- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #32.581
kızlar ben bu hafta kendimden hiç umutlu değilim ne yapcam bilmem kio veremdim ama inş almamışımdır
kızlar ben bu hafta kendimden hiç umutlu değilim ne yapcam bilmem kio veremdim ama inş almamışımdır
elifcim ve burçakcım iyi akşamlar akşam gelemeyebilirim takıma evde internet gitmiş az önce annem aradı eğer yapılırşa uğramaya çalışırım ama olmazşa bilginiz olşun .
gülşümcüm benim kilomu 90 olarak geçerşin canım evden haber veremem çünkü yarın şabahta işler yoğun olmazşa gelebilirim belli olmuyor biliyorşun .
tamam pınarcım
KIZLAR BAŞKA KİLOSUNU BİLDİRECEK OLAN VARMI ?? SABAH EN GEÇ SEKİZBUÇUĞA KADAR BİLDİRİN EĞER AKŞAM BİLDİRMEZSENİZ ÇÜNKİ İŞİM VAR SAAT 9 DA ÇIKACAM EVDEN GEÇ GELİRİM KIZLAR
ben de severim bimi ucuz ama kaliteli bi çok ürününü kullanıyorum gayet de memnunum
nane limon beni de bulandırıyo ya
canlarım, ben öğlen tavuklu burger yedim.. Hatta menü almıştık, kızarmış patatesleirmin de yarıya yakınını yedim.. Sabah tartıldım zaten hiç kilo verememişim, yine moralim sıfır anlayacağınız..
oohhh afiyet olsun dün 3 dilim ekmek bugün koca bi kuzu maşallah soranlarada diyetteyiz :))))
kızlar yarın sabah benim biraz işlerim var burda olamayabilirim bu hafta listeyi akşamdan yapalımmı ???
kızlar sabahtan beri 2,5 ltyi geçti içtiğim su
hadi bakalım sizlerde içiyosunuz
pınar özellikle de sen
hepiniz için suyunuzu, kızarım walla, küserim bide hepinize
hala da açım yalnız, noldu bugün bana yaaa
kızlar ben çıkıyorum
akşam görüşürüz herkese iyi akşamlar
kızlar ben çıkıyorum saat 5 e geliyo eve gidicem
biraz evi derleyip toplayım diyorum çok işim var akşam gelmeye çalışacam
1 saat de olsa
öpüyorum hepinizi
tamam canımcanim benide 57 geç ozaman
tamam canım aynı geçiyorumaynen aynen hem ucuz hemde güzel.
ahh burcu ahh ,yazık olsu işte şimdi.hemde cuma üstü.neyse geçmiş olsun diyelimyaramasın inşallah
o zaman beni aynı yaz canım.zaten verememişimdirde.saat 9 dan önce bildirim yapamam çünkü mesai 9 da başlıyo :) 83,5 tim en son
aynen hemen içiyorum valla şekerim,sağol
açlığını bastıcak bişiyler ye kuzum hemen,yeşil çay iç
görüşürüz yarın canım.iyi akşamlar
Bende çıkıyorum kızlar,hepinize iyi akşamlar.
Akşamki muhabbetlerinizde de bol keyifler diliyorum size
görüşmek üzere
beni özleyinnnnnn
iyi akşamlar canımm özlüycez seni kız :)))
beni özleyin anacımmm bayyyy
eve yeni geldim ben de bildireyim tartılıp geliyorumtamam pınarcım
KIZLAR BAŞKA KİLOSUNU BİLDİRECEK OLAN VARMI ?? SABAH EN GEÇ SEKİZBUÇUĞA KADAR BİLDİRİN EĞER AKŞAM BİLDİRMEZSENİZ ÇÜNKİ İŞİM VAR SAAT 9 DA ÇIKACAM EVDEN GEÇ GELİRİM KIZLAR
eve yeni geldim ben de bildireyim tartılıp geliyorum
kilomu bildiriyorum 80.1 ve 80 arası gidiyo
ben geçen hafta kaç kiloydum ya unuttum
almadığı biliyorum alsam ağlaklanırdım burda
ama farkı kavrayamadım
canım geçen hafta 81.3 tün maşallah 1 .3 gram vermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?