- 23 Mart 2016
- 30.837
- 91.923
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.181
Güzel güzel cumaya kadar gider ödemler inşBen de dün oldum.
Bakalım cumaya ne olacak.
Hep birlkte inşallah bu hafta takımca derece yaparız.
Geceden suya koydun mu canım? Banada 7 fazla glmişti 5 hurma ile yemiştim 3 ü yoğurtla 2 ki kahve ile gittiSelamlar
Benim menü malum yoğurt hurma. 1 saat yürüyüş varCherry Mom
Yalnız biraz sıkıntılı geçti sabah hurma sekerli geldi ama kahve içince idare ettim. Öğlen yine hurma sonrası ağırlık çöktü üstüne yürüyüşe çıktım. Akşam da yiyince anladım ki bana fazla şekerli geliyor midemi bulandırdı yoğurda yüklendim ben de. Bakalım sabah tartıda birşey olmazsa yarın devam etmeyi düşünmüyorum.
Benim zaten hurmalar iri tanesi ortalama 15-20 gr öğün başına 3 tane yedim ama suya koymadım.Geceden suya koydun mu canım? Banada 7 fazla glmişti 5 hurma ile yemiştim 3 ü yoğurtla 2 ki kahve ile gitti
hmmm bilmiyodum ben 1.5 lt dolduruyorum suyumu ictikce iciyorum aslinda 3 lt olmasina dikkat ederim bundan sonraCanim 4litre su da çok fazla böbreklerini yorarsin. Su zehirlenmesi diye birsey var ayrica fazla su tüketildiginde o su beyne gidip komaya sokarmis.
Sanırım suya konmaz çünkü yumuşak (kuru sert değil) suya koymak sertlerde mi etkili olur bilmiyorum.Benim zaten hurmalar iri tanesi ortalama 15-20 gr öğün başına 3 tane yedim ama suya koymadım.
valla bilemedim icmeyi seviyorum aslinda bu yasima kadar dikkat etmemistim ne kadar su ictigimeYazın mantıklı olabilirde kışın terlemiyoruz durduğumuz yerde kilosuda 69 çünkü .. banada fazla geldi ben ortalama 3 içiyorum içmezsem dudaklarımı yalamaya başlıyorm :)))
Ben de dün oldum.
Bakalım cumaya ne olacak.
Hep birlkte inşallah bu hafta takımca derece yaparız.
Bir tek o vardı yemek eşim de dışarıda yemiş yarın da devam mecburAfiyet olsun canım.
Kuru fasulye hem öğlen hem de akşam çok olmuş benim fikrim tabi bu.
Şişkinlik yapar.
bende 6 ay sonra calismaya başlayacağım Allahim gelecek bir yandan korkutuyor bir yandan da heyecanlandiriyor iki tane kucuk cocukla ev is kresBir tek o vardı yemek eşim de dışarıda yemiş yarın da devam mecburdökemem ki geceden pişirmiştim çalışan kadınların yemek derdi oluyor malum inan salatamı zor yapıyorum. Çocuk bir taraftan ilgi istiyor.
Ben 3-4 tane yoğurt ile ana öğünde 2-3 tane de ara öğün gibi kahve ile yiyordum. Akşam tek seferde yiyordum.Selamlar
Benim menü malum yoğurt hurma. 1 saat yürüyüş varCherry Mom
Yalnız biraz sıkıntılı geçti sabah hurma sekerli geldi ama kahve içince idare ettim. Öğlen yine hurma sonrası ağırlık çöktü üstüne yürüyüşe çıktım. Akşam da yiyince anladım ki bana fazla şekerli geliyor midemi bulandırdı yoğurda yüklendim ben de. Bakalım sabah tartıda birşey olmazsa yarın devam etmeyi düşünmüyorum.
Yanlış yönlendirmiyim ama ben bi öğünde hurmayla yoğurdu blenderdan geçirip içmiştim öyle de iyi gidiyodu, ama yanlış bişey yaptım mı bilmiyorum bilenler uyarsınSanırım suya konmaz çünkü yumuşak (kuru sert değil) suya koymak sertlerde mi etkili olur bilmiyorum.
Listeye giremezsin ama bize katılabilirsin alt listede sanırımMerhaba grup şahane!Emeklerinize sağlık ama sanırım 1 2 kg için aranıza giremiyorum
Yo öylede oluyor ama bana tadı çok kötü geldi öyleYanlış yönlendirmiyim ama ben bi öğünde hurmayla yoğurdu blenderdan geçirip içmiştim öyle de iyi gidiyodu, ama yanlış bişey yaptım mı bilmiyorum bilenler uyarsın
Ben garip içecekleri çok seviyorum ondan sevmiş olabilirimYo öylede oluyor ama bana tadı çok kötü geldi öyle
Bugün aklımdan cacık geçirmiştimMenüm
Sabah 1 haş yumurta 5 zeytin 2 YK lor peyniri salatalık
Öğlen kabak yemeği zeytinyağlı
Akşam 1 tabak etli nohut ve cacık
Çay ile leblebi kuru üzüm
Spor 1 saaat bisiklet
250 ip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?