- 23 Mart 2016
- 30.857
- 91.961
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.201
Ay canım canın istediyse şimdi yap ne olacak gayet hafif iyi gelir güzel uyursunBugün aklımdan cacık geçirmiştimsende görünce daha bi heveslendim yarın ben de yapayım bari
Nasıl da tatlı tatlı gömmüşsün beni leylicimBide spor olsa tarti nasil gulumseyecek sanao eliptigi bosunami aldin 5 dk 5 dkdir.
Canım menü güzel.İyi akşamlar ilk menumu yazayım
06.01.2020
Sabah 7:00
2 yumurta 1 domates roka 1 salatalık 1 küçük cay bardagi ceviz kk. Buyuklugunde peynir 7 zeytin
Öğlen 12:30
İzgara tavuk salata 1kase yoğurt
Aksam 19:00
1 su bardagi yesil mercimek haslama roka mor sogan maydanoz limon z.yagi limon az tuz karistirdim salata 1 bardak tuzsuz ev yapımı yoğurttan ayran
3 lt su ictim 2 fincan sekersiz türk kahvesi 4-5 bardak limonlu acik cay
Merhaba hoşgeldinMerhaba grup şahane!Emeklerinize sağlık ama sanırım 1 2 kg için aranıza giremiyorum
Salatalık yok ki evdeAy canım canın istediyse şimdi yap ne olacak gayet hafif iyi gelir güzel uyursun
Oo şahane gidiyorsun canım tebrik ederim 60dı değil mi diyetisyenle hedefiniz ?Arkadaşlar sabah diyetisyen kontrolüm vardı. Bir iki güne regl olacak olmama rağmen -600 çıktım.Cherry Mom cim kilomu Cuma için 64.6 olarak güncellersen sevinirim. Bel ve kalçadan 1’er cm daha incelmişim.
Merhaba gel canım gel bizim asıl liste harici grupta takılanımız daha çokMerhaba grup şahane!Emeklerinize sağlık ama sanırım 1 2 kg için aranıza giremiyorum
Canım ben baktım yemek çok oldu.Bir tek o vardı yemek eşim de dışarıda yemiş yarın da devam mecburdökemem ki geceden pişirmiştim çalışan kadınların yemek derdi oluyor malum inan salatamı zor yapıyorum. Çocuk bir taraftan ilgi istiyor.
Sanırım karatay yapıyor onda normalCanım menü güzel.
Ceviz çok geldi.
Ya da yanlış anladım.
1 çay bardağı çok geldi.
Benimki daha 18 aylık o yiyemez gaz yapar eşimle yeriz diye planlamıştım yarın annem babam geliyo biter yarın inşallah ama fikir güzel. Bir de ben yaparken önce ıslatıyorum ilk suyunu döküyorum öyle gaz yapmıyor pekCanım ben baktım yemek çok oldu.
Hemen daha kaynarken kavanoza koyuyorum.
Kapağını kapatıp ters çeviriyorum.
Kapak yapışsın diye.
Konserve mantığı.
Bir kaç gün arayla yiyiyorum.
Nacizane fikrim.
Yanlış anlama canım.
Ben de çalışıyorum.
Benim kızlar seninkiletden büyüktür.
Biri 6 biri 12 yaşında.
6 yaşında olan 1. Sınıf.
Evet canım düzeldim tam annem banyoda düşmüş bileği kırılmış Bugünde onunla uğraştık hamd olsun iyi durumu alçıya aldılar.
Liste kalabalık ama spor yapan az biz her türlü kazanırızNe yapıyoruz şimdi spor gruplarını alt liste üst liste böleyim miLeyl-i-fer in dediği gibi ? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?