Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben bu isimleri daha tam anlamıyla kavrayamadıminşallah yavaş yavaş öğreneceğiz.

canım benim kişisel bişey değil o konuşulan şeyler tabiki özel durumlar göz önünde bulunur bizim tek sıkıntımız sadece bu takıma gelip yediğimizi yazmayalım bol paylaşım olsun aile gibi olalımı yapabilmekti bunlar konuşuldu birazda takım amacını yerine getirrebilmek için kurallar konuşuldu 2 gün gelmeyen diskalifiye olacak maddesi tedbir amaçlıydı keyfi davranmamızı engellemek içindi okuduğun zaman hepsini sende hak verecekisn zaten öpüyorum .

Ekledim ben de bakalım oldu mu :)

Eklentiler

• $DSC_5361.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 30
  • $30122010 128.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
bugün çok keyifsizim ya ben hiç yiyesim içesim yok
içimde bi hararet var ateşim var biraz
boğazım ağrıyo ama buz gibi bişeyler yiyip içsem ferahlıcam sanki:2:

Tek olan fotoda iğrenç çıkmışım suratımda meymenet yok :) Ama boy fotosu diye koyayım dedim.

70'ler temasına uymayan tek insan da bendim galiba, normal partiye gider gibiyim.

gülsümcüm buradamısın yardıma ihtiyacın varsa yapayım . işin vardı gelmeyecektin bir sorun yok değilmi canım .

pınarcım çok moralim bozuk sabah sbaha tartıştık eşimle offf yaa bıktım artık bütün ailesinden öyle bir patlıycamki birgün sabrediyorum sadece Allahım güç ver bana

senanaz ablam sen canını sıkma bazen yeri geliyor aynı evde eşimizle bile konuşmak istemiyoruz sen sadece gelemeyecin zaman haber ver yeter mazeretsiz gelmemelere biz tepki gösterdik mazeret bildirildiği zaman istediğin kadar gelmeyebilirsin mesela deki kızlar 2 gün ben yokum haberiniz olsun de yeter

elifcim geçmiş olsun canım kendine dikkat et sıcak bişiler iç iyi gelir boğazına

burcu maşallah kız ne güzelsin öyle dal gibisin yaaaaaaaaaaaaaaa

şimdi listeleri hazırlamaya gidiyorum kızlar müsadenizle senanaz sen bugün bildirim yapacakmısın yoksa haftaya mı gireceksin listeye

süt midene iyi gelebilir arkadaşım

yok canım zaten ben kendi üstüme alınmadım. işte çocuğumdan dolayı hastane işlerim oluyor. hani bu takıma sıkıntı yaratacaksa takımdan ayrılırım diye düşündüm. yoksa ben takımı mı ve kaptanımı çok seviyorum. ne bileyim işte hayatımız boyunca diskalifiye olmadık. şimdi bu şartlardan dolayı olursa üzülürüm. tabi bu işin şakası. hani herkes kendine göre yorum yapmış yaa ben de ondan dolayı yapma gereği duydum.

canım gelmişken bildireyim kg 72 . bu arda kg almadım. ama kg yapıştı üzerime.

ben bu isimleri daha tam anlamıyla kavrayamadıminşallah yavaş yavaş öğreneceğiz.

öğrenirsin canım tabiyki,yoktun ya bikaç zamandır ondandır

bugün çok keyifsizim ya ben hiç yiyesim içesim yok
içimde bi hararet var ateşim var biraz
boğazım ağrıyo ama buz gibi bişeyler yiyip içsem ferahlıcam sanki:2:

aman diyim elif.bide buz gibi su içte iyce şişsin boğazların.bi ıhlamur içsen yumuşamazmı,canın bişey istemiyo ama.yada izizn alıp eve git güzelce yat dinlen ohhh

tek olan fotoda iğrenç çıkmışım suratımda meymenet yok :) ama boy fotosu diye koyayım dedim.

70'ler temasına uymayan tek insan da bendim galiba, normal partiye gider gibiyim.

ayyy canım bu çokgüzel oldu.hepimiz koysakmı resim acaba ?seni böle görmekte süper oldu.ayrıca valla inceciksin hakkatende burcum ya

gülsümcüm hayırdır.nazarmı deydi ya.bozma moralini.herşey geçici.sabret kuzum.duyma bazı şeyleri

kolay gelsin. hadi bakalım ne olacak bu hafta

canım nasıl yapıyorsunuz. hani birkaç kişinin alıntısını alarak. nasıl cevap yazıyorsunuz. bana öğretsene

Teşekkür ederim kızlar, utandım valla..

Elbiseden kaynaklanıyor bence o, çok belli olmamış ama simitlerim ve kalçalarım çok fena yani :) Yandan foto çekilince belli oluyor çünkü basenim çok yok. Tam arkamda yani fazlalıklar :)

40 bedenim sonuçta, 36 olmam lazım :)

Bence de herkes koysun, tanıyalım birbirimizi. Günün sonunda kaldırırız herkes görmesin :)

ne simiti canım senin ki olsa olsa kandil simidi. gel de simit gör. sanki benim ki denizdeki kurtarma simidi.

5. TAKIM 188. ETAP

takyon ( 66,0 / 67,0 / -1 / -1,51% )
ferihan ( 90,0 / 90,0 / 0,0 / 0,00 % )
atceken2005 ( 56,8 / 57,0 / -0.2 / -0,35 % )
begümD (83,2 / 83,5 / -0,3 / -0,36 % )
amonra ( 81,3 / 80,0 /1,3 / 1,60 % )
elakerem ( 72,0 / 71,9 / 0,1 / 0,14 % )
shelly ( 70,4 / 70,9 / -0,5 / -0,71 % )
ebrehe ( 63,8 / 63,2 / 0,6 / 0,94 % )
esw ( 59,8 / 58,6 / 1,2 / 2,00 % )eski üye geri döndü
senanaz ( 70,0 / 72,0 / -2 / -2,85 % )eski üye geri döndü

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 713,3 / 714,1 / -0,8 / 0,11 % )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…