- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.221
Selam kızlar ben çok hastayım hem grip hem migren hastaneden geldik şimdi serum sonrası gözüm açıldıda gireym dedim ama telin ışığı bile rahatsız etti.umarım herşey yolundadır okuyamadım geçmişi kusura bakmayın yarın toparlar dönerm sahalara inş
gecmis olsun canim acil sifalar
Geçmiş olsun ikisi üst üste kötü gelmiş hemen geçer inşallah
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun Esracım.
Aman dinlen canım.
Karanlık odada. Bu çocukla çok mümkün değil ama.
Geçmiş olsun canım kendine dikkat et..
Teşekkür ederim kızlar dinlenmeye çalışıyorum ama aynen oğlanla çok zor ev evlikten çıktıCanim cok fena salgin var rabbim yardimcin olsun.sende benim gibi oğlandan kaptin sifayi.
Çok geçmiş olsunSelam kızlar ben çok hastayım hem grip hem migren hastaneden geldik şimdi serum sonrası gözüm açıldıda gireym dedim ama telin ışığı bile rahatsız etti.umarım herşey yolundadır okuyamadım geçmişi kusura bakmayın yarın toparlar dönerm sahalara inş
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahSelam kızlar ben çok hastayım hem grip hem migren hastaneden geldik şimdi serum sonrası gözüm açıldıda gireym dedim ama telin ışığı bile rahatsız etti.umarım herşey yolundadır okuyamadım geçmişi kusura bakmayın yarın toparlar dönerm sahalara inş
HoşgeldinMerhabalar bende yarın sizlerle zayıflama yarışına katılmay başlayacağım, 20 yaşındayım 163 boyum var ve 64 kiloyum arrık aşırı rahatsız oluyorum bu kilolardan. 10 kilo vermek istiyorum
HoşgeldinMerhabalar bende yarın sizlerle zayıflama yarışına katılmay başlayacağım, 20 yaşındayım 163 boyum var ve 64 kiloyum arrık aşırı rahatsız oluyorum bu kilolardan. 10 kilo vermek istiyorum
KaptanımızMerhaba kaptan. Ankaradan latiliyorum yarismaya..37 yaşindayim..bekarim. belde skolyoz vardi bu nedenle haftada 2 gun aletli pilates yapiyorum fizyoterpist esliğinde..ancak 4 gun evvel belime bir agri girdi ve gittigim dr ibarelerin bel fitigina isaret ettigini soyledi..o kadar cok agrim vardi ki sirt ustu yatamadigim icin mr cekilemedi henuz..bugun çok şükür daha iyiyiym..bugun neler yaptim
Belimden dolayi malum pek hareket edemiyorum.
Yediklerime gelkince de..
Sabah:
50 gr tam bugday ekmegi ile 4 ince dilim peynir ile kekikli tost.
2 cay bardağı sütlu az şekerli kahve.
7 adet zeytin
1 dilim kivi
1 en küçük boy mandalina
2 adet ağrı kesici+1 kas gevşetici
Öğlen:
1 kase çorba
2 adet ağrı kesici
Akşam:
1 kase tarhana çorba
1/4 dilim tam buğdaybekmeğı
2 yemek kaşıği nohutlu basmati pirinçli pilav
2 yemek kaşığı tavuk kavurma
2 dilim kornişon turşusu ve 2 yaprak lahana turşusu
1 adet agri kesici+1 kas gevşetici
Not: arkadaşlar pek hareket edemiyorum. Raporluyum evdeyim. Doktorum.musade edene degin de spor yapabilirmiyim bilemedim. Aranizda bel fitigi olup hafif egzersiz olarak ne yapabilirim? Önerisi olan var midir?
Aramıza hoşgeldin canımMerhabalar bende yarın sizlerle zayıflama yarışına katılmay başlayacağım, 20 yaşındayım 163 boyum var ve 64 kiloyum arrık aşırı rahatsız oluyorum bu kilolardan. 10 kilo vermek istiyorum
Teşekkür ederim kızlar dinlenmeye çalışıyorum ama aynen oğlanla çok zor ev evlikten çıktıbir an önce düzelmem lazım
canim uzulme bosuna vücudun yag yakmissa hemen kilo almazsin o tartida gordugun rakam yatmadan once yedigin icin olabilir vucudun su tutmustur odem olabilir yani moralini bozma hemenccecik halem cuma günkü kilondasin aslinda105.4 cumaya göre artı dün yatmadan 2 kaşık pırasa yoğurt yarım dilim ekmek yedim 10 gibi muhtemelen o neden oldu mutsuzum
Merhaba herkese. .davetinizi uydu geldi. Çok teşekkür ederim. Kuralları okudum. Yarın sabah bildireyim mi kilomu
Çok geçmiş olsun migren hiç bildiğim birşey değil ne iyi geliyor acaba?Selam kızlar ben çok hastayım hem grip hem migren hastaneden geldik şimdi serum sonrası gözüm açıldıda gireym dedim ama telin ışığı bile rahatsız etti.umarım herşey yolundadır okuyamadım geçmişi kusura bakmayın yarın toparlar dönerm sahalara inş
Merhabalar bende yarın sizlerle zayıflama yarışına katılmay başlayacağım, 20 yaşındayım 163 boyum var ve 64 kiloyum arrık aşırı rahatsız oluyorum bu kilolardan. 10 kilo vermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?