Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok güzel bir menü olmuş, acıkmazsan süper olur.

kızlar menümü yazayım unutmadan
bi kase yaylaçorbası 5 köfte 1 dilim ekmek
1 kase yoğurt yedim
canım feci tatlı istiyo eşime söyledim gelirken
kuru kayısı alcak bana
acaba diyette kuru incir yiyebilir miyiz :26:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?

yine cuma oldu, benim boğazım berbat durumda. bu akşam dersim vardı iptal etmek zorunda kaldım. çok halsiz hissediyorum kendimi, sesimi de kullanamıyorum.

akşam; 5-6 çiğköfte, 1 dilim beyaz ekmek, 5-6 çatal kereviz yedim.

şimdi de ıhlamur içicem. bi daha hasta oluyorum iyileşemeden.

canım ben inciri zeytin yağının içinde ıslatılmış olarak bekletiyorum sabah 1 tane yiyorum. bağırsaklarım tamamen durdu çalışmıyo. bunun az da olsa faydası oluyo.

canım ben inciri zeytin yağının içinde ıslatılmış olarak bekletiyorum sabah 1 tane yiyorum. bağırsaklarım tamamen durdu çalışmıyo. bunun az da olsa faydası oluyo.

bağırsaklarımın maşallahı var o yönden
günde 2 kez çıkıyorum bazen 3
daha fena yapmasın beni
yağa koymadan yesem bişiy olmaz herhalde

afiyet olsun canım, güzelmiş menün.

bağırsaklarımın maşallahı var o yönden
günde 2 kez çıkıyorum bazen 3
daha fena yapmasın beni
yağa koymadan yesem bişiy olmaz herhalde

ben kuru yedim mi, faydası hiç olmuyo. ondan yağda bekletiyorum. yoksa sürekli ilaç almam lazım. onu da istemiyorum. doğal çözümler daha iyi.

İyi akşamlar takımcım.. ancak gelebildim, kimse kalmadı sanırım..

Öğle yemeğimi yazmıştım. Arada 1 kase elma-hurma yedim. 8 gibi sütlü çay içtim, eve gelince de yarım porsiyon pilav yedim. Doymuyorum bugünlerde valla..

Elifçim, incir 2 tane filan yenebilirmiş. Çok kalorili zaten.

Gülhancım geçmiş olsun, aman dikkat et faranjite çevirmesin - öğretmen hastalığı derler hep faranjite :)

Herkesin menüsünü çok beğendim bu arada, maşallah kızlar

Ayyyyy çiğköfteye bayılıyoruuummm

burdayız burcucum hoş geldinnnnnn

pilatesimi yaptım kızlar :))
hala tam beceremiyorum ama yavaş yavaş esneyip daha iyi yapacama eminim :)))

pilatesimi yaptım kızlar :))
hala tam beceremiyorum ama yavaş yavaş esneyip daha iyi yapacama eminim :)))

Nefesini çok iyi kullanman lazım tatlım, önemli olan doğru kası doğru şekilde çalıştırmak, konsantrasyon çok önemli bir de.

Pilates for Dummies diye bir video var, başlangıç için çok ideal. İndirip denemeni tavsiye ederim ingilizce biliyorsan.

Yalnız duyan da beni pilates gurusu sanır, ama geçen yıl her gün yapıyordum neredeyse. Zaten evde ne kadar video oldu haddi hesabı yok :) Şimdi aklıma bile gelmiyor yapmak maalesef..

Yarın büyük gün spor salonuna gidicemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…