- 11 Aralık 2019
- 2.236
- 8.915
- 158
- 49
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.881
Kaptanım eline sağlık.***5. Takım 656. Etap***
emnis ( 68,7)
yagmurtugba(69,5/)
umutumut82(88,8/87,7/1,1/%1,24)
Bmnxx (93,7/90,7/3/%3,2)
Zynpelf(91,3/89,9/1,4/%1,53)
Cagrihilal1(78,4/79/-0,6/-%0,77)
hezeyan5381(107,2/2/%1,83) yeni üye başlangıç tarihi 27aralık,başlangıç kg 109,2, hedef kg 75
5.Takım Ortalaması:%
Dennisgo (67,4)
ayvacicegi(54.8/55.2/-0.4/-%0.73) 617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
balpamuk (65,2/) 607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
kremsokola (58,2/ )
fancynancy (85/ )606. etapta 84 kg ile izne ayrıldı
glsmhmt( 55,9/
Kardelelen (90,3)
esrunum(75,7/) yeni üye başlangıç tarihi 30 Aralık, başlangıç kilo 75,7 hedef kg 65
toplight (82,4/82,5/-0,1/-%0,12 ) 646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
annecicegi (69,1/65,9/3,2/%4,63 )yeni, üye başlangıç tarihi 4 ocak, başlangıç kilo 69,1 hedef kg 54
Numis(88 ) yeni üye başlangıç kilosu 88 başlangıç tarihi 5. ocak hedef kg 60
Esracım oğlun iyileşsin.Eline sağlık kaptanım
Günaydın herkesegüzel eksiler gelmiş çok mutlu oldum kaçamak yapmayanlar nasıl aldı müfakatını ❤
Benim yine gecem çok kötü geçti elim yüzüm şiş oğlum bana sarılıp durmayı bırakırsa spor yapıp tartılacağım
Ödem gider kaptanım.canım yaa emre toparlama dı mı ben ctesi 81 iken bugün ödem yüzünden 82 yi gördüm tekrar canım sıkıldı hedefimi tutturamadım maalesef
Canım tüm dualarımız seninle.Dualarınıza talibim bugün kalp atışı için gitcem
SüpersinnKızlarrr kilom
87.1 inanamıyorum aglicammmm mutluluktan çok sukurrrrrrr şimdi dışardayım ufaklık hasta eve gidince hemen yazicam duygularımı iyi kii varsınız
İnş vallahi bir iyileşsin bende onu istiyorum sadece artık korkuyorum başka şeyler çıkacak diye çok yıprandıEsracım oğlun iyileşsin.
Kilo da gider merak etme.
Siz iyi olun yeter li
Tebrikler canımgeçen hafta kilo 69.5
Bu hafta 68.8
Evet aynen öyle oluyo canım. Kalp atışlarını duyduğun an gerçek olduğunu anlıyorsun. Ben de öyle olmuştum.Amiin inşallah ben hala inanamıyorum belki duyunca inanırımm
çarşambaya kadar almamıştım 2 gündür çok gergnim ödem şişlik ve çok yemek var muhtemelen ondan
Süpersin canım tebriklerKızlarrr kilom
87.1 inanamıyorum aglicammmm mutluluktan çok sukurrrrrrr şimdi dışardayım ufaklık hasta eve gidince hemen yazicam duygularımı iyi kii varsınız
Tebrikler canım harikasıngeçen hafta kilo 69.5
Bu hafta 68.8
Evet sadece çay içtim bir şey yemedimcanım peki öğleyin aç karnına olacakmısın değilse dünki kilonu alalım yada haftaya listeye alalım ne yapalım güzelim
tamam canım dikkat et yalnız kan şekerin düşmeinEvet sadece çay içtim bir şey yemedim
Onlar da sabah sporu yapar belki ödem durumuna göre :)Tartı sorumluluğu olanlar ne yapacak
Tebrikler canım. En güzel an bu an..Evet emeklerimin karşılığını aldım hedefimi de geçtim 90.7 olmuşum
Bir kısmı ödem olmasa da gayet güzel bir eksi tebrikler canım..bende pazar gunu tartida 69.1 görmüştüm bugun sabah tartildim 65.9 kilom
en azindan gecen hafta inişli çıkışlı bi hafta gecirdim bu hafta daha planli bu hafta geçireceğim insallah.....
Tebrikler.. emeklerinin karşılığını almış bulunuyorsun. Haftaya da devamı gelir umarım.Günaydınlarr
Çok mutluyum.
Hedefimi tutturdum.
Geçen cuma : 91.3 kh
Bu cuma : 89.9 kg
Fark : 1.4 kg
Yüzde :. % 1.53
Kötü bir hafta geçirdin canım. Arada olur böyle kazalar.. stres yapma ve kendine zaman ver lütfen. Sen kilo vermek istedikten sonra hiç bir engel seni durduramazGünaydın
Geçen cuma 300 gr verdim diye isyan ederken bu cuma 600 gr artiyla geldim şükretmeyi bir kez daha öğrendim çok üzgünüm hem kendi adima hem de grup adına
78.4/79.0/ -0.6/-%0.76
Kolay değil haklısın. Her atıştırma istediğinde 100-200 ip atlasan mesela. Atıştırma isteği 3-5 dakikalık sporlara dönse acaba işe yarar mı? Ben kafayı iple bozduğum için çözümlerim de ipten yana..Sigara beni bitirdi. Daha çok acıktığımi hissediyorum sürekli biseyler atıştırmak istiyorum rejime adapte olamıyorum. Oğluma söz vermiş olmasam geri başlayacağım. Söz verince geriye de dönemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Ama haftaya daha çok asılacağım.
Limon yerine portakal sanırım :)Portakalın suyunu sıkıp koyuyorum pişirirken zeytinyağlı çok güzel oluyo
Emre toparlanana kadar geceleriniz belirsiz sanırım canım. O iyi olsun da kilo zaten verirsin.Eline sağlık kaptanım
Günaydın herkesegüzel eksiler gelmiş çok mutlu oldum kaçamak yapmayanlar nasıl aldı müfakatını ❤
Benim yine gecem çok kötü geçti elim yüzüm şiş oğlum bana sarılıp durmayı bırakırsa spor yapıp tartılacağım
En kolay giden ödem sonuçta kaptanım. Haftaya hedef senden korksun :)canım yaa emre toparlama dı mı ben ctesi 81 iken bugün ödem yüzünden 82 yi gördüm tekrar canım sıkıldı hedefimi tutturamadım maalesef
Bu sefer hurma diyetleri pek istenen sonucu vermedi sanırım
Yok ne olduysa sabah canım bir şey istemiyo önceden olsa saldırırdım her şeye yalnız dün menü bildirdikten sonra 2 bardak süt 2 kurabiye yedim 9 da hastanede çok yorulmuşum bu arada geçen pazar adet olmam gerekiyordu hala olmadım polikistik over olduğum için zaman zaman oluyor böyle umarım şişmemişimdirtamam canım dikkat et yalnız kan şekerin düşmein
CanımDualarınıza talibim bugün kalp atışı için gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?