- 18 Ağustos 2016
- 4.145
- 6.822
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.041
İnternetim yoktu yeni geldi sorun var di. Hedefim 104 canimY yagmurtugba @Leyl-i-fer @kardelelen321 @toplight @balpamukmedgic26
hedeflerinizi ben mi kaçırdım acabaaa?
doğru mu hedefler?
Bende 8. Haftada duymuştum daha erken bence canımDoktordan öuktım ama eve geçemedim daha. Duyamadık kalbi ama herşey yolundaymış 10 gün sonra tekrar gitcem
Geçmiş olsun Esracım.Geldik şimdi canım serum vermedi ya özele gittik aslında naz niyaaz yapmasınlar diye ama serum olmazz daha dedi yaşı için mi dedi hstalığı için mi bilemedim.
Film çekildi iyi ciğerlerde bişey yokmuş çok gaz çıktı ona bir ilaç verdi birde balgam söktürücü ve soğuk algınlığı ilacı o kadar
İnş hocam sağolun o da bende çok yıprandık eridi bitti gözümün önünde inş şifa olur bu seferGeçmiş olsun Esracım.
Hadi inşallah bunlar şifa olur Emre'ye.
Yavrum daha fazla hırpalanmaz.
Hamd olsun daha iyi canm çok sağol şimdi de kayınvalidemler geldi öyle bir yoğun tempo içindeyim ki anlatamam . Sen nasılsın yavrum toparladı mıTebrikler canım
Nasıl oldu annen ?
kolay gelsin canım benim kayınvalidede gelecekti vazgeçtiHamd olsun daha iyi canm çok sağol şimdi de kayınvalidemler geldi öyle bir yoğun tempo içindeyim ki anlatamam . Sen nasılsın yavrum toparladı mı
Çok azBugün kü menüm
Sabah 09.00 1 adet sandviç
Ögle 13.00 1 kase mercimek çorbası
Akşam 21.00 1 kase yoğurt içinde maydonoz kırmızı biber ve baharatlarla
Aralarda bol bol yeşil çay içtim full birazda leblebi yedim
Güncel kilon ne canım gitmiş mi biraz ?İnternetim yoktu yeni geldi sorun var di. Hedefim 104 canim
Regl oldum canım 105 geldim bitince iyi bir eksi göreceğim sankiGüncel kilon ne canım gitmiş mi biraz ?
Regli iken eksi gelmekte bir şey ödem gidince dediğn gibi güzel bir eksi gelir :)Regl oldum canım 105 geldim bitince iyi bir eksi göreceğim sanki
İnşallah arkadaşım :) bakalim hangi takım 1 olduRegli iken eksi gelmekte bir şey ödem gidince dediğn gibi güzel bir eksi gelir :)
9.takım bende girdim baktım biraz ne yapmışlar diyeİnşallah arkadaşım :) bakalim hangi takım 1 oldu
Aclik diyetine ne gerek var ko saglikla versinler saçma olmus hastalığa davetiye9.takım bende girdim baktım biraz ne yapmışlar diye
Keto yapanlar ve açlık diyeti yapanlar olmuş
Aclik diyetine ne gerek var ko saglikla versinler saçma olmus hastalığa davetiye
Geçmiş olsun canım umarım toparlar bir an önce. Yeni ilaçlar onu rahatlatacaktır muhtemelen.Geldik şimdi canım serum vermedi ya özele gittik aslında naz niyaaz yapmasınlar diye ama serum olmazz daha dedi yaşı için mi dedi hstalığı için mi bilemedim.
Film çekildi iyi ciğerlerde bişey yokmuş çok gaz çıktı ona bir ilaç verdi birde balgam söktürücü ve soğuk algınlığı ilacı o kadar
Inşallah canm yemeğine dikkat et güzel yesin ki güçlensin paşam öpüyorum çok çok.kolay gelsin canım benim kayınvalidede gelecekti vazgeçti
biz maalesef düzenlemedik hastaneden geldik yeni ilaçlar verdi inş fayda eder bu sefer
Gece 00.00 kaynanamlar la oturup 1 dilim kek ve 2 kasık kısır yedim resmen kendimi durduramadım. Sebep belli sigara içemiyorum ve bu beni çok zorlayacak biliyorum . Sırf içebilmek için bu saate kadar onların uyumsani bekledim bu haftayı almadan atlatırsam ne mutlu banaÇok azşok diyetler gibi olmuş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?