Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bide spor olsa tarti nasil gulumseyecek sanao eliptigi bosunami aldin 5 dk 5 dkdir.
Nasıl da tatlı tatlı gömmüşsün beni leylicim Valla doğru söylüyorsun, eliptiği boşuna mı aldım! Yapacağım yapacağım. Güç-kuvvet diliyorum
Bugün diyetisyene gittim listemi iyice kıstı. Ölümcül noktadayım diyette bu hafta bakalım ne olacak

Canım menü güzel.
Ceviz çok geldi.
Ya da yanlış anladım.
1 çay bardağı çok geldi.

Bugünkü menümü de hemen yazayım. Sabah diyetisyene 11.00’da gittiğim için kahvaltı yapamadım sdece kahve içtim.
Öğlen:
-3 köfte, salata
-1 kepçe çorba

Ara:
-2 tk fıstık ezmesi
-1 muz

Akşam: (akşam yemeği saatimi kaçırdığım ve geç saate kaldığım için böyle geçiştirdim. Yarın düzenli liateme başlayacağım.)

-2 buğday patlağı (yuvarlak eti formdan)
-1 kk beyaz peynir
-yeşillik

Merhaba grup şahane! Emeklerinize sağlık ama sanırım 1 2 kg için aranıza giremiyorum
Merhaba hoşgeldin
Bir kaç kilo ile listeye giremezsin ama grubumuzda liste dışı bulunmak da mümkün. Her gün menü paylaşıp spor listelerinde yer alıp yarışabilirsin ve ideal kilola gelebilirsin. Ben de şu an liste dışıyım ama buradayım :)

Oo şahane gidiyorsun canım tebrik ederim 60dı değil mi diyetisyenle hedefiniz ?

Canım ben baktım yemek çok oldu.
Hemen daha kaynarken kavanoza koyuyorum.
Kapağını kapatıp ters çeviriyorum.
Kapak yapışsın diye.
Konserve mantığı.
Bir kaç gün arayla yiyiyorum.
Nacizane fikrim.
Yanlış anlama canım.
Ben de çalışıyorum.
Benim kızlar seninkiletden büyüktür.
Biri 6 biri 12 yaşında.
6 yaşında olan 1. Sınıf.

Benimki daha 18 aylık o yiyemez gaz yapar eşimle yeriz diye planlamıştım yarın annem babam geliyo biter yarın inşallah ama fikir güzel. Bir de ben yaparken önce ıslatıyorum ilk suyunu döküyorum öyle gaz yapmıyor pek

Bomba menüm ve ben
Kahvaltı
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 ç.k reçel
2 zeytin
3 ceviz
Aralar
1 dilim kek
1 kurabiye
1 mandalina
Akşam
2 dilim ekmek
Sardalya ve istavrit balık
Salata
2 lt su
Bugün misafirde vardı geç oldu spor yapamayacağım artık 300 ip atlayacağım yatmadan once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…