Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

. Desene bu haftanin 1.si belli oldu . Benim evde yürüyüş bandım kondisyon bisikletim vs.hepsi var ama ameliyatli oldugumdan kullanamiyorum. insallah 3 aya yasak kalkar

Ay hocam nasıl özeniyorum anlatamam ama grip banada geçti bir bulaşık makinesini sabah beri boşaltacağım şimdilik bakışıyoruz o kadar

. Desene bu haftanin 1.si belli oldu . Benim evde yürüyüş bandım kondisyon bisikletim vs.hepsi var ama ameliyatli oldugumdan kullanamiyorum. insallah 3 aya yasak kalkar
Yaaa canım sen kırbinkere maşallah çok iyi gidiyorsun zaten istisnasız her hafta hedefini yakaladın daha ne olsun

Merhaba ben Gülnihal yeni katıldım üyelik şartlarını okudum 63 kiloyum hedefim 52 benim iki hafta deneme sürem var sanırım ben ne zaman kilomu bildireceğim acaba
Merhaba Gülnihal hoşgeldin aramıza :)
Evet iki hafta deneme süren bugün itibariyle başlamış oldu :) listeye girmeden öncede aynı listedeymiş gibi her cuma kilo bildirimi yapabilrsin. Menü ve varsa sporlarını da bugünden itibaren paylaşabilirsin (gün sonunda veya ertesi gün fark etmez )

Sevgili kardelelen321
Ödevini açıklıyorum bu hafta min 4 gün spor bekliyorum senden atla zıpla yürü fark etmez çünkü sen haftada 3 4 gün spor yaptın mı eksi geliyorsun
Tamam canım iyi oldu bu görev. Söz verince illa tutmak gerekiyo ya kaçarı yok. Bu hafta inanıyorum iyi bi eksi görücem. Sahalara dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…