Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar günaydın... Döndüm aranıza valla.... Akşam 83 ü gördüm montumun fermuarı attı.... Kurallar neler neler yapılıyor... Ne ler yapmam lazım
Hoşgeldin canım. Sen zaten biliyorsun kuralları. İlk sayfadaki kurallar. Haftalık hedef tablosu tutuyo pawlover cuma günkü hedefini onu etiketleyerek bildirebilirsin. Bir de takım içi spor yarışımız var. Menü sonunda sporları yazarken Cherry Mom i etiketliyoruz. İstikrarla devam edersen başaracağını biliyorum, bir kez başardın çünkü

Merhaba herkese. .davetinizi uydu geldi. Çok teşekkür ederim. Kuralları okudum. Yarın sabah bildireyim mi kilomu
Hoşgeldiniz. Bol şans ve kolaylıklar diliyorum. Kilonu yarın sabah bildire bilirsin. Cuma günü içind e bir hedef kilo belirliyorsun daha tecrübeli arkadaşlar bilgi verir tekrar

Spor o kadar güzel ki
Menüyü yok eder.
Planda spor yoktu aslında. Aç gözlülüğün üşengeçliğin cezası. Ama geceyi böyle kapatamadım maalesef 270 kalori bir kaçamak yaptım geç saatte. Zaten kivi yoğurt için geç bir öğündü üstüne daha tatlı bir şey yedim. Bugün de bana spor kısaca :)

Kızlar günaydın... Döndüm aranıza valla.... Akşam 83 ü gördüm montumun fermuarı attı.... Kurallar neler neler yapılıyor... Ne ler yapmam lazım
Hoşgeldin. Kurallar birinci sayfada yazıyor geri döndüm dediğin e göre biliyorsun güncel kilonu söylüyorsun cuma için hedef belirliyorsun. Gün içindeki menünü ve sporları paylaşıyorsun başarılar

Filmin koptuğu bir an vardır ya sen de onu yaşamışsın. Bundan sonra kilo hep aşağı gidecektir kararlı olmak yeter :)

Canım gerçekten haklısın Teşekkür ederim yani ben de sizin deneyimlerinizden öğreneceğim işte bir anda olsun istiyorum ama işte olmuyor demek ki olmaması gerekiyor Yani sağlıklı olan düzgün bir şekilde devam etmek

Evet canım kış sebzeleri çok daha az kalorili Yani bu süre kereviz Çok yiyorum brokoli aldım bugün alışverişe karnabahar aldım dediğin gibi Leblebi aldım Yani aslında hiç Kendimi hiç ac bırakmayacağım Doğru söylüyorsunuz kızlar

Doğru canım Önemli olan işte ama işte sarkmasın diye sporda yapıyoruz sıkılaşmak için ben hani şu şekilde istiyorum Diyet yaparken Sağlıklı beslenmek istiyorum sporda yaparsam diyorum artık düzene girer O yüzden pilatesi nasıl yapacağım videolardan mı izleyeceğim bir akıl versene canım bana

Kızlar hepinize hayırlı günler hayırlı pazarlar diliyorum İnşallah günümüz çok güzel geçer Ben bugün Artık kızları parka götürdüm eşimle beraber onların istediklerini yaptım Şimdi artık bugün biraz temizlik yapacağım akşamda spora başlıyorum Allah izin verirse diyet için alışverişimi de yaptım

arkadaslar tarif vereyim micok guzel oldu benim icin cokda basit tabi benim gibi mideniz sağlamsa önce
bir buyuk turpu rendeledim 1 tatli kasigi pul biber 2 yemek kasigi yogurt ile karistirdim cok az da tuz serpeledim cok guzel oldu yeryemez doygunluk veriyo kalorisini de hesapladim sadece 120 KALORI YAPIYO de

diyete hazırlanmak savasa hazirlanmak gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…