Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim cok fena salgin var rabbim yardimcin olsun.sende benim gibi oğlandan kaptin sifayi.

İyi akşamlar bugun bir yere davetlidik ama dün akşam ki gibi iyi geçmedi kacirdim ne yazikki.

Sabah kahvaltı.
3 zeytin, küçük parça beyaz peynir, yarım simit, 1 dilim börek, az sucuklu yumurta.oglen yemek yemedik aksam yemeğine de kaldık

1 kase çorba, 2 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık et sote , 1bardak ayran. Tatlı olarak sobiyet . Çok pişmanım. Yarın detox diyetimi yapacağım spor ile beraber...

gecmis olsun canim acil sifalar
Geçmiş olsun ikisi üst üste kötü gelmiş hemen geçer inşallah
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun Esracım.
Aman dinlen canım.
Karanlık odada. Bu çocukla çok mümkün değil ama.
Geçmiş olsun canım kendine dikkat et..
Canim cok fena salgin var rabbim yardimcin olsun.sende benim gibi oğlandan kaptin sifayi.
Teşekkür ederim kızlar dinlenmeye çalışıyorum ama aynen oğlanla çok zor ev evlikten çıktı bir an önce düzelmem lazım

Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Merhabalar bende yarın sizlerle zayıflama yarışına katılmay başlayacağım, 20 yaşındayım 163 boyum var ve 64 kiloyum arrık aşırı rahatsız oluyorum bu kilolardan. 10 kilo vermek istiyorum
Hoşgeldin birinci sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim diyebilir misin? Kısa sürede başarabilirsin bence

Kaptanımız toplight canım. Ben yardımcılarından biriyim. Kaptanımızla da tanışırsın o da ankarada oturuyor. Bu arada çok geçmiş olsun bel fıtığı çok zorlayıcı bi hastalık. İnternette ben karşılaşmıştım fıtık hastalarına göre egzersiz istersen bir bak. Tabi öncelikle doktor görüşü al derim.

Merhabalar bende yarın sizlerle zayıflama yarışına katılmay başlayacağım, 20 yaşındayım 163 boyum var ve 64 kiloyum arrık aşırı rahatsız oluyorum bu kilolardan. 10 kilo vermek istiyorum
Aramıza hoşgeldin canım

Teşekkür ederim kızlar dinlenmeye çalışıyorum ama aynen oğlanla çok zor ev evlikten çıktı bir an önce düzelmem lazım

Ahh canim tahmin edebiliyorum bende oglanla hasta olunca 10gun is yapamadim. Keske yakin olsan yardim ederdim sana

105.4 cumaya göre artı dün yatmadan 2 kaşık pırasa yoğurt yarım dilim ekmek yedim 10 gibi muhtemelen o neden oldu mutsuzum
canim uzulme bosuna vücudun yag yakmissa hemen kilo almazsin o tartida gordugun rakam yatmadan once yedigin icin olabilir vucudun su tutmustur odem olabilir yani moralini bozma hemenccecik halem cuma günkü kilondasin aslinda

Merhaba herkese. .davetinizi uydu geldi. Çok teşekkür ederim. Kuralları okudum. Yarın sabah bildireyim mi kilomu

Hosgeldiniz, geçmiş olsun bu arada.
Çok geçmiş olsun migren hiç bildiğim birşey değil ne iyi geliyor acaba?

Hoşgeldiniz keyifli kilo vermeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…