Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugün çok keyifsizim ya ben hiç yiyesim içesim yok
içimde bi hararet var ateşim var biraz
boğazım ağrıyo ama buz gibi bişeyler yiyip içsem ferahlıcam sanki:2:

geçmiş olsun eküricim ne oldu sana nazarmı ettik yoksa Allah korusun buz gibi şeyler yiyip içme bu havada boğazın şişer kötü olur dikkat et kendine .

gülsümcüm offf canım ya üzme lütfen kendini o eşleri nişanlıları ne yapmak lazım bilmiyorum bende, patlatacak hale geliyorlarda olsun sabır canım kendini düşün moralini düşün sağlığını düşün anlar hatasını muhakkak canım benim moral öpücüğü vereyim sana kocamanından

çok güzel canım herşey afiyet olsun :)))

sedacım çok geçmi olsun sana da

esracım şimdi gördüm bana selam verdiğini, acil çıkmam gerekeyiodu,pc başında değildim yani

ben de hemen bugün yediklerimi yazayım
sabah
2 dilim çavdar
2 çarliston
1 domates
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 yeşil zeytin
2şer çay kaşığı pekmez-tahin ve bal
1 tane ayva reçeli

ara yapamadım bu sabah

öğle menüm
1 ykdan az fazla ton balığını salata ile karıştırdım
1 dilim çvadar ekmeği
1 kase pul biberli yoğurt
aslında balıkla yoğurt yenmez derler ama bu hazır ton balığı olduğu için bi sakınca görmedim

az önce de 1 tane elma yedim

geçmiş olsun eküricim ne oldu sana nazarmı ettik yoksa Allah korusun buz gibi şeyler yiyip içme bu havada boğazın şişer kötü olur dikkat et kendine .

yok yok biraz daha iyiyim şimdi
işe daldım malum bugün cuma
bazı evrakları var paraflamam gereken
onları çıkarayım elden diye uğraşıyorum

benden büyüksün muhakkak takımın bir ablaya ihtiyacı var zaten reyhan ablamız vardı ama uzun zamandır gelmiyor unutmadı inşallah bizi daimi bir ablamızda sen ol olmazmı diskalifiye olmayız biz burayı sahiplenirsek takımda bizi sahiplenir muhakkak hem özel durumlar zaten göz önünde tutulur .

burcucum kız Allah iyi etsin seni beni kompleksemi sokacaksın şurada 40 bedenmiş 36 olacakmış bak bak bak ben ne yapayım 40 beden olsam mankenim diye havalara girerdim . 90 nın altına inemedim zaten çok güzelsin bu arada nazar değmesin canım hiç simit falanda yok

hep beraber vercez inşallah kilocuklarımızı şekerim.
kilocuk diyelimde ufak görünsünler gözümüze

ilahi begümcüm üstümüzdede öyle ufak görünseler ne güzel olur dimi :18:

inşallah benimde hayalim yazın tiril tiril mini elbiselerden giymek

inşallah canım benimde hayalim o her yaz hevesle alıp içine giremediğim elbiseleri giymek ama nerde

çok güzel canım

geçmiş olsun aman ihmal etme çok kötüdür diz ağrısı annemde düşmüştü önemsememişti dizde lif yırtılması olmuş ve çok uzun süre sıkıntı yarattı ameliyat olmak zorunda kaldı inşallah kötü bişey olmaz iyileşirsin bir an önce .

herzamanki gibi mönün çok güzel canım ne denirki azıcık fire verde eleştirelim

yok yok biraz daha iyiyim şimdi
işe daldım malum bugün cuma
bazı evrakları var paraflamam gereken
onları çıkarayım elden diye uğraşıyorum

işler bitmezki hiç canım kolay gelsin .

canım yaaaaa çooook geçmiş olsun havalardan heralde valla balkona çıkmaya korkuyoorum bünyem biraz hassas benimde nane limo:44::44:n iyi gelir

evet bu havalar tam hasta olunacak havalar ne yağıyor ne açıyor hasta olmadan atlatsak bir bahar gelse :2:

canım ya kolay gelsin üzme kendini olur evlilikte bazen böyle şeyler tadı tuzudur canım ailesi demişsin eşlerin ailesinden biraz uzak durmak iyidir hani kayınvalidene günlük gidiyosun nerdeyse aile sorununa karışmak gibi olmasında az uzak dursan yani birazdaha az görsen şahsen ben ayda yılda 1 görüyorum bir tatlıyızki sorma doğum için yanına 20 günlüğüne gittiiim amaan dedim uazk olalım iyi olalım

hoş geldin sedacım özledik seni

canım benim çok teşekkürler
elimden geleni yapıyorum, az da yemiyorum aslında
bazen kendimi zorladığım bile oluyo yemek için
siz de takip edebilirsiniz benim yediklerimi, az önce düşündüm de 22 kasımdan beri tam 5.5 kilo vermişim
ne çok hızlı ne çok yavaş, gayet güzel gidiyo kilocuklar

yarın 36 beden pantalonlarımı denicem bakalım kaç tanesi olacak üstüme :)

canım aramızda 1 kilo var bana olduğuna göre sanada olur ayyyyyy ne güzel değilmi kilo verip eski kıyafetleri giymek

evet kızlar sabah ve öğle kahvaltım yumurta haşlama 2 dilim ekmek 2 zeytin domates salatalık
ara 2kaşık muhallebi
ara 1 saat tempolu yürüyüş
akşam ve şimdiden çok acıktım:95::95: et ile patatesli haşlamam var çok az yemeyi düşnüyorum

canım aramızda 1 kilo var bana olduğuna göre sanada olur ayyyyyy ne güzel değilmi kilo verip eski kıyafetleri giymek

inşallah olur canım
gerçekten süper bişi
geçen gün üzerimdeki 40 beden pantalonu fermuarını falan açmadan çıkardım ki kendisi popoma yapışırdı resmen, eşim derdi uzun bişi giy kalçanı ört diye, şimdi öyle çıkıyo üstümden :))))))
bu arada senin boyun kaçtı?

1.65 boy
57kilom
yani kilom şöle bi 55 felan olsa tam iyi olcak seninki kaçtı canım

canım çok acıktıysan akşam yediklerini abartmamak için şimdiden 1 dilim ekmek ve 1 kase yoğurt yiyebilirsin
akşam da ekmek ve patates yemezsin, ya da patatesten 2 ykdan fazla olmamak üzere alabilirsin
etten 3-4 yk yemende sakınca yok, zaten sporda yapmışsın, o yüzden bi sakıncası olmaz canım

1.65 boy
57kilom
yani kilom şöle bi 55 felan olsa tam iyi olcak seninki kaçtı canım

canım benim boyum uzun biraz, 1.72
o yüzden şimdi bile zayıf görünüyorum
geçen hafta sonu anneannem kızdı çok zayıflamışsın bileklerin çöp gibi kalmış diye, ben de benim boyum uzun yoksa ben nerdeyse 60 kiloyum dedim
bide bileklerim zaten incedir benim, 90 kilo da olsam ( Allah korusun ) kalınlaşmaz heralde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…