- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.201
Ben rejime başladığım an sporada başlıyorum.rejim bitince sporda bitiyor. Ikisini birden yapınca çok yorulup çabuk sıkılıyorum. Aklımda sürekli spor yapmam lazım 100 gr daha fazla veririm psikolojisiyle hareket ediyorum. Ama biraz sabırlı davranmak lazım ilk önce yağlardan kurtulup sonra spora ağırlık vermek lazım aslında . Diyetisyenler de hep hafif yürüyüş verirler hafta da bir kaç gün bildikleri bisey var demek ki. Rejimle beraber kardiyoya başladım ben hemen sonra bıraktım geri çünkü kilo verdikçe vücudu daha çok zorlamak lazım belli bir süre sonra vücut rutine alışıyor. Spor konusunda endişe etme. Pilates ebru sallı videolarından yapıyorum ben bi ara günde iki defa falan yapıyordum. Şimdi bıraktım sporu düzene koymaya çalışıyorum. 1 kaç gün yürüyüş 1 kaç gün pilates haftada bir gün kardiyo o şekilde bi program oluşturacağım kendime şu an deneme yanılma yollarındayım.pilates bir hafta da sikilasma yapıyormuş 10 gün düzenli yaptım çoğunlukla da iki defa yaptım hergün ama hiç incelme olmadi çünkü kilo vermediğim için sarkma yok haliyle bir sikilasma da olmadi şimdi 1 kaç hafta yapmayacağım şubatta başlayacağım pilatese hafta da 2 günDoğru canım Önemli olan işte ama işte sarkmasın diye sporda yapıyoruz sıkılaşmak için ben hani şu şekilde istiyorum Diyet yaparken Sağlıklı beslenmek istiyorum sporda yaparsam diyorum artık düzene girer O yüzden pilatesi nasıl yapacağım videolardan mı izleyeceğim bir akıl versene canım bana
Selam canim misafirim var pek giremiyorum,bende kaciriyorum biraz, toparlariz inşallahSelam kızlar
Bugün benim diyet patladı. Çünkü öğlen mücver yedim. Fırın olsa hafif olurdu ama eşim yağda istedi ben de yarısını fırına atıp yarısını yağda yapmaya üşendim ve ben de onunla yedim maalesef. Akşam ip atlasam olur muLeyl-i-fer
Canim sen kendi mesajlarini ve listelerini (eski) oku bide o cumaki sonuclarini incele bi motive ol bence, hedefine bisey kalmadi.biran once hedefe ulasip korumaya gec o zaman istedigin kadar ip atla ,o komsular iştahını acacak senin.ben alintiliycaktim sana ama izinleri kapamissin.bi motive ol.Planda spor yoktu aslında. Aç gözlülüğün üşengeçliğin cezası. Ama geceyi böyle kapatamadım maalesef 270 kalori bir kaçamak yaptım geç saatte. Zaten kivi yoğurt için geç bir öğündü üstüne daha tatlı bir şey yedim. Bugün de bana spor kısaca :)
Hosgeldin canim ne var ne yok?spor yarisimiz var ,hedef tutturmaca var,alt üst rekabeti var varda var ne istersin?hadiKızlar günaydın... Döndüm aranıza valla.... Akşam 83 ü gördüm montumun fermuarı attı.... Kurallar neler neler yapılıyor... Ne ler yapmam lazım
Kuralları okuyup kabul ettiğine göre bizimlesin canım Hoşgeldin. Aç karına sabah tartılıp güncel kilonu bildirebilirsin. Günlük menü, spor bildirimlerine de başlayabilirsin bugünden itibaren. Biraz da bizlere kendini tanıtırsan çok seviniriz.Merhaba herkese. .davetinizi uydu geldi. Çok teşekkür ederim. Kuralları okudum. Yarın sabah bildireyim mi kilomu
Hadi kolay gelsin canımKızlar hepinize hayırlı günler hayırlı pazarlar diliyorum İnşallah günümüz çok güzel geçer Ben bugün Artık kızları parka götürdüm eşimle beraber onların istediklerini yaptım Şimdi artık bugün biraz temizlik yapacağım akşamda spora başlıyorum Allah izin verirse diyet için alışverişimi de yaptım
diyete hazırlanmak savasa hazirlanmak gibidir
Spor konusunda çok haklısın canım. Yürüyüş leslie gibi klaydan başlamak kademe kademe arttırmak gerekiyo. Çünkü vücüt sürekli olan şeye alışıyo daha fazlasını istiyo. Ben de hep aynı hatayı yapıyorum. Hedefe çabuk ulaşmak uğruna sürekli spor yapmaya çalıştığım zamanlar oldu. Bi süre sonra beden fazlasını istediğinde bende fazlasını yapacak hal kalmıyordu. Bezginlik yaşıyor bırakıyordum. En azından bunları öğrendik. Bundan sonra daha bilinçli devam ederizArkadaşlar ben kendi kafama biseyler yapıyorum ama cuma günü ya batacağım ya çıkacağım
Ben rejime başladığım an sporada başlıyorum.rejim bitince sporda bitiyor. Ikisini birden yapınca çok yorulup çabuk sıkılıyorum. Aklımda sürekli spor yapmam lazım 100 gr daha fazla veririm psikolojisiyle hareket ediyorum. Ama biraz sabırlı davranmak lazım ilk önce yağlardan kurtulup sonra spora ağırlık vermek lazım aslında . Diyetisyenler de hep hafif yürüyüş verirler hafta da bir kaç gün bildikleri bisey var demek ki. Rejimle beraber kardiyoya başladım ben hemen sonra bıraktım geri çünkü kilo verdikçe vücudu daha çok zorlamak lazım belli bir süre sonra vücut rutine alışıyor. Spor konusunda endişe etme. Pilates ebru sallı videolarından yapıyorum ben bi ara günde iki defa falan yapıyordum. Şimdi bıraktım sporu düzene koymaya çalışıyorum. 1 kaç gün yürüyüş 1 kaç gün pilates haftada bir gün kardiyo o şekilde bi program oluşturacağım kendime şu an deneme yanılma yollarındayım.pilates bir hafta da sikilasma yapıyormuş 10 gün düzenli yaptım çoğunlukla da iki defa yaptım hergün ama hiç incelme olmadi çünkü kilo vermediğim için sarkma yok haliyle bir sikilasma da olmadi şimdi 1 kaç hafta yapmayacağım şubatta başlayacağım pilatese hafta da 2 gün
gecmis olsun canim acil sifalarSelam kızlar ben çok hastayım hem grip hem migren hastaneden geldik şimdi serum sonrası gözüm açıldıda gireym dedim ama telin ışığı bile rahatsız etti.umarım herşey yolundadır okuyamadım geçmişi kusura bakmayın yarın toparlar dönerm sahalara inş
Geçmiş olsun canım. Ben göremeyince anladım migren atakları tuttuğunu. İyi bak kendine kuzum.Selam kızlar ben çok hastayım hem grip hem migren hastaneden geldik şimdi serum sonrası gözüm açıldıda gireym dedim ama telin ışığı bile rahatsız etti.umarım herşey yolundadır okuyamadım geçmişi kusura bakmayın yarın toparlar dönerm sahalara inş
Geçmiş olsun ikisi üst üste kötü gelmiş hemen geçer inşallahSelam kızlar ben çok hastayım hem grip hem migren hastaneden geldik şimdi serum sonrası gözüm açıldıda gireym dedim ama telin ışığı bile rahatsız etti.umarım herşey yolundadır okuyamadım geçmişi kusura bakmayın yarın toparlar dönerm sahalara inş
Hoşgeldin .Kızlar günaydın... Döndüm aranıza valla.... Akşam 83 ü gördüm montumun fermuarı attı.... Kurallar neler neler yapılıyor... Ne ler yapmam lazım
Geçmiş olsun canımSelam kızlar ben çok hastayım hem grip hem migren hastaneden geldik şimdi serum sonrası gözüm açıldıda gireym dedim ama telin ışığı bile rahatsız etti.umarım herşey yolundadır okuyamadım geçmişi kusura bakmayın yarın toparlar dönerm sahalara inş
Geçmiş olsun Esracım.Selam kızlar ben çok hastayım hem grip hem migren hastaneden geldik şimdi serum sonrası gözüm açıldıda gireym dedim ama telin ışığı bile rahatsız etti.umarım herşey yolundadır okuyamadım geçmişi kusura bakmayın yarın toparlar dönerm sahalara inş
Geçmiş olsun canım kendine dikkat et..Selam kızlar ben çok hastayım hem grip hem migren hastaneden geldik şimdi serum sonrası gözüm açıldıda gireym dedim ama telin ışığı bile rahatsız etti.umarım herşey yolundadır okuyamadım geçmişi kusura bakmayın yarın toparlar dönerm sahalara inş
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce ağrıların azalır ve bir rutine girersin. Bende de bel ve boyun fıtığı var ama ağrıların arttığı akut dönemde doktor genelde yüzme önerirdi bana. Bu konuda mutlaka doktorundan tavsiye al bence.Merhaba kaptan. Ankaradan latiliyorum yarismaya..37 yaşindayim..bekarim. belde skolyoz vardi bu nedenle haftada 2 gun aletli pilates yapiyorum fizyoterpist esliğinde..ancak 4 gun evvel belime bir agri girdi ve gittigim dr ibarelerin bel fitigina isaret ettigini soyledi..o kadar cok agrim vardi ki sirt ustu yatamadigim icin mr cekilemedi henuz..bugun çok şükür daha iyiyiym..bugun neler yaptim
Belimden dolayi malum pek hareket edemiyorum.
Yediklerime gelkince de..
Sabah:
50 gr tam bugday ekmegi ile 4 ince dilim peynir ile kekikli tost.
2 cay bardağı sütlu az şekerli kahve.
7 adet zeytin
1 dilim kivi
1 en küçük boy mandalina
2 adet ağrı kesici+1 kas gevşetici
Öğlen:
1 kase çorba
2 adet ağrı kesici
Akşam:
1 kase tarhana çorba
1/4 dilim tam buğdaybekmeğı
2 yemek kaşıği nohutlu basmati pirinçli pilav
2 yemek kaşığı tavuk kavurma
2 dilim kornişon turşusu ve 2 yaprak lahana turşusu
1 adet agri kesici+1 kas gevşetici
Not: arkadaşlar pek hareket edemiyorum. Raporluyum evdeyim. Doktorum.musade edene degin de spor yapabilirmiyim bilemedim. Aranizda bel fitigi olup hafif egzersiz olarak ne yapabilirim? Önerisi olan var midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?