- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #32.661
geçilmez tabi ki arkadaşım
aminAllah neşemizi bozmasın kızlar :))))
çok iyi olurdufacebooktaki gibi burda da beğendi butonu olsa keşke :)
G ü l h a n....
yaw iyi ki beyhan dedik
facebooktaki gibi burda da beğendi butonu olsa keşke :)
begüm geçen hafta 83,2 din canım bu hafta 83,5 dedin yani 300 gram almışsın
Allah neşemizi bozmasın kızlar :))))
kızlar artık yaza kadar kg vermem lazım. geçen yaz hastane işlerinden tatile gidemedik. bu yaz kısmetse bir problem çıkmazsa gideceğim. gerçi plan da yapmakl istemiyorum. plan yapınca hep suya düşüyor. kesin bir aksilik çıkıyor. eğer tatile gidersem diyorum şöyle 65 e düşmek istiyorum. inşallah yaza kadar veririm. şöyle güzelce mayomu giyer denize atlarım. ahhh hadi bakalım.inşallah
hep beraber vercez inşallah kilocuklarımızı şekerim.
kilocuk diyelimde ufak görünsünler gözümüze
kızlar artık yaza kadar kg vermem lazım. geçen yaz hastane işlerinden tatile gidemedik. bu yaz kısmetse bir problem çıkmazsa gideceğim. gerçi plan da yapmakl istemiyorum. plan yapınca hep suya düşüyor. kesin bir aksilik çıkıyor. eğer tatile gidersem diyorum şöyle 65 e düşmek istiyorum. inşallah yaza kadar veririm. şöyle güzelce mayomu giyer denize atlarım. ahhh hadi bakalım.inşallah
dilde kilocuk gözüküyorda canım benim göbişimde hiç öyle gözükmüyor. bu arada begümcüğüm sen nasılsın.
inşallah benimde hayalim yazın tiril tiril mini elbiselerden giymek
ben diyet sütle salep içiyorum ama bunun içinde şeker var ya
çok tatlı geldi bana sevmedim
daha acıkmadım öğlen de bi yumurta ve 1 dilim kepek ekmeği
biraz da lor peyniri yicem başka bişey yok çünkü
fakiriz biz
fakiriz biz
inşallah benimde hayalim yazın tiril tiril mini elbiselerden giymek
ilahi kız çok komiksin. boşver gönlümüz zengin olsun. bu arada sen de sağlıkçısın galiba.
bende merak ediyorum elifcim ,acaba şekersiz bi türk kahvesi ve ya salepte ne kadar kalori vardır.
fakiriz biz
ben bayağı yoğun 2 hafta geçirdim. hastaneye çocuğu götürdüğümde düşmüştüm. bayağı bacağım ödemli idi. gece çok ağrım oluyor. salı günü mr çektireceğim. bakalım ne çıkacak. herhalde dizde birşeyleri kopardık galiba. kızım üst üste diş çıkardı. uffffffffff say say bitmez
PINAAAAAAAAAARRRRRRR
canım çıkmam lazım listeyi kardeş takıma bıraktım ama asuman daha gelmemiş kontrol edilmedi o yüzden paylaşıma sunamıyorum sen paylaşıma verirmisin listeyi kontrolden sonra bide müsait olursan kardeş takımın listesini kontrol edermisin canım
KIZLAR FERİHAN BU MESAJI GÖREMEZSE SİZ BELİRTİN MUHAKKAK GELİNCE GÖZDEN KAÇMASIN ŞİMDİ ÇIKIYORUM HOŞÇAKALIN
ilahi kız çok komiksin. boşver gönlümüz zengin olsun. bu arada sen de sağlıkçısın galiba.
öğlen fakir gibi değil memur gibi yicen elifim
ohh ohh maşallah.geçmiş olsun ayrıca canım.koşturma arasında sende icittin ayağı desene.Kızının dişi içinde ne denir bilemedim şimdi.hayırlı olsun dişleriii büyük büyük abla olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?