- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.141
Süpersin canımGünaydin mutlu sabahlar ilk kilo bildirimi benden gelsin.
Cuma 88.80kg
Pazartesi 88.00kg
Eki Görüntüle 2573124
Pogca bazlama kuymak kömbe benimi sunuyorsunuz ya, bak yapar yerim donemem sonra karismam.atiyimmi yapip ta ha atiyimmi
Çok iyi canım tebriklerGünaydınlar.
Herkese mutlu haftalar.
Ben cumaya göre -400 Gr.
Geçmiş olsun kaptanım.bende günde 500 ile başlasam çok olur mu acaba ctesi pazar yürüyüş yapamadım büyük oğlan hastaydı acilde serum falan verildi
Ben mesafe koyuyorum artık eskisi kadar takılmıyorum. Sen de öyle yap boşverÖnemsediğim insanlara da diyemiyorum ben öyle oturup ağlıyorumgerisi beni de ilgilendirmiyo zaten de bende iletişim eksikliği var galibası
He ya ben de merak ediyorum.Yaa sen hafta sonu ne yapıyorsun işin sırrı ne
Aman aman canım hassas dönemlerdesin dikkat et.Vurdu bile üstten su aldı nasıl olduğunu idrak edemediğim bi şekilde
BiKuzum ben bundan 2 3 ay önce 83 84kg ydum. Hormon ilaclari kullandim biranda 94 95kg ya ciktim oyüzden simdi 84kg ya kadar hizli gider.önemli olan 84kg dan sonrasi spor şart. hafta sonu olayinida hic anlayamadim hafta sonu 2 3 günde 1 kg gidiyor hafta ici ayni seyleri yaptigim halde 4 5 günde 100gr 200gr gidiyor.
Leylimm haydi kalk üşenme. Mezuniyetin ilk haftasında kaytarma haydi walk walk walkSana diyorum da stepperim kenarda duruyo,ziplayinca bacagim batıyor,havada yagisli yuruyemiyorum napicam ben ya.biri beni leslie icin itekleyiversin hic canim istemiyo õs halim yok sabahtan isim cok ufff. @balpamuk
Tamam süper olur ip sayısı ve yürüyüş süresi de verebilir misin canım ? Bir de koşu bandım henüz gelmedi bu eve hava yağmurlu değilse dışarıda yürümeyi seviyorum ama yağmur varsa evde kalacağım o zamanlar yürüyüş yerine cardio yapabilir miyim :) hemen ödevi esnetmeye başladım baksanaSana odev verelimmmi haddim olmayarak.pazartesi carsamba cuma ip,sali persembe yuruyus haftasonu dinlen nasil olur
Hepsini vereceğim diye zilyon kere zıpladım
Hosbuldum teşekkür ederim evet verip kurtulmak lazımHoşgeldiniz,salmayiz merak etme sürüne sürüne vericez bu yaglari ,burdayiz insallah sabir ve kararlılıkla
Hosbuldum canım evet bende gözümde büyütmemeye çalışıyorum :) olacak inşallahhoşgeldin tatlım aramıza istediğin kilo dikkat edersen vermesi zor bir kilo değil hazirana kadar
Günah ya kv nin mi etkisinde acaba canım
Hmmm faydaediyo diye yazayım dedim. Kabızlık çok Zor benim hep var o sorunForm çayların bende çokk kötü etksi oluyor bıraktığım anda müthiş bir gaz sıkışması ve kabızlık yaşıyorum yani bende form Çay sadece geçici bir süreç bıraktığında acısı katlanarak çıkıyor
Genellikle gün bitimi yeme içme spor faslı bitince yapıyoruz. Belirli bi saat yok yani canım. Müsait olduğun bi zaman paylaşabilirsinArkadaşlar merhaba Bugün yediklerimizi şimdi paylaşsak olur mu yaptıklarımıza Belirli bir saati var mı
Artık öğle yapıcam Esracım.Olsun hocam haftaya yaaprsın bu hafta olabildiğince diyetine dikkat et yeter zaten şimdiden güzel eksidesin üstüne ne koyarsan kar
Yok yok tamamen kendi huyuGünah ya kv nin mi etkisinde acaba canım
O da olacak bir hafta geç olsun ne yapalım oladabilir bu arada zaten 89 un ensesindesin:))Artık öğle yapıcam Esracım.
Bu hafta 89.9 u görmek istiyordum.
Ama detoks yapmasssm zor
İyileşemedin mi yine mi hasta oluyosunIyi aksamlar kuzular erkenden menümu yazayim karnim ağriyor erkenden yatiyim diyorum.
Sabah 1parca peynir 7 zeytin 1dilim ekmek 2 t.kasigi salca sos 1cay kasigi tereyagi çay
Ara limonlu yesilcay
Ögle 1tabak karnibahar 1 parca peynir 1 dilim ekmek
Ara 2 si bir arada kahve
Aksam 2 salatalik 1 domates söğüs 1bardak cay
2.5litre suCherry Mom
İyileşemedin mi yine mi hasta oluyosungeçmiş olsun
Papatya çayı iyi geliyo evde varsa hem söktürücü özelliği de varYok kuzum bu seferde regli oldum cok fena agrili geciyor. Sanki karnimin ici düğüm düğüm olmus gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?