiversin hic canim istemiyo õs halim yok sabahtan isim cok ufff. balpamuk

Vurdu bile üstten su aldı nasıl olduğunu idrak edemediğim bi şekilde
Hamilelikte ayaklar üşüyünce idrar yolu enfeksiyonu riski de oluyormuş ben de 3 aylık hamileyken buzda balığa gitmiştim sonra kontrolde çıktı antibiyotik kullandım. Ayaklarını kalorifere dayayıp ısıtabilirsen ve coraplari değiştirebilirsen sorun olmaz.

Yazın mantıklı olabilirde kışın terlemiyoruz durduğumuz yerde kilosuda 69 çünkü .. banada fazla geldi ben ortalama 3 içiyorum içmezsem dudaklarımı yalamaya başlıyorm :)))

Benim eski calistigim yerde bir abla vardi ida fazla iciyordu sonra doktoru su diyeti yaptirdi.
Yudum yudum iciyordu suyu.

Sana odev verelimmmi haddim olmayarak.pazartesi carsamba cuma ip,sali persembe yuruyus haftasonu dinlen nasil olur

Ooooo regli birde süpersin yaa cumayı boşver artık

Ayy masallah de kuzum hazirana 65kg olmam lazim tüp bebek tedavisine başlicam. Ben önümüzdeki 1 2 yil byralardayim yani. Tedavude yine kilo aliniyor hamile kalincada ben 25kg garanti aliyorum. Bu takimin demirbasi olmaya geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…