- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.061
Eşim yine gelemeyecek o yüzden şartlı gidiyorum çekeceğim inşallah duyabilirsekBende 8. Haftada duymuştum daha erken bence canım ♥ Çok özel bi an mutlaka video al biz ağlamaktan çekememiştik eşimle
Günaydın kaptanımm sağolun gece bir nebze iyi geçti azıcık uyudum uyurken bile arada uyanıp yaa ne güzel uyuyorum diye sevinç yaşadımmCherry Mom canım emreye geçmiş olsun
kızlar teşekkür ederim tebrikleri notamızı sildirdik daha güzel sonuçlar alacapız hep birlikte
Aman Allahım yeni bir C Cagrihilal1 vakasıGece 00.00 kaynanamlar la oturup 1 dilim kek ve 2 kasık kısır yedim resmen kendimi durduramadım. Sebep belli sigara içemiyorum ve bu beni çok zorlayacak biliyorum . Sırf içebilmek için bu saate kadar onların uyumsani bekledim bu haftayı almadan atlatırsam ne mutlu bana
Hodri meydan he :)) Ben bu haftada müsait değilim hocam durumumz belli sözüm olsun :))Kızlar kendime rakip arıyorum.
%lerle yatışırız.
Yarış beni motive ediyor.
Haydi kim benimle yarışmak ister
Aldılar canım kültür normal çıktıpawlover cım benim hedefim 60. Bu arada hamilelik sürecinle ilgili her şeyin yolumda olmasına çok sevindim. Sağlıkla inşallah.
Cherry Mom Emre için üzüldüm yahu. Çok geçmişler olsun. Neden toparlanamadı çocuk? Test yapmışlar mıydı? Boğaz kültürü aldılar mı? Şimdi nasıl oldu?
İyi geldi galiba en azından daha az uyandı geceGeçmiş olsun canım umarım toparlar bir an önce. Yeni ilaçlar onu rahatlatacaktır muhtemelen.
Inşallah canm yemeğine dikkat et güzel yesin ki güçlensin paşam öpüyorum çok çok.
Gunaydinnn kizlarrrrrrr erkenden uyandım ama bu sefer açlıktan degilki çok şükür
Günaydınlar.
Herkese mutlu hafta sonları.
Günaydınlaaar
günaydınlarpawlover canım benim hedef gecen haftanın aynısı 80 yani
Aman canım siz iyileşn.Hodri meydan he :)) Ben bu haftada müsait değilim hocam durumumz belli sözüm olsun :))
Kızlar kendime rakip arıyorum.
%lerle yatışırız.
Yarış beni motive ediyor.
Haydi kim benimle yarışmak ister
Günaydın kaptanımm sağolun gece bir nebze iyi geçti azıcık uyudum uyurken bile arada uyanıp yaa ne güzel uyuyorum diye sevinç yaşadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?