Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben sabitim bu hafta. Spor yapamıyorum kendime vakit ayıramıyorum. Ama harekete geçmek lazım. Zorla da olsa olacak artık kaçarı yok.
Kızlarrr kilom
87.1 inanamıyorum aglicammmm mutluluktan çok sukurrrrrrr şimdi dışardayım ufaklık hasta eve gidince hemen yazicam duygularımı iyi kii varsınız
Tebrikler canım
geçen hafta kilo 69.5
Bu hafta 68.8
Tebrikler canım..
İnş vallahi bir iyileşsin bende onu istiyorum sadece artık korkuyorum başka şeyler çıkacak diye çok yıprandı☹
Sarıldık yatıyoruz zaten yapamadım spor falan ağlıyor bırakınca
Yat güzelim boşver bir hafta da böyle olsun yeter ki iyi olsun Emre

Herkesi tebrik ederim bu hafta çok güzel geçti. Ortalamamız da gayet iyi olacak. Haftaya da benzer ve hatta daha iyi performansta buluşmak üzere :)

Herkesi tebrik ederim bu hafta çok güzel geçti. Ortalamamız da gayet iyi olacak. Haftaya da benzer ve hatta daha iyi performansta buluşmak üzere :)
Ben bişey yapamadım ama spor yapabilseydim 400 500 Gr giderdi neyse ağlatmak istrmedim sesi kısık zaten.
Sende durumlar ne :)

Ben de kilo bildireyim. Okumaktan ancak yazabiliyorum. Sanırım çerez kazam olmasa mezuniyet kiloma gelirdim ama bu da gayet iyi. Bu hafta hedefim 65 olsun o zaman. Kesinlikle daha az söyleyecektim ama verince insan gaza geliyor bak yine kendimi yakıyorum :)

Eklentiler

• 3A1FF2A0-C850-4061-B84A-49EA3A4B3278.webp
    3 KB · Görüntüleme: 21
Ben bişey yapamadım ama spor yapabilseydim 400 500 Gr giderdi neyse ağlatmak istrmedim sesi kısık zaten.
Sende durumlar ne :)
Hiç önemli değil canım sarıl oğluna uzan. Liste işi böyle bir şey değil mi zaten, birbirini tamamlamak önemli. aradaki uyum başarılı sonuçlar getirecek her zaman..

İnşallah canım.
Bu hafta hiçkaçamak yapmadım.
Ama pazartesi doğum günüm.
İnşallah pastalarla gelmez bizim ahali.

İnşallah canım.
Bu hafta hiçkaçamak yapmadım.
Ama pazartesi doğum günüm.
İnşallah pastalarla gelmez bizim ahali.
Öncelikle doğum günün şimdiden kutlu olsun. Kaçamak yaparsan da miktarı azaltmak gibi bir çaban olursa ve diğer gıdalar ile ve sporla telafi edersen hala eksi görebilirsin merak etme.. tadını çıkar doğum gününün :)

Teşekkür ederim canım.
Ev ahalisini uyardım almayın diye ama.
İşte dışarısı.
Onu da şöyle planladım.
Önüme bir pasta alıcam.
Yiyiyormuş gibi yapıp bir iki çatal alıp hop mutfağa hötürüceğim.

Günaydın
Geçen cuma 300 gr verdim diye isyan ederken bu cuma 600 gr artiyla geldim şükretmeyi bir kez daha öğrendim çok üzgünüm hem kendi adima hem de grup adına

78.4/79.0/ -0.6/-%0.76
Günaydın canım sen cidden çok zor birşeyi yenmeye çalışıyorsun biraz daha diren eminim gün geçtikçe içinde ki baskı hafifleyecektir sabır.

aaa ben onu kerevize yapıyordum pırasaya hiç yapmaım hatta akşama kıymalı pırasa yaptım çok severim
Pırasaya da dene mutlaka kaptanım
Canım tüm dualarımız seninle.
İnşallah kalp atışını duyarsınız.
Ve tüm dünyalar senin olur.
İnşallaaah
Limon yerine portakal sanırım :)
Limon da koyuyorum aslında
Canım
Bol şans.. sizin için harika bir gün olsun. Minik mucizenizin kalbi size eşlik etsin :)
Yaa inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…