- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #32.641
Teşekkür ederim kızlar, utandım valla..
Elbiseden kaynaklanıyor bence o, çok belli olmamış ama simitlerim ve kalçalarım çok fena yani :) Yandan foto çekilince belli oluyor çünkü basenim çok yok. Tam arkamda yani fazlalıklar :)
40 bedenim sonuçta, 36 olmam lazım :)
Bence de herkes koysun, tanıyalım birbirimizi. Günün sonunda kaldırırız herkes görmesin :)
günaydın kızlar
hiçbişey yiyemedim hala boğazım şiş çok fena
grip olmuşum:2:
Elbiseden kaynaklanıyor bence o, çok belli olmamış ama simitlerim ve kalçalarım çok fena yani :) Yandan foto çekilince belli oluyor çünkü basenim çok yok. Tam arkamda yani fazlalıklar :)
Bence de herkes koysun, tanıyalım birbirimizi. Günün sonunda kaldırırız herkes görmesin :)
Günaydın canım çok geçmiş olsun
Kılzar kesinlikle çok kötü bir hafta oldu bu bizim için ama inşallah haftaya bomba gibi girecez ben listeyi kardeş takıma sunucam kontrol etmesi için ondan sonrada işlerim var akşama kadar müsadenizi istiyorum hoşçakalın
sana da güneydın beyhancım
çok soğol nasılsın
keyfin yerin de mi
Kılzar kesinlikle çok kötü bir hafta oldu bu bizim için ama inşallah haftaya bomba gibi girecez ben listeyi kardeş takıma sunucam kontrol etmesi için ondan sonrada işlerim var akşama kadar müsadenizi istiyorum hoşçakalın
ne beyhanı kız gülhan o gülhangerçekten iyi değilsin bugün git dinlen biraz
ben de bir ara şaşırdım beyhan deyince. dedim seda yine şaşırdın galiba ilahi amonra
evet ateş başıma vurdu
canım nasıl yapıyorsunuz. hani birkaç kişinin alıntısını alarak. nasıl cevap yazıyorsunuz. bana öğretsene
bu arada öğreneceğim ne çok şey var demi begüm
sana da güneydın beyhancım
çok soğol nasılsın
keyfin yerin de mi
sedecım hani alıntı ile cevapla varya ona değilde yanında ki işarete tıkla tik işareti olucak.kimlerinkini almak istiyosan,en sonunda en altta sodaki konuya cevaplayı tıkla aldığın tüm yazılar orda çıkıyo hepsinin altına yorum yazabiliyosun canım
bir iki deneme.
valla bence olur.bana uyar yani
ilk önce foto yüklenmeyi öğrenmem lazım. ee yavaş yavaş
tabiyki şekerim hiç bitmezki ,hayatımız boyunca bu böyle
sen iyi değilsin elifim,gülhan olcak o
höyyttt ediyle matrak geçilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?