Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geceden suya koydun mu canım? Banada 7 fazla glmişti 5 hurma ile yemiştim 3 ü yoğurtla 2 ki kahve ile gitti

Canim 4litre su da çok fazla böbreklerini yorarsin. Su zehirlenmesi diye birsey var ayrica fazla su tüketildiginde o su beyne gidip komaya sokarmis.
hmmm bilmiyodum ben 1.5 lt dolduruyorum suyumu ictikce iciyorum aslinda 3 lt olmasina dikkat ederim bundan sonra

Yazın mantıklı olabilirde kışın terlemiyoruz durduğumuz yerde kilosuda 69 çünkü .. banada fazla geldi ben ortalama 3 içiyorum içmezsem dudaklarımı yalamaya başlıyorm :)))
valla bilemedim icmeyi seviyorum aslinda bu yasima kadar dikkat etmemistim ne kadar su ictigime

İyi akşamlar ilk menumu yazayım

06.01.2020
Sabah 7:00
2 yumurta 1 domates roka 1 salatalık 1 küçük cay bardagi ceviz kk. Buyuklugunde peynir 7 zeytin

Öğlen 12:30
İzgara tavuk salata 1kase yoğurt

Aksam 19:00
1 su bardagi yesil mercimek haslama roka mor sogan maydanoz limon z.yagi limon az tuz karistirdim salata 1 bardak tuzsuz ev yapımı yoğurttan ayran

3 lt su ictim 2 fincan sekersiz türk kahvesi 4-5 bardak limonlu acik cay

iyi aksamlar kizlar bende yazayim menumu gec oldu ama olsun guc olmasın
kahvalti:
1 yumurta
bir parca peynir
2yesil-3siyah zeytin
1 yemek kasigi çemen sos
bir yaprak marul ve tere

ara ogun:1 buyuk havuç +1 orta boy yeşil elma+bir cay bardagi süt

aksam yemegi:5 kucuk adet bulgurlu lahana sarma+3 kepce civarında mercimek çorba +yarim kase yogurt+yarim su bardagi yoğurtun suyu
son ara:ceviz+badem+findik karisik bir avuç kadar yedim...yarim çay bardagi sütle hazirladigim sütlü kahve+yarim havuc
bunun disinda sade kahve sekersiz cay bir adet form cayi galiba 3.5 lt su icmisimdir

Afiyet olsun canım.
Kuru fasulye hem öğlen hem de akşam çok olmuş benim fikrim tabi bu.
Şişkinlik yapar.
Bir tek o vardı yemek eşim de dışarıda yemiş yarın da devam mecbur dökemem ki geceden pişirmiştim çalışan kadınların yemek derdi oluyor malum inan salatamı zor yapıyorum. Çocuk bir taraftan ilgi istiyor.

bende 6 ay sonra calismaya başlayacağım Allahim gelecek bir yandan korkutuyor bir yandan da heyecanlandiriyor iki tane kucuk cocukla ev is kres

Ben 3-4 tane yoğurt ile ana öğünde 2-3 tane de ara öğün gibi kahve ile yiyordum. Akşam tek seferde yiyordum.

Sanırım suya konmaz çünkü yumuşak (kuru sert değil) suya koymak sertlerde mi etkili olur bilmiyorum.
Yanlış yönlendirmiyim ama ben bi öğünde hurmayla yoğurdu blenderdan geçirip içmiştim öyle de iyi gidiyodu, ama yanlış bişey yaptım mı bilmiyorum bilenler uyarsın

Menüm
Sabah 1 haş yumurta 5 zeytin 2 YK lor peyniri salatalık
Öğlen kabak yemeği zeytinyağlı
Akşam 1 tabak etli nohut ve cacık
Çay ile leblebi kuru üzüm

Spor 1 saaat bisiklet
250 ip
Bugün aklımdan cacık geçirmiştim sende görünce daha bi heveslendim yarın ben de yapayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…