- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #32.701
bugün çok keyifsizim ya ben hiç yiyesim içesim yok
içimde bi hararet var ateşim var biraz
boğazım ağrıyo ama buz gibi bişeyler yiyip içsem ferahlıcam sanki:2:
pınarcım çok moralim bozuk sabah sbaha tartıştık eşimle offf yaa bıktım artık bütün ailesinden öyle bir patlıycamki birgün sabrediyorum sadece Allahım güç ver bana
senanaz ablam sen canını sıkma bazen yeri geliyor aynı evde eşimizle bile konuşmak istemiyoruz sen sadece gelemeyecin zaman haber ver yeter mazeretsiz gelmemelere biz tepki gösterdik mazeret bildirildiği zaman istediğin kadar gelmeyebilirsin mesela deki kızlar 2 gün ben yokum haberiniz olsun de yeter
elifcim geçmiş olsun canım kendine dikkat et sıcak bişiler iç iyi gelir boğazına
burcu maşallah kız ne güzelsin öyle dal gibisin yaaaaaaaaaaaaaaa
şimdi listeleri hazırlamaya gidiyorum kızlar müsadenizle senanaz sen bugün bildirim yapacakmısın yoksa haftaya mı gireceksin listeye
bu arada mönümü yazmadım hiç kızlar;
en son öğlene kadar yazmıştım
sonra arada 1 elma,bikaç tanede diyet çubuk kraker yedim
akşam:1 kase işkembe çorbası
4 ç.k kadar tavuklu bezelye
1 dilim ekmek
salata
ara:önce 1 fincan sütlü kahve
1,5 -2 porsiyon kadar meyve
10 tane kadar fındık
bu Sabah:
2 dilim ekmek
2 dilim ekmeğin üzerine sürülebilecek kadar biberli lor peyniri (dün aldım pek güzeldi),az salça sürdüm birazda
2 fincan çay
Domates,salatalık,biber (burçakcım olmuşmu)
ara:1 tane kivi
ama açıktığımı hissettim,dahada yemeğe gidemiyorum yemekte aşırıya kaçmayayım diye 1,2 tane light çubuk kraker yedim.
şimdide çay içiyorum
ben bayağı yoğun 2 hafta geçirdim. hastaneye çocuğu götürdüğümde düşmüştüm. bayağı bacağım ödemli idi. gece çok ağrım oluyor. salı günü mr çektireceğim. bakalım ne çıkacak. herhalde dizde birşeyleri kopardık galiba. kızım üst üste diş çıkardı. uffffffffff say say bitmez
geçmiş olsun eküricim ne oldu sana nazarmı ettik yoksa Allah korusun buz gibi şeyler yiyip içme bu havada boğazın şişer kötü olur dikkat et kendine .
yok canım zaten ben kendi üstüme alınmadım. işte çocuğumdan dolayı hastane işlerim oluyor. hani bu takıma sıkıntı yaratacaksa takımdan ayrılırım diye düşündüm. yoksa ben takımı mı ve kaptanımı çok seviyorum. ne bileyim işte hayatımız boyunca diskalifiye olmadık. şimdi bu şartlardan dolayı olursa üzülürüm. tabi bu işin şakası. hani herkes kendine göre yorum yapmış yaa ben de ondan dolayı yapma gereği duydum.
Teşekkür ederim kızlar, utandım valla..
Elbiseden kaynaklanıyor bence o, çok belli olmamış ama simitlerim ve kalçalarım çok fena yani :) Yandan foto çekilince belli oluyor çünkü basenim çok yok. Tam arkamda yani fazlalıklar :)
40 bedenim sonuçta, 36 olmam lazım :)
Bence de herkes koysun, tanıyalım birbirimizi. Günün sonunda kaldırırız herkes görmesin :)
ne simiti canım senin ki olsa olsa kandil simidi. gel de simit gör. sanki benim ki denizdeki kurtarma simidi.
günaydın kızlar
hiçbişey yiyemedim hala boğazım şiş çok fena
grip olmuşum:2:
hep beraber vercez inşallah kilocuklarımızı şekerim.
kilocuk diyelimde ufak görünsünler gözümüze
inşallah benimde hayalim yazın tiril tiril mini elbiselerden giymek
bu arada mönümü yazmadım hiç kızlar;
en son öğlene kadar yazmıştım
sonra arada 1 elma,bikaç tanede diyet çubuk kraker yedim
akşam:1 kase işkembe çorbası
4 ç.k kadar tavuklu bezelye
1 dilim ekmek
salata
ara:önce 1 fincan sütlü kahve
1,5 -2 porsiyon kadar meyve
10 tane kadar fındık
bu Sabah:
2 dilim ekmek
2 dilim ekmeğin üzerine sürülebilecek kadar biberli lor peyniri (dün aldım pek güzeldi),az salça sürdüm birazda
2 fincan çay
Domates,salatalık,biber (burçakcım olmuşmu)
ara:1 tane kivi
ama açıktığımı hissettim,dahada yemeğe gidemiyorum yemekte aşırıya kaçmayayım diye 1,2 tane light çubuk kraker yedim.
şimdide çay içiyorum
ben bayağı yoğun 2 hafta geçirdim. hastaneye çocuğu götürdüğümde düşmüştüm. bayağı bacağım ödemli idi. gece çok ağrım oluyor. salı günü mr çektireceğim. bakalım ne çıkacak. herhalde dizde birşeyleri kopardık galiba. kızım üst üste diş çıkardı. uffffffffff say say bitmez
Ekledim ben de bakalım oldu mu :)
çok güzel canım herşey afiyet olsun :)))
sedacım çok geçmi olsun sana da
esracım şimdi gördüm bana selam verdiğini, acil çıkmam gerekeyiodu,pc başında değildim yani
ben de hemen bugün yediklerimi yazayım
sabah
2 dilim çavdar
2 çarliston
1 domates
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 yeşil zeytin
2şer çay kaşığı pekmez-tahin ve bal
1 tane ayva reçeli
ara yapamadım bu sabah
öğle menüm
1 ykdan az fazla ton balığını salata ile karıştırdım
1 dilim çvadar ekmeği
1 kase pul biberli yoğurt
aslında balıkla yoğurt yenmez derler ama bu hazır ton balığı olduğu için bi sakınca görmedim
az önce de 1 tane elma yedim
yok yok biraz daha iyiyim şimdi
işe daldım malum bugün cuma
bazı evrakları var paraflamam gereken
onları çıkarayım elden diye uğraşıyorum
canım yaaaaa çooook geçmiş olsun havalardan heralde valla balkona çıkmaya korkuyoorum bünyem biraz hassas benimde nane limo:44::44:n iyi gelir
pınarcım çok moralim bozuk sabah sbaha tartıştık eşimle offf yaa bıktım artık bütün ailesinden öyle bir patlıycamki birgün sabrediyorum sadece Allahım güç ver bana
senanaz ablam sen canını sıkma bazen yeri geliyor aynı evde eşimizle bile konuşmak istemiyoruz sen sadece gelemeyecin zaman haber ver yeter mazeretsiz gelmemelere biz tepki gösterdik mazeret bildirildiği zaman istediğin kadar gelmeyebilirsin mesela deki kızlar 2 gün ben yokum haberiniz olsun de yeter
elifcim geçmiş olsun canım kendine dikkat et sıcak bişiler iç iyi gelir boğazına
burcu maşallah kız ne güzelsin öyle dal gibisin yaaaaaaaaaaaaaaa
şimdi listeleri hazırlamaya gidiyorum kızlar müsadenizle senanaz sen bugün bildirim yapacakmısın yoksa haftaya mı gireceksin listeye
yok canım zaten ben kendi üstüme alınmadım. işte çocuğumdan dolayı hastane işlerim oluyor. hani bu takıma sıkıntı yaratacaksa takımdan ayrılırım diye düşündüm. yoksa ben takımı mı ve kaptanımı çok seviyorum. ne bileyim işte hayatımız boyunca diskalifiye olmadık. şimdi bu şartlardan dolayı olursa üzülürüm. tabi bu işin şakası. hani herkes kendine göre yorum yapmış yaa ben de ondan dolayı yapma gereği duydum.
herzamanki gibi mönün çok güzel canım ne denirki azıcık fire verde eleştirelim
işler bitmezki hiç canım kolay gelsin .
evet bu havalar tam hasta olunacak havalar ne yağıyor ne açıyor hasta olmadan atlatsak bir bahar gelse :2:
canım benim çok teşekkürler
elimden geleni yapıyorum, az da yemiyorum aslında
bazen kendimi zorladığım bile oluyo yemek için
siz de takip edebilirsiniz benim yediklerimi, az önce düşündüm de 22 kasımdan beri tam 5.5 kilo vermişim
ne çok hızlı ne çok yavaş, gayet güzel gidiyo kilocuklar
yarın 36 beden pantalonlarımı denicem bakalım kaç tanesi olacak üstüme :)
canım aramızda 1 kilo var bana olduğuna göre sanada olur ayyyyyy ne güzel değilmi kilo verip eski kıyafetleri giymek
inşallah olur canım
gerçekten süper bişi
geçen gün üzerimdeki 40 beden pantalonu fermuarını falan açmadan çıkardım ki kendisi popoma yapışırdı resmen, eşim derdi uzun bişi giy kalçanı ört diye, şimdi öyle çıkıyo üstümden :))))))
bu arada senin boyun kaçtı?
evet kızlar sabah ve öğle kahvaltım yumurta haşlama 2 dilim ekmek 2 zeytin domates salatalık
ara 2kaşık muhallebi
ara 1 saat tempolu yürüyüş
akşam ve şimdiden çok acıktım:95::95: et ile patatesli haşlamam var çok az yemeyi düşnüyorum
1.65 boy
57kilom
yani kilom şöle bi 55 felan olsa tam iyi olcak seninki kaçtı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?