- 23 Mart 2016
- 31.209
- 92.601
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.081
Aminn canım Allah razı olsunBende aynisini yasamistim canim rabbim şafi adiyla şifa versin.
89.9 kg mım canım.Ben ben ben sen kac kg sun canim kilolarimiz yakinmi
89.9 kg mım canım.
Senin kilon kaç canım.
Zaten kilo olarak değil yüzdeler daha doğru olur.
Kızlar ben şimdi gruba Alınmadım ama yine de yarışmaya katılabiliyor muyum87.70 canim. Tamam ozaman. ben pek spor yapamiyorum ameliyatliyim ama maksat motive olmak tatli rekabet.
Kızlar ben şimdi gruba Alınmadım ama yine de yarışmaya katılabiliyor muyum
Tabiki katılabilirsin bunlar ekip içi tatlı çekişmelerKızlar ben şimdi gruba Alınmadım ama yine de yarışmaya katılabiliyor muyum
Tamam o zaman canim ben de varım diyorumTabiki katılabilirsin bunlar ekip içi tatlı çekişmelerlistedekiler diğer takımlarla yarışıyo kilo yüzdesiyle
Tamam anlaştık.87.70 canim. Tamam ozaman. ben pek spor yapamiyorum ameliyatliyim ama maksat motive olmak tatli rekabet.
Tamam o zaman canim ben de varım diyorum
Tamam anlaştık.
Zaten kilolar da yakınmış.
Haydi bakalım tatlı rekabet başlasın.
Kızlar bir saat yürüyüş yaptım geldim.
Günlük yürüyüşünü yapınca benden mutlusu olmuyor.
Hadi sizi de gaza getireyim diye yazdım bakın.
Çünkü ben sporları okurken çok motive oluyorum.
Ve yapmam gerekir hissi uyanıyor bendr
Ay hocam nasıl özeniyorum anlatamam ama grip banada geçti bir bulaşık makinesini sabah beri boşaltacağım şimdilik bakışıyoruz o kadarKızlar bir saat yürüyüş yaptım geldim.
Günlük yürüyüşünü yapınca benden mutlusu olmuyor.
Hadi sizi de gaza getireyim diye yazdım bakın.
Çünkü ben sporları okurken çok motive oluyorum.
Ve yapmam gerekir hissi uyanıyor bendr
Yaaa canım sen kırbinkere maşallah çok iyi gidiyorsun zaten istisnasız her hafta hedefini yakaladın daha ne olsun. Desene bu haftanin 1.si belli oldu . Benim evde yürüyüş bandım kondisyon bisikletim vs.hepsi var ama ameliyatli oldugumdan kullanamiyorum. insallah 3 aya yasak kalkar
Hislerini çok iyi anlıyorum canım.Günaydın kaptanımm sağolun gece bir nebze iyi geçti azıcık uyudum uyurken bile arada uyanıp yaa ne güzel uyuyorum diye sevinç yaşadımm
Beni alııııın
Merhaba Gülnihal hoşgeldin aramıza :)Merhaba ben Gülnihal yeni katıldım üyelik şartlarını okudum 63 kiloyum hedefim 52 benim iki hafta deneme sürem var sanırım ben ne zaman kilomu bildireceğim acaba
Tamam canım iyi oldu bu görev. Söz verince illa tutmak gerekiyo ya kaçarı yok. Bu hafta inanıyorum iyi bi eksi görücem. Sahalara dönüyorumSevgilikardelelen321
Ödevini açıklıyorumbu hafta min 4 gün spor bekliyorum senden atla zıpla yürü fark etmez çünkü sen haftada 3 4 gün spor yaptın mı eksi geliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?