- 11 Aralık 2019
- 2.236
- 8.915
- 158
- 49
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.181
Sütle de denetim canım.Ben yoğurtla yiyemiyorum sütle olunca tatlı gibi oluyo meyve de koyuyorum içinepuding misali hatta bazen azıcık kakao
Hoşgeldin canım. Sen zaten biliyorsun kuralları. İlk sayfadaki kurallar. Haftalık hedef tablosu tutuyoKızlar günaydın... Döndüm aranıza valla.... Akşam 83 ü gördüm montumun fermuarı attı.... Kurallar neler neler yapılıyor... Ne ler yapmam lazım
Sütle kaynat sütte bekletmene gerek yok süt ısınınca içine at karıştır hemen kaynıyo zatenSütle de denetim canım.
Diyetisyen yoğurtla yazmıştı.
Ona alışmıştım.
Ama sütle de deniyeyim.
Hoşgeldiniz. Bol şans ve kolaylıklar diliyorum. Kilonu yarın sabah bildire bilirsin. Cuma günü içind e bir hedef kilo belirliyorsun daha tecrübeli arkadaşlar bilgi verir tekrarMerhaba herkese. .davetinizi uydu geldi. Çok teşekkür ederim. Kuralları okudum. Yarın sabah bildireyim mi kilomu
HoşgeldinizMerhaba herkese. .davetinizi uydu geldi. Çok teşekkür ederim. Kuralları okudum. Yarın sabah bildireyim mi kilomu
Planda spor yoktu aslında. Aç gözlülüğün üşengeçliğin cezası. Ama geceyi böyle kapatamadım maalesef 270 kalori bir kaçamak yaptım geç saatte. Zaten kivi yoğurt için geç bir öğündü üstüne daha tatlı bir şey yedim. Bugün de bana spor kısaca :)Spor o kadar güzel ki
Menüyü yok eder.
Hoşgeldin. Kurallar birinci sayfada yazıyor geri döndüm dediğin e göre biliyorsunKızlar günaydın... Döndüm aranıza valla.... Akşam 83 ü gördüm montumun fermuarı attı.... Kurallar neler neler yapılıyor... Ne ler yapmam lazım
Filmin koptuğu bir an vardır ya sen de onu yaşamışsın. Bundan sonra kilo hep aşağı gidecektir kararlı olmak yeter :)Kızlar günaydın... Döndüm aranıza valla.... Akşam 83 ü gördüm montumun fermuarı attı.... Kurallar neler neler yapılıyor... Ne ler yapmam lazım
MerhabaMerhaba herkese. .davetinizi uydu geldi. Çok teşekkür ederim. Kuralları okudum. Yarın sabah bildireyim mi kilomu
Canım benim nacizane fikrim yemeği bir anda azaltma. Çünkü sonra hiç yememen gerekir.
Sağlıklı 3 öğün yap.
Biraz da spor ekle zaten gder.
103 kg ile diyetisyenle başladım.
Sebzeyii 10 yemek kaşığı verdi.
Eti 6 köfte kadar veriyordu.
Ve her öğün 2 dilim tam buğday ekmeği vardı.
Her 10 kg da 1 kaşık azaltacağız diyordu.
Köfte de 1 er azalacak diyordu.
Bir anda azaltırsan sonra ne yiyeceksin diyordu.
Fikir olur diye paylaştım.
canim benim ki bir tavsiye sadece kendini o kadar ac birakinca diyetten soguyosun bunun yerine 2 saatte bir bir tane havuc veya sütlü kahve veya 1 cay bardagi yogurt ya da tane hesabi ile leblebi olsun ceviz olsun findik olsun yemelisin canin asiri tatlı isterse iki adet hurma uzun uzun çiğneyerek yersen kocaman çikolata yemis gibi olursun bu sekilde yaparsan eger ev isi yapma olsun morul olsun spor olsun kendini daha mutlu daha enerjik hissedersin
birde kis sebzelerinin kalori cok cok düşük mesela karnabahar brokoli sadece haslayip yesen bile acayip tok tutar bir parça ekmek ile 2 kasik yogurt ile
Spor konusunda hafif düzeyde başla hızlı ve yorucu şeyler seçersen çabuk bıkarsın ben öyle oluyorum. Hafif yürüyüş yapabilirsin vaktin olmazsa da yarim saatlik bölgesel egzersizler veya pilates yapabilirsin. Bir çok sporu denemiş biri olarak en kolay ve akıcı olan pilates diyebilirim. Allah yardımcımız olsun. Herşey gönlünce olsun. Spor yapamıyorum diye de çok üzülme bence asıl olay rejimde bitiyor. Spor yapmadan rejimle kilo verebiliyorsun ama rejim yapmadan sporla kilo veremiyorsun. Öncelik rejime uymak gerisini kendini sıkmadan ayarlarsın
diyete hazırlanmak savasa hazirlanmak gibidirKızlar hepinize hayırlı günler hayırlı pazarlar diliyorum İnşallah günümüz çok güzel geçer Ben bugün Artık kızları parka götürdüm eşimle beraber onların istediklerini yaptım Şimdi artık bugün biraz temizlik yapacağım akşamda spora başlıyorum Allah izin verirse diyet için alışverişimi de yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?