Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar ben kendi kafama biseyler yapıyorum ama cuma günü ya batacağım ya çıkacağım
Ben rejime başladığım an sporada başlıyorum.rejim bitince sporda bitiyor. Ikisini birden yapınca çok yorulup çabuk sıkılıyorum. Aklımda sürekli spor yapmam lazım 100 gr daha fazla veririm psikolojisiyle hareket ediyorum. Ama biraz sabırlı davranmak lazım ilk önce yağlardan kurtulup sonra spora ağırlık vermek lazım aslında . Diyetisyenler de hep hafif yürüyüş verirler hafta da bir kaç gün bildikleri bisey var demek ki. Rejimle beraber kardiyoya başladım ben hemen sonra bıraktım geri çünkü kilo verdikçe vücudu daha çok zorlamak lazım belli bir süre sonra vücut rutine alışıyor. Spor konusunda endişe etme. Pilates ebru sallı videolarından yapıyorum ben bi ara günde iki defa falan yapıyordum. Şimdi bıraktım sporu düzene koymaya çalışıyorum. 1 kaç gün yürüyüş 1 kaç gün pilates haftada bir gün kardiyo o şekilde bi program oluşturacağım kendime şu an deneme yanılma yollarındayım.pilates bir hafta da sikilasma yapıyormuş 10 gün düzenli yaptım çoğunlukla da iki defa yaptım hergün ama hiç incelme olmadi çünkü kilo vermediğim için sarkma yok haliyle bir sikilasma da olmadi şimdi 1 kaç hafta yapmayacağım şubatta başlayacağım pilatese hafta da 2 gün

Selam canim misafirim var pek giremiyorum,bende kaciriyorum biraz, toparlariz inşallah

Canim sen kendi mesajlarini ve listelerini (eski) oku bide o cumaki sonuclarini incele bi motive ol bence, hedefine bisey kalmadi.biran once hedefe ulasip korumaya gec o zaman istedigin kadar ip atla ,o komsular iştahını acacak senin.ben alintiliycaktim sana ama izinleri kapamissin.bi motive ol.
Bide yaris istiyodun al sana yarisci melita09 oda hirsli ve buyuk rakamlar verebiliyordu senin gibi hadi ikinizi esleyelim yarisin.

Kızlar günaydın... Döndüm aranıza valla.... Akşam 83 ü gördüm montumun fermuarı attı.... Kurallar neler neler yapılıyor... Ne ler yapmam lazım
Hosgeldin canim ne var ne yok?spor yarisimiz var ,hedef tutturmaca var,alt üst rekabeti var varda var ne istersin?hadi dennisgo ile yarisin onunda seninde hirslanmaya ihtiyaciniz var

Merhaba herkese. .davetinizi uydu geldi. Çok teşekkür ederim. Kuralları okudum. Yarın sabah bildireyim mi kilomu
Kuralları okuyup kabul ettiğine göre bizimlesin canım Hoşgeldin. Aç karına sabah tartılıp güncel kilonu bildirebilirsin. Günlük menü, spor bildirimlerine de başlayabilirsin bugünden itibaren. Biraz da bizlere kendini tanıtırsan çok seviniriz.

Hadi kolay gelsin canım

diyete hazırlanmak savasa hazirlanmak gibidir

Aynen öyle valla

Spor konusunda çok haklısın canım. Yürüyüş leslie gibi klaydan başlamak kademe kademe arttırmak gerekiyo. Çünkü vücüt sürekli olan şeye alışıyo daha fazlasını istiyo. Ben de hep aynı hatayı yapıyorum. Hedefe çabuk ulaşmak uğruna sürekli spor yapmaya çalıştığım zamanlar oldu. Bi süre sonra beden fazlasını istediğinde bende fazlasını yapacak hal kalmıyordu. Bezginlik yaşıyor bırakıyordum. En azından bunları öğrendik. Bundan sonra daha bilinçli devam ederiz

Iyi aksamlar kizlar sonunda aksami ettik.
Bugünki menüm

Sabah 1 kasik ballu macun
1 dilim ekmek çay 1yumurta 3 parca sucuk 5zeytin 1 parca peynir

Ara limonlu çay

Öğle 1 tabak kıymalı patlican yemegi

Ara 2 si bir arada +1 tane petibör büskivi

Aksam 1 kasik ballu macun
1 tabak kiymali patlican yemegi 1 dilim ekmek 1 diş sarimsak

2 litre su Cherry Mom

iyi aksamlar 5.takim bugünkü menüm:

kahvalti:1 haslanmis yumurta 3 zeytin 2 parca peynir 1 tatli kasigi kirmizi biber sosu pirasa dilimi=150 kalori

ara öğün 11.20 de 100 gram sutle hazirlanmis sütlü kahve 64 kalori

ara öğün 13.30 da:100 gram yoğurt 1 tane iri turp bir tatli kasigi pul biber+2 adet ceviz ici 185 kalori

ara öğün:3.30 da :10 adet findik bir adet havuc 150 kalori

aksam yemegi:150 gram tarhana corba 137 kalori 1 kase haslanmis lahana 49 kalori(137+49=186 kalori)

ara öğün:bir tane elma,yarim su bardagi sut 1 tatli kasigi tahin ustune = 141 kalori

10 bin adım
3 litre su
cay kahve

İyi akşamlar küçük bir kaçamaklı menü
Sabah
Lorlu yumurta
1 dilim ekmek
Acıka çok azıcık tereyağ

Öğle
Bol salata
Yarım kepçe çorba
2 kaşık pilav 5 kaşık barbunya fasülye
2 kaşık yoğurt

Ara bebek görmeye gittik
Kaçamak küçük bir dilim 180 kalori

Kaçamak yaptığım için akşam yemedim suçluluk duygusu

Su 2 litre çoğaltmam lazım
Spor 1 saat yürüyüş yapmıştım gündüz

gecmis olsun canim acil sifalar

Herkeze merhaba arkadaşlar bugün kü menüm
Sabah 09.30 çeyrek ekmek ve otlu peynir yedim 2 yemek kaşığı falandı sanırım 1 çatal patates kızartması
Ögle 14.30 1 dilim yaş pasta
Akşam 19.00 2 kasık pilav be 3 yemek kaşığı susuz nohut

Geçmiş olsun canım. Ben göremeyince anladım migren atakları tuttuğunu. İyi bak kendine kuzum.

Geçmiş olsun ikisi üst üste kötü gelmiş hemen geçer inşallah

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun Esracım.
Aman dinlen canım.
Karanlık odada. Bu çocukla çok mümkün değil ama.

Merhaba kaptan. Ankaradan latiliyorum yarismaya..37 yaşindayim..bekarim. belde skolyoz vardi bu nedenle haftada 2 gun aletli pilates yapiyorum fizyoterpist esliğinde..ancak 4 gun evvel belime bir agri girdi ve gittigim dr ibarelerin bel fitigina isaret ettigini soyledi..o kadar cok agrim vardi ki sirt ustu yatamadigim icin mr cekilemedi henuz..bugun çok şükür daha iyiyiym..bugun neler yaptim
Belimden dolayi malum pek hareket edemiyorum.
Yediklerime gelkince de..

Sabah:
50 gr tam bugday ekmegi ile 4 ince dilim peynir ile kekikli tost.
2 cay bardağı sütlu az şekerli kahve.
7 adet zeytin
1 dilim kivi
1 en küçük boy mandalina
2 adet ağrı kesici+1 kas gevşetici

Öğlen:
1 kase çorba
2 adet ağrı kesici

Akşam:
1 kase tarhana çorba
1/4 dilim tam buğdaybekmeğı
2 yemek kaşıği nohutlu basmati pirinçli pilav
2 yemek kaşığı tavuk kavurma
2 dilim kornişon turşusu ve 2 yaprak lahana turşusu
1 adet agri kesici+1 kas gevşetici

Not: arkadaşlar pek hareket edemiyorum. Raporluyum evdeyim. Doktorum.musade edene degin de spor yapabilirmiyim bilemedim. Aranizda bel fitigi olup hafif egzersiz olarak ne yapabilirim? Önerisi olan var midir?

Geçmiş olsun canım kendine dikkat et..

Geçmiş olsun canım umarım bir an önce ağrıların azalır ve bir rutine girersin. Bende de bel ve boyun fıtığı var ama ağrıların arttığı akut dönemde doktor genelde yüzme önerirdi bana. Bu konuda mutlaka doktorundan tavsiye al bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…