- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #32.601
e tabi o nuda o düşünsün ama sende duracak diye şartlama kendini elif sonuçta psikoloji çok önemli vereceğine inan durmayacak de duracak diye programlama kendinibak 3 dilim ekmek yedim ona rağmen vermişim
maşallah iyi gidiyo
ama bi süre durucak eminim
o arada da diyetisyen bulsun çaresini
o kadar para verecez sonuçta
hoşgeldin esracım malesef bu saat oldu benim kızımda hala ayakta uymuyor yaaaaaben geldiimmmm kızımı uyutmayaçalışıyom uyumuyo i nat etti sıpa
troid varsa zaten o en büyük engel kilo vermeye bian önce tahliline baktır sen ama sağlıklı olsunda varsın gram gram gitsin kilolar önce sağlık71.9.ay benim oğlan da uyumadı giremedim.gündüz uyudu rahat girmiştim.ya 100 gram verdim arkadaşlar dikkat ediyorum ama gram gram gidiyor.tahlile gittim tiroid için tahlil yapmadılar sağlık ocağında
kimseler yok sanırım
ben tartılmadım
sabah tartılcam
akşam yemeğinde
2.5 tahta kaşık taze fasülye
1 yk pilav
salata
1 kutu ayran
ekmek yok
saat 9 gibi 1 elma yedim
az önce de 10 kadar yarım ceviz
bide 20dk uzay yürüyüşü yaptım
kimseler yok sanırım
ben tartılmadım
sabah tartılcam
akşam yemeğinde
1 yk pilav
salata
1 kutu ayran
ekmek yok
saat 9 gibi 1 elma yedim
canım geçen hafta 81.3 tün maşallah 1 .3 gram vermişsin
71.9.ay benim oğlan da uyumadı giremedim.gündüz uyudu rahat girmiştim.ya 100 gram verdim arkadaşlar dikkat ediyorum ama gram gram gidiyor.tahlile gittim tiroid için tahlil yapmadılar sağlık ocağında
kimseler yok sanırım
ben tartılmadım
sabah tartılcam
akşam yemeğinde
1 yk pilav
salata
1 kutu ayran
ekmek yok
saat 9 gibi 1 elma yedim
iyigeceler takımcığım hiç yapmadığım bişeydir canım sıkıldı size yazmaya karar verdim ne bileyim ne yazıcam onuda bilmiyorum ya nasılsınız internetimi yaptırmış annem çok şükür akşam gelemedim fatmagülü izledim biraz oturdum yedikçede yedim üzgünüm ama pazartesi artık normal bir beslenme düznine dönmeliyim artık şiştim yeteri kadar bu hafta şu spor işinide ciddi ciddi araştırıcam bu hafta akşamları ayak üstü bir yer olmalı bakalım bulabilecekmiyim . neyse hepinize iyi geceler sabah gelebilirsem müsait olursam gelirim herkkezi bol bol öpüyorum iyi gecelr öpücüğünüzüde verdim size görüşürüz .
gülsümcüm kilo 58.6 canım
gülhancım gün içinde toplam 20 kadar kuruyemiş yediim için sayı olarak çok değil ama daha erken yiyebilridim ama neyseki bugüne pek etkisi olmamış, gidiyor kilocuklarım :))
günaydın kızlar,
kilom 70.9
malesef bu hafta kilo aldım. ama yediklerime göre normal. artık cumaya bir düşüş görürüm inşallah tartıda.
sabah kahvaltı için çok az vaktim oluyo, ben de bir yumurta yedim. Ara öğün olarak belki bişiler yiyebilirim.
günaydın kızlar
hiçbişey yiyemedim hala boğazım şiş çok fena
grip olmuşum:2:
Günaydın takımcım,
Kilom 63.2..
Geciktim sanırım, Gülsüm erken çıkacakmış.
Moralim sıfırın altında binbeşyüz filan dünden öğleden beri. Genel müdürümüz ayrılıyormuş, ofisçe yastayız. Dün 8'e kadar ofisteydik, artık ofisin içki zulası bitti, millete yılbaşında hediye gelenleri araklamaya başladık :) Ben de yemek filan yemedim ama bayağı bir içmişim. Allahtan kardeşim iş çıkışı geldi de arabayı o kullandı :)
Bu sabah da 1 kase mısır gevreği yedim, 1 kupa beşi bir yerde içtim bir de.
Bugün size yılbaşı fotoğrafı koyucam :)
gülsümcüm kilo 58.6 canım
gülhancım gün içinde toplam 20 kadar kuruyemiş yediim için sayı olarak çok değil ama daha erken yiyebilridim ama neyseki bugüne pek etkisi olmamış, gidiyor kilocuklarım :))
Seda günaydınn,hoşgeldinnn.
Burcucum sanada günaydın
günaydın kızlar
hiçbişey yiyemedim hala boğazım şiş çok fena
grip olmuşum:2:
sevgili takımım herkese günaydın. Geçmişi okumaktan beynim döndübelli kurallar koymaya çalışılmış. Güzel. Ama ben kendi adıma konuşayım. Herkesin reel bir hayatı var. çocuklar eş aile iş derken yoğun bir tempoya sahibiz. Gün içinde fazla giremiyor olabiliriz. Yaşamımızda o kadar çok şeyler yaşıyoruzki bir de bakmışız ki gün bitmiş. Takyoncuğum senin kaptanlığın gayet güzel gidiyor. Kendinde kusur arama. Bir büyüğün olarak seni tanımasam da burada yaptıklarını takdirle karşılıyorum gerçi hepinizin nerdeyse teyzeniz sayılacağım:18:biliyorsunuz uzun bir süre izinliydim. çocuğumun sağlık problemlerinden dolayı çok şükür herşey yolunda. Ben şimdi takıma bugün döndüm.ama benim korkum yarın neler yaşayacağını kimse bilmez. çocuk ateşlenir. Bir yola acil çıkman gerekebilir. Eşin hastadır. Vs vs vs gibi. O zaman sevdiğimiz bir arkadaşımızı diskalifiye mi edelim Tabii ki sizin kararlarınız. Saygı duyarım. şimdi kaptanıma ve takım arkadaşlarıma sormak istiyorum nete hergün girdim mesela bir gün acil bir işim çıktı giremedim ne olacak. Ertesi günde moralim bozuktu yazmak istemedim. O zaman takımdan atılacakmıyım????bu ekip süper bir ekip. Hiç kimse çizgisini bozmadı. Bana hayatım boyunca ters gelen şeyleri bu takımda yendim. Arkadaşlar benim durumu mu da değerlendirip bir karar verin. Ne karar verirseniz saygı duyarım hepinizi öpüyorum. Geçmişi okumaya devam edeyim
günaydın arkadaşlar naşılşınız herkez iyidir inşallah kahvaltı yapmadım midem çok kötü hiçbirşey yiyecek halde değilim belki öğlene doğru yerim bişeyler geçmişe bakayım tekrar yazarım öpüyorum hpeinizi .
Sedacım zaten yazılan şeylerin hepsini okuyunca sende anlıyacaksın ki,tabiyki burası için konan kurallar bizleri zora sokmak yada zorunlu hale getirmek için değil ki,
elbettki herkesin acil bi işi çıkabilir yada giremiyebilir.
Tek amacımız mümkün olduğunca çok foruma girmek ve paylaşımda bulunmak.herkesin bireysel olarak sadece mönü yazıp çıkmasını engellemek,gerçekten arkadaşlar olarak paylaşımlar yapılsın istediğimiz için bunları konuştuk.
Diğer arkadaşlarım ve gülsümcüm de benimle aynı fikirde olucaklar diye umuyorum.
hayırdır pınarcım,geçmiş olsun ne oldu ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?