- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.901
Ben sabitim bu hafta. Spor yapamıyorum kendime vakit ayıramıyorum. Ama harekete geçmek lazım. Zorla da olsa olacak artık kaçarı yok.
Tebrikler canımKızlarrr kilom
87.1 inanamıyorum aglicammmm mutluluktan çok sukurrrrrrr şimdi dışardayım ufaklık hasta eve gidince hemen yazicam duygularımı iyi kii varsınız
Tebrikler canım..geçen hafta kilo 69.5
Bu hafta 68.8
Yat güzelim boşver bir hafta da böyle olsun yeter ki iyi olsun Emreİnş vallahi bir iyileşsin bende onu istiyorum sadece artık korkuyorum başka şeyler çıkacak diye çok yıprandı☹
Sarıldık yatıyoruz zaten yapamadım spor falan ağlıyor bırakınca
Bana da öyle geliyorkızlar bu hafta çok güzel bir ortalamamız olacak teşekkür ederim hepinize hezeyan da bildirsin kilosunu derece alırız diye düşünüyorum bakalım ne çıkacak
Herkesi tebrik ederim bu hafta çok güzel geçti. Ortalamamız da gayet iyi olacak. Haftaya da benzer ve hatta daha iyi performansta buluşmak üzere :)@toplight Kendimi de ekleyeyim kaptanım spor yaptırmıyor oğlum bekletmeyeyim listeyi
***5. Takım 656. Etap***
emnis ( 68,7/68,6/0,1/%0,15)
yagmurtugba(69,5/68,8/0,7/%1,01)
umutumut82(88,8/87,7/1,1/%1,24)
Bmnxx (93,7/90,7/3/%3,2)
Zynpelf(91,3/89,9/1,4/%1,53)
Cagrihilal1(78,4/79/-0,6/-%0,77)
hezeyan5381(107,2/2/%1,83) yeni üye başlangıç tarihi 27aralık,başlangıç kg 109,2, hedef kg 75
5.Takım Ortalaması:%
Leyl-i-fer(74,2)
Dennisgo (67,4)
ayvacicegi(54.8/55.2/-0.4/-%0.73) 617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
balpamuk (64,6/) 607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
kremsokola (58,2/ )
fancynancy (85/ )606. etapta 84 kg ile izne ayrıldı
glsmhmt( 55,9/
Kardelelen (90,3)652.etapta 88 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı
esrunum(75,7/) yeni üye başlangıç tarihi 30 Aralık, başlangıç kilo 75,7 hedef kg 65
toplight (82,4/82,5/-0,1/-%0,12 ) 646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
annecicegi (69,1/65,9/3,2/%4,63 )yeni, üye başlangıç tarihi 4 ocak, başlangıç kilo 69,1 hedef kg 54
Numis(88/87,1/0,9/%1,03 ) yeni üye başlangıç kilosu 88 başlangıç tarihi 5. ocak hedef kg 60
medgic26( 105,3/) sağlık sebebiyle 616.etapta ayrılan üye geri döndü.başlangıç tarihi 05 Ocak, başlangıç kilosu 105,3, hedef kilosu 80,3
Tebrikler canom.geçen hafta kilo 69.5
Bu hafta 68.8
Ben bişey yapamadım ama spor yapabilseydim 400 500 Gr giderdi neyse ağlatmak istrmedim sesi kısık zaten.Herkesi tebrik ederim bu hafta çok güzel geçti. Ortalamamız da gayet iyi olacak. Haftaya da benzer ve hatta daha iyi performansta buluşmak üzere :)
Hiç önemli değil canım sarıl oğluna uzan. Liste işi böyle bir şey değil mi zaten, birbirini tamamlamak önemli. aradaki uyum başarılı sonuçlar getirecek her zaman..Ben bişey yapamadım ama spor yapabilseydim 400 500 Gr giderdi neyse ağlatmak istrmedim sesi kısık zaten.
Sende durumlar ne :)
İnşallah canım.Onlar da sabah sporu yapar belki ödem durumuna göre :)
Tebrikler canım. En güzel an bu an..
Bir kısmı ödem olmasa da gayet güzel bir eksi tebrikler canım..
Tebrikler.. emeklerinin karşılığını almış bulunuyorsun. Haftaya da devamı gelir umarım.
Kötü bir hafta geçirdin canım. Arada olur böyle kazalar.. stres yapma ve kendine zaman ver lütfen. Sen kilo vermek istedikten sonra hiç bir engel seni durduramaz
Kolay değil haklısın. Her atıştırma istediğinde 100-200 ip atlasan mesela. Atıştırma isteği 3-5 dakikalık sporlara dönse acaba işe yarar mı? Ben kafayı iple bozduğum için çözümlerim de ipten yana..
Limon yerine portakal sanırım :)
Emre toparlanana kadar geceleriniz belirsiz sanırım canım. O iyi olsun da kilo zaten verirsin.
En kolay giden ödem sonuçta kaptanım. Haftaya hedef senden korksun :)
Bu sefer hurma diyetleri pek istenen sonucu vermedi sanırım
Öncelikle doğum günün şimdiden kutlu olsun. Kaçamak yaparsan da miktarı azaltmak gibi bir çaban olursa ve diğer gıdalar ile ve sporla telafi edersen hala eksi görebilirsin merak etme.. tadını çıkar doğum gününün :)İnşallah canım.
Bu hafta hiçkaçamak yapmadım.
Ama pazartesi doğum günüm.
İnşallah pastalarla gelmez bizim ahali.
Hadi inşallah kaptanım.kızlar bu hafta çok güzel bir ortalamamız olacak teşekkür ederim hepinize hezeyan da bildirsin kilosunu derece alırız diye düşünüyorum bakalım ne çıkacak
Süpersin sen hocam bu hafta o kadar belliydi ki güzel eksi geleceğin haftada 4 gün spor ve kaçamaksız menülerHadi inşallah kaptanım.
Emeği geçenlere teşekkürlet
Teşekkür ederim canım.Öncelikle doğum günün şimdiden kutlu olsun. Kaçamak yaparsan da miktarı azaltmak gibi bir çaban olursa ve diğer gıdalar ile ve sporla telafi edersen hala eksi görebilirsin merak etme.. tadını çıkar doğum gününün :)
SüpersinEvet emeklerimin karşılığını aldım hedefimi de geçtim 90.7 olmuşum
TeşekkürlerSüpersincidden emeksiz yemek olmuyor bizde gayret edeceğiz artık hep birlikte
Günaydın canım sen cidden çok zor birşeyi yenmeye çalışıyorsun biraz daha diren eminim gün geçtikçe içinde ki baskı hafifleyecektir sabır.Günaydın
Geçen cuma 300 gr verdim diye isyan ederken bu cuma 600 gr artiyla geldim şükretmeyi bir kez daha öğrendim çok üzgünüm hem kendi adima hem de grup adına
78.4/79.0/ -0.6/-%0.76
Pırasaya da dene mutlaka kaptanımaaa ben onu kerevize yapıyordum pırasaya hiç yapmaım hatta akşama kıymalı pırasa yaptım çok severim
İnşallaaahCanım tüm dualarımız seninle.
İnşallah kalp atışını duyarsınız.
Ve tüm dünyalar senin olur.
Limon da koyuyorum aslındaLimon yerine portakal sanırım :)
Yaa inşallahCanım
Bol şans.. sizin için harika bir gün olsun. Minik mucizenizin kalbi size eşlik etsin :)
SüpersinGünaydınlarr
Çok mutluyum.
Hedefimi tutturdum.
Geçen cuma : 91.3 kh
Bu cuma : 89.9 kg
Fark : 1.4 kg
Yüzde :. % 1.53
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?